2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Egy évesek lettek! Játsszon és ünnepeljen a Hufbau Akkerrel!

2016. 11. 02., 18:13

Figyelemreméltó bomba árakkal, gasztroshow-val, születésnapi tortázással, gyereksarokkal és kávékóstoltatással, illetve nyeremények garmadájával várja vásárlóit november 11-én és 12-én az egy éves születésnapját ünneplő kalocsai Hufbau Akker Szaküzlet.

Játsszon és ünnepeljen velünk! – hirdeti már messziről is jól láthatóan a Tomori utcai szaküzlet kirakata. Ha közelebb megyünk, kiderül, érdemes előkapni a zsebünkben lapuló telefont is, ugyanis a születésnaposok egy 121 cm-es HD Led TV-t sorsolnak majd ki azok között, akik lefényképezik a kirakatot és az elkészült képet feltöltik a Hufbau Akker Facebook oldalára, a születésnapi poszt alá.

Ám ez még nem minden! Az évforduló idején minden betérő ajándékot, minden huszadik 10 ezer forint felett vásárló vevő pedig értékes nyereményt kap.

Az elmúlt egy évben sokan jártak üzletünkben, jelentős részük visszatérő vásárlónkká vált. Nekik szeretnénk megköszönni a bizalmat, azoknak pedig, akik még nem jártak nálunk, örömmel ízelítőt adunk. Most azonban ezt érdemes szó szerint érteni! November 12-én, szombaton ugyanis egy gasztroshow-val várjuk vásárlóinkat, melynek keretében egy hozzáértő konyhaművész segítségével azt mutatjuk be, mi mindenre jó még a mikró a fagyos csirkecomb kiengedésén túl. Nem akarok minden titkot előre elárulni, de az üzletünkben kapható botmixerek és a robotgépek is főszerepet kapnak majd a show-ban – tekintett a jövőbe Hortobágyiné Király Edina üzletvezető, aki jól képzett és tapasztalt munkatársaival hasznos szakmai tanácsokkal is segíti a szaküzletbe látogatókat.

Születésnapi bomba árakkal várják vásárlóikat

Hogy nem viccel a Hufbau Akker, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Hoover szárítógépet például egész hónapban 10 ezer forinttal olcsóbban, ezen a két napon viszont 20 ezer forinttal olcsóbban árulják.

A születésnapi akciókat, persze, azoknak is melegen ajánljuk, akik hónapok óta halogatják a homokhátsági szeleket megszégyenítő porköpő porszívójuk cseréjét. Most 12 ezer forint helyett kilencezerért hozzájuthatnak. De mondhatni kímélő áron lehet majd vízszűrő kancsót, tálas mixert, televíziókat és kávékapszulákat is kapni. Arra azonban érdemes figyelni, hogy ezek az extra kedvezmények csak a születésnap idején, november 11-én és 12-én vehetők igénybe.

Az akciós termékek megtekintéséért kattintson a képre!

Amit még tudni érdemes

A szaküzlet körül teljes fordulatszámon fut a Hűtőgépcsere Program, melyben kifejezetten figyelnek arra, hogy kínálatuk széles körű legyen, áraik pedig megfizethetőek. De az üzlet egyéb választékának bővítésére is mindig ügyelnek, a vásárlói igények szem előtt tartása mellett.

– Most fejeztük be a beépíthető készülékek kínálatának bővítését és bemutatásának tökéletesítését. A bemutató falunkat is örömmel megmutatjuk majd a születésnapra érkezőknek is. De azoknak is szolgálunk meglepetéssel, akik már november elején végiggondolják, hogy a tavalyi kontakthibás izzósor helyett idén még időben be kell egy újat szerezni.
A szaküzletben egyénként az izzók mellett műfenyők és egyéb karácsonyi kiegészítők is vásárolhatók.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 28., 08:54
A szavalóverseny létszáma korlátozott, de még lehet jelentkezni – tudtuk meg Bolvári Ferdinándtól a kedd délelőtti sajtótájékoztatón, míg Bolváriné Gärtner Anikó az esemény kapcsán egyesületük tevékenységéről szólt, az ezt kiegészítő Király Róbert egyebek mellett a 6300.hu internetes oldalt népszerűsítette.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 03. 01., 07:30
Egyre több európai reptéren törlik el a kézipoggyászokban való folyadék szállítás tilalmát. Még >>>
2024. 02. 29., 12:05
A díjak ez esetben sem lehetnek magasabbak, mint a normál átutalások díjai. Még >>>
2024. 02. 29., 11:14
A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt törekvése a hátrányos helyzetű járások, így a Jánoshalmai, a Bácsalmási, a Kunszentmiklósi, a Kiskunmajsai, a Tiszakécskei járás, valamint a Kalocsai, a Kiskunfélegyházi, a Kiskunhalasi, a Kiskőrösi és a Bajai járás vállalkozásainak fejlesztése. Még >>>
2024. 02. 28., 13:59
25 ezer liter szeszes folyadék került elő földalatti tartályokból és különböző helyekről, amelyek értéke 150 millió forint volt. Még >>>
2024. 02. 28., 13:35
Március elsején ismét megnyitja kapuit a kalocsai uszoda, és előreláthatólag egész évben várja majd a látogatókat. Még >>>
2024. 02. 28., 09:22
Az áldozatsegítés területén nyújtott kimagasló teljesítményért részesült Victima Protector díjban. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK