2024. 06. 21. péntek
Alajos, Leila
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

#DOKU: Sorsok, arcok, emberek – „Taxi” bácsi. Ugye, ismeritek! Eléggé?

2017. 08. 02., 21:07

Új, most induló rövidfilm-sorozatunktól ne várjatok laza stílust! A #DOKU elgondolkodtató történeteket mutat majd be olyan emberekről, közösségekről, családokról, akik köztünk élnek, nincsenek rivaldafényben, de sorsuk valami miatt mégsem hétköznapi. „Rövidfilm-sorozat azokról, akik nem szoktak filmekben szerepelni” – mondja Tóth Dani az intróban. Valami miatt nekünk mégis megérte. Az első epizódról, aki megnézi filmünket, negyedóra múlva tudni fogja, miért.

Olvasóink már megszokhatták, hogy portálunkon tartalmas, de szórakoztató videofilmekkel jelentkezünk Tóth Dani jóvoltából. Most videobloggerünk és szerkesztőségünk szándéka tökéletesen egybeesett, amikor fölvetődött, hogy az eddigi, a Patron című sorozat könnyed hangvételű epizódjai után – pontosabban mellé – komolyabb filmeket is készíthetnénk.

Azért a vidámabb filmektől sem fosztjuk meg olvasóinkat: terveink szerint a jövőben kéthetente jelentkezünk új filmekkel, váltakozva a most induló #DOKU, illetve a két számot már megélt Patron egy-egy részével. Most a komolyabb hangvételű, nem mindennapi sorsokat, élettörténeteket bemutató, elgondolkodtató rövidfilmeket fölvonultató széria került sorra.

Dani eredendően Dunapatajról illetve Kalocsáról elindulva kamerájával már körbejárta a fél világot, hogy témákat keressen filmjeihez. Aztán kiderült, nem is kell olyan messzire menni, helyben is lehet érdekes, filmkockákra illő, tanulságos történeteket találni.

„A téma az utcán hever” – vagyis csak körbe kell nézni. Filmjeinkben olyan történetek, sorsok, életek elevenednek majd meg a nézők előtt mintegy negyedórás időkeretben, amelyek szereplőit talán ismerjük is, csak éppen azt nem tudjuk róla, hogy…
… Hogy mit, az a filmekből derül majd ki!

Elsőként Takács Lászlóról készített nekünk portréfilmet Tóth Dani.

HOGY KI AZ A TAKÁCS LÁSZLÓ? HÁT, A TAXI! ÚGY MÁR MEGVAN?

Gyorsbeszédű pincérként ismerhették meg sokan. De korántsem „csak” pincér, pedig, amint a #DOKU első részéből kiderül, a felszolgáló szakmát is lehet igazi hivatásként űzni!

Egyébként első riportalanyunk egyből rácáfol arra a kitételre, hogy főszereplőink „nem szoktak filmekben szerepelni”, hiszen Taxi bácsi számtalan lakodalmi videón tűnt föl, VHS-kazettáktól a DVD-kig és MP4-es felvételekig. De ott felszolgálóként, és nem főszereplőként!

Most ő is új oldaláról, sőt, oldalairól mutatkozik be.
A #DOKU első részéhez jó szórakozást kívánunk!

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 21., 18:00
Az ügyészség a nőt többrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja Még >>>
2024. 06. 21., 16:51
Bock József életműve példa arra, hogy szívós, kitartó munkával milyen eredményeket lehet elérni. Még >>>
2024. 06. 20., 09:01
Három év alatt 12 magyar és 4 cseh gazdasági társaságot vontak be az adóelkerülő tevékenységbe. Még >>>
2024. 06. 19., 14:34
Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. Még >>>
2024. 06. 19., 10:56
Az asszonnyal szemben több körözés volt érvényben. Még >>>
2024. 06. 18., 08:45
Bejelentés érkezett arról, hogy Akasztón valaki ittasan furikázik egy kék autóval délután. A rendőrök hamar az autó nyomára bukkantak, ami az egyik kereszteződésben, az út mellett egy virágosládán egyensúlyozott. A jármű vezetője ugyanis kanyarodás közben túlkormányozta a kocsit és felhajtott a betonból kiöntött elemre. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK