2024. 05. 19.
Ivó, Milán
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

KALOhírek 4.0 – Nem egyszerű ráncfelvarrás

Borbély-Juhász Ágnes  |  2015. 10. 17., 12:48

Eddigi rendszeres olvasóink már e cikk elolvasása után is láthatják: nem csak közhelypufogtatás a címben írott kitétel, hiszen portálunk tetőtől talpig megújulva, a mai kihívásoknak megfelelő formában folytatja munkáját. De a későbbiekben nekik is tartogatunk még meglepetéseket, keressenek fel minket naponta! Akik most olvasnak bennünket először, azokat külön is köszöntjük, abban a reményben, hogy egy kis próbaböngészés meggyőzi őket, hogy a továbbiakban a KALOhírek rendszeres olvasói legyenek!


MÉG TÖBB.

Mennyiségileg és minőségileg is klasszissal többet kívánunk nyújtani Olvasóinknak. A számos izgalmas böngészési lehetőséget nyújtó forma mellett bővebb, átgondoltabb, rendszerezettebb tartalomszolgáltatást kapnak mostantól az olvasók. Az oldal könnyű átjárhatóságot biztosító menürendszere, a felhasználók szokásaihoz igazodó felülete az eddiginél sokkal élvezetesebbé teszi majd a szörfözést cikkeink és az oldalon egyre nagyobb számban megjelenő multimédiás tartalmak közt, hogy híreink fogyasztása egyben élvezetes élményt is nyújtson minden Kedves Olvasónknak.

MÉG GYORSABB.

A megújult KALOhírek.hu a még gyorsabb tájékoztatás érdekében már mobil verzión is elérhető. Új rovata, a Napi Gyors a legjobb Facebook oldalak tartalmát pásztázza és gyűjti össze a nap 24 órájában. A térség történéseit első kézből, a lehető leggyorsabban, naprakészen adja át az olvasóknak. Az eseményekről, közérdekű információkról, napi érdekességekről gyorshírben számolunk be akkor is, ha a téma később egy kiadósabb, részletesebb cikket is megér. Olvasson bennünket, és nem marad le a hírekről!

MÉG HITELESEBB.

A megújult KALOhírek.hu portál az eddigieknél is jobban ügyel a kiegyensúlyozott tájékoztatásra. Szerkesztőségünk eddig is törekedett arra, hogy a vitás kérdésekben lehetőség szerint minden érintett fél véleményét megjelenítse, erre mostantól is kiemelt figyelmet fordítunk. A társadalom, elsősorban a Kalocsa térségében élők számára fontos hírekről, eseményekről sokoldalúan igyekszünk tájékoztatni. Mindezt új témákkal, új rovatokkal, izgalmas interjúkkal, új videó blokkal és az előzmények megjelenítésével próbáljuk elérni, reményeink szerint sikerrel, de számítunk Olvasóink véleményére, észrevételeire, visszajelzéseire is.


Forrás: KALOhírek

MÉG VONZÓBB.

A megújult KALOhírek.hu vadonatúj formában, újszerű szerkesztéssel, olvasóbarát elrendezéssel folytatja az olvasók szolgálatát. A telefonról böngésző felhasználók számára a kor minden elvárásának megfelelő, új mobil oldala teszi könnyen áttekinthetővé, kényelmesen elérhetővé a portált. Az új KALOhírek tehát egyszerre trendi, szexi és cool. Ez azonban ne riassza el az érettebb korú olvasóinkat sem, hiszen a felhasználóbarát felületen ők is hamarabb megtalálják majd a számukra érdekes információkat! E célt szolgálja az új tematikus elrendezés is. Rugalmasan, az Ön igényei szerint.

MÉG KIVÉTELESEBB.

A megújult KALOhírek.hu a térségben elsőként robbant be a helyi internetes tartalomszolgáltatók piacára, és 2007-es indulása óta is mindmáig őrzi piacvezető szerepét. Ezt valószínűleg nem utolsósorban a folyamatos megújulásnak köszönhetjük, hiszen ez már portálunk negyedik verziója. Nézettségünk dinamikusan emelkedik: mára átlagosan 3000 látogatót fogadunk és látunk el hírekkel naponta. Az új reklámmodullal kiegészülve tehát, a hirdetőknek is igényes szolgáltatást, hatékony reklámozási lehetőséget nyújt a minden porcikájában megújult KALOhírek 4.0.

Tehát: jó olvasgatást kívánunk minden Kedves Olvasónknak!


Borbély-Juhász Ágnes
Főszerkesztő

SZAVAZÁS

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 4 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (4 db)
Kanyo Peter
2015-10-17 21:31:27
Nagyon tetszik
Pumukli
2015-10-17 14:51:58
Nekem tetszik! Sokkal modernebb. Kalocsán a legjobb!
Maximus
2015-10-17 12:03:37
Nagy könnyebbség a régi oldalhoz képest, hogy a cikkek rovatokba, alrovatokba, témákba és címkékbe vannak rendezve, ezáltal jobban vissza lehet követni az írásokat. Tetszik az azonnali szavazás is!
Maximus
2015-10-17 12:08:11
Ja, hogy magammal is tudok vitatkozni... :)
Na azért ekkora baj nincsen!!!

Még több friss hír

2024. 05. 15., 19:59
Font Sándor: Azt gondolom, Kalocsa városa a folytonosságban érdekelt, hiszen látjuk a megkezdett és majdan befejeződő beruházásokat; az óvoda esetében ez 1,5 év, és a programtervek is, amiket felsoroltam szinte kézzel foghatók. Nagy baj lenne, ha bármilyen oknál fogva ezek megakadnának, mert egy új városvezetés újra gondolhatja, nem azt tartja a legfontosabbnak, amit a jelenlegi, és minden kezdődik elölről.
2024. 05. 15., 06:58
Az összes kalocsai polgármesterjelölt határidőig, kellő számban leadta ajánlószelvényeit, azokat a választási bizottság ellenőrizte, majd a jelölteket bejegyezte a nyilvántartásba. Ezt a bizottság határozatba foglalta, amely már mindegyikük esetében – a nyolcadik jelölt vonatkozásában múlt csütörtökön – jogerőre is emelkedett.
2024-05-15 10:51:52
E hét pénteken ünnepli a Dunatáj Fotókör fennállásának 20. évét, melynek keretében Fotóművészeti Napra invitálnak minden érdeklődőt. Az eseményen fellép a Kalocsa Kamarakórus, a Kalocsai Református Kórus és Lakatos György fagottművész is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>
2024. 05. 13., 12:43
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársainak kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt folytatott nyomozása vezetett eredményre. Még >>>
2024. 05. 13., 11:19
Csalás követte az együttlétet, de hamar beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról. A pénzből viszont akkorra már jó pár „menetre” való összeg hiányzott. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK