2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Horgonyt vetettek Foktőn a kalózok – Így indult a Pirates Family MC motoros weekendje

Illés György Cinó  |  2021. 08. 28., 20:30

A virágjárvány miatt már második évben döntöttek a foktői kalózok úgy, hogy nem hagyják el biztonságos kikötőjüket és Duna-parti klubházukban tartják meg összejövetelüket. Idén azonban a tavalyinál kevésbé készületlenül érte őket ez a váratlan helyzet, így sokkal komolyabb színpaddal, ráadás kisszínpaddal és minden tekintetben nagyobb szabású rendezvénnyel, több koncerttel és több látogatóval kezdődött péntek délután a motoros találkozó.

Még az est leszállta előtt a Blues Shoes nevű, pompás bajai formáció kezdte meg a színpadi show-t. Az egy éve alakult zenekar bajai székhelyű Blues/Rock/Funk zenekar Nagy Csaba (basszusgitár, ének), Révfy Zoltán (szájharmonika), Szöllősi Kristóf (gitár) és Berger János (dob) felállásban játssza az örökérvényű blues-rock muzsikát.

Másodikként a kalocsai Tattoos együttes lépett a színpadra, akiknek repertoárjába a tőlük megszokott rock slágerek és hasonló hangvételű saját dalok mellett még Depeche Mode-feldolgozás is belefért, természetesen a rájuk jellemző rockos hangzásvilággal és hangszereléssel. Koncertjük nyitószámát videóra is vettük:


A koncertek szüneteiben a klubház udvarában kialakított Rock kocsma mellett álló kisszínpadon magyar rock slágerek hangzottak el egy fiatal trió, Edit és Bobok előadásában, akikkel a keménymag együtt énekelte a köreikben nagy népszerűségnek örvendő zenekarok slágereit.

Képgaléria megtekintése (48 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek


A Pénteki napon nagyszínpadi záró koncertet a falka és country zenét játszó kalocsai Country Road együttes adta alaposan beindítva a közönséget, akik közül sokan táncra perdültek, sokan velük énekelték az ismert slágereket, sokan pedig még pogóztak is- ami ebben a zenei műfajban egyáltalán nem tekinthető általános jelenségnek.
Kukkants bele koncertjük hangulatába a tegnapi koncertjükön készült videónkkal!


Aki pedig lemaradt a tegnapi buliról, az a mai kínálattal kárpótolhatja magát, mégpedig elég bőségesen, ugyanis ma este a Metal Daze, a Nofighters, és a Clippers lesz a hangulatfelelős, a kisszínpadon pedig az Indian Joe Band muzsikál majd.

Kalózok, tengerre … ööö … akarom mondani: Foktőre!

Képgaléria megtekintése (48 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei