2023. 10. 04. szerda
Ferenc
: 388 Ft   : 370 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Horgonyt vetettek Foktőn a kalózok – Így indult a Pirates Family MC motoros weekendje

Illés György Cinó  |  2021. 08. 28., 20:30

A virágjárvány miatt már második évben döntöttek a foktői kalózok úgy, hogy nem hagyják el biztonságos kikötőjüket és Duna-parti klubházukban tartják meg összejövetelüket. Idén azonban a tavalyinál kevésbé készületlenül érte őket ez a váratlan helyzet, így sokkal komolyabb színpaddal, ráadás kisszínpaddal és minden tekintetben nagyobb szabású rendezvénnyel, több koncerttel és több látogatóval kezdődött péntek délután a motoros találkozó.

Még az est leszállta előtt a Blues Shoes nevű, pompás bajai formáció kezdte meg a színpadi show-t. Az egy éve alakult zenekar bajai székhelyű Blues/Rock/Funk zenekar Nagy Csaba (basszusgitár, ének), Révfy Zoltán (szájharmonika), Szöllősi Kristóf (gitár) és Berger János (dob) felállásban játssza az örökérvényű blues-rock muzsikát.

Másodikként a kalocsai Tattoos együttes lépett a színpadra, akiknek repertoárjába a tőlük megszokott rock slágerek és hasonló hangvételű saját dalok mellett még Depeche Mode-feldolgozás is belefért, természetesen a rájuk jellemző rockos hangzásvilággal és hangszereléssel. Koncertjük nyitószámát videóra is vettük:


A koncertek szüneteiben a klubház udvarában kialakított Rock kocsma mellett álló kisszínpadon magyar rock slágerek hangzottak el egy fiatal trió, Edit és Bobok előadásában, akikkel a keménymag együtt énekelte a köreikben nagy népszerűségnek örvendő zenekarok slágereit.

Képgaléria megtekintése (48 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek


A Pénteki napon nagyszínpadi záró koncertet a falka és country zenét játszó kalocsai Country Road együttes adta alaposan beindítva a közönséget, akik közül sokan táncra perdültek, sokan velük énekelték az ismert slágereket, sokan pedig még pogóztak is- ami ebben a zenei műfajban egyáltalán nem tekinthető általános jelenségnek.
Kukkants bele koncertjük hangulatába a tegnapi koncertjükön készült videónkkal!


Aki pedig lemaradt a tegnapi buliról, az a mai kínálattal kárpótolhatja magát, mégpedig elég bőségesen, ugyanis ma este a Metal Daze, a Nofighters, és a Clippers lesz a hangulatfelelős, a kisszínpadon pedig az Indian Joe Band muzsikál majd.

Kalózok, tengerre … ööö … akarom mondani: Foktőre!

Képgaléria megtekintése (48 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Illés György Cinó / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 10. 04., 09:39
A rendőrök kihallgatták a sértettet, aki úgy nyilatkozott, hogy az utcán bántalmazta egy idegen. Még >>>
2023. 10. 04., 09:32
A következő fordulókban a bajai lány mentora Trokán Nóra színművész lesz. Még >>>
2023. 10. 02., 17:26
Környezetvédelem és újrahasznosítás céljából rendezik a gyűjtést. Még >>>
2023. 10. 02., 14:24
Az Amerikában élő magyar kutató az mRNS-vakcina alapjait is adó felfedezéséért kapta meg az élettani-orvosi Nobelt. Még >>>
2023. 10. 02., 11:04
Kifogták a Nemzeti Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) történetének legnagyobb pontyát, amely nem sokkal maradt el az abszolút balatoni pontyrekordtól. Még >>>
2023. 10. 01., 14:54
Magyarország belügyminisztere szeptember 30. hatállyal – indoklás nélkül – visszavonta Halmosi Zsolt rendőr altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK