2024. 05. 19.
Ivó, Milán
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Szállj fel a Napi Gyorsra! – Portálunk „legpörgősebb” része a továbbfejlesztett rovat

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 03. 28., 17:56

Személyesebb hangvétellel, kötetlenebb, fiatalos stílusban íródott, esetenként tréfás szösszenetek mellett gyakran érdekes, látványos fotókat, videókat, vagy más érdekességeket találhatunk beágyazva a formailag és tartalmában is teljesen megújult Napi Gyors rovatunk cikkei közt. Olyan, mint egy egész évre szóló adventi kalendárium, amiből ráadásul naponta nemcsak egy, hanem 3-4-5 apró bonbont is kicsippenthetünk néhány perces időkeretben, mondjuk, a reggeli kávé mellé, vagy sziesztaidőben. Próbáld ki, de csak saját felelősségre! Vigyázat, függőséget okozhat!

A folyamatos fejlődés jegyében a KALOhírek hírportálon a másfél éve történt teljes megújulás óta is számos kisebb-nagyobb újdonsággal tettük élvezetsebbé, tartalmasabbá Olvasóink számára a velünk töltött időt.

E munkának legújabb állomása

A KIBŐVÍTETT, KOMFORTOSABBÁ, „OKOSABBÁ” TETT NAPI GYORS ROVAT.

Fáradozásainkat olvasóink növekvő érdeklődéssel hálálták meg tavaly – az olvasottsági mutatóknak csak egy kiragadott adata: legolvasottabb cikkünket 2016-ban 29 ezren tekintették meg.

Nekik is jó hír, hogy más újdonságok is jönnek! De egyelőre maradjunk a megújult Napi Gyors a címlapról, vagy a cikkeink melleti dobozából egyetlen kattintással elérhető „kabinjainál”.

„Ne posztolj hülyeségeket, mert holnap fent leszel a KALOhíreken!”

Hamarosan így figyelmeztethetik egymást az ismerősök az ismert közösségi oldalakon, ugyanis, előre szólunk: a nyilvánosan elérhető tartalmakat – megfelelő hivatkozással – gátlástalanul felhasználjuk, ha hírértéket találunk benne. Természetesen nem csak a „hülyeségeket”.

Az olvasói szokások, az internetes trendek változásával egyre nagyobb teret hódít a közösségi média. A legkülönbözőbb, céges, baráti, családi és egyéb közösségek és magánszemélyek folyamatosan ontják – gyártják és megosztják – az esetenként valóban izgalmas, mások számára is érdekes tartalmakat. Rengeteg vicces, vagy épp elgondolkodtató, tanulságos, megható, vagy épp hihetetlen történettel lehet találkozni, ráadásul szép fotókkal, érdekes videókkal dokumentálva, elég csak megnyitni közösségi profilunkat.

Szerkesztőinknek ez az egyik merítési területe a Napi Gyors híreihez, ahol emellett a regionális, illetve országos médiából átvett, helyi vonatkozású hírek, érdekességek, információk, különböző mókás, akár személyes jellegű apróságok, de egy-egy kiemelt érdeklődésre számot tartó saját cikkünk ajánlói is megjelenhetnek, színes kis csokorba kötve, naponta.

Mitől új?

Olvasóink korábban a Napi Gyors rovat cikkeire kattintva vagy egyáltalán nem tapasztaltak semmit, vagy esetenként egy másik oldalon találták magukat, ahonnan átvettünk fotót, videót, vagy más tartalmat.

MOSTANTÓL A CIKKEK CÍMÉRE KATTINTVA MINDEN ESETBEN ÉLŐ TARTALMAT TALÁLHATNAK.

Korábban csak a címoldalon, 3-4 sorban olvashatták e rovatunk híreit, most minden itt megjelenő hír nagyobb felületet is kap – egyetlen kattintás, és szezám, tárulj!

Azért ne számítsunk különösebben terjedelmes írásokra, sőt, kifejezetten cél a tömörség!
Megújított rovatunkkal inkább egy-egy színes percet kívánunk hozni a napi hírolvasásba.

Nehogy bárkinek is elkerülje a figyelmét,

A MEGÚJULT NAPI GYORS SZÍNÉT SÁRGÁRA VÁLTOTTUK.

A rovatban megjelenő írásokat a „könnyen emészthető” kiegészítő videók, fotók és más, igény szerint alaposabban is tanulmányozható tartalom mellett a többi rovatunk cikkeinél már megszokott formai, illetve szerkesztési változatosság, különböző kiemelések, linkek, és a XXI. századi igényekhez illeszkedő szolgáltatások teszik fogyaszthatóbbá.

Interaktív lehetőségek

A médiafogyasztási szokásokhoz igazodva fejlesztéseink egyik fő szempontja, hogy az általunk közvetített tartalmak mobil eszközökön is ne csak hogy megjelenjenek, hanem élvezetes böngészést tegyenek lehetővé az olvasó számára, hiszen jól tudjuk, hogy olvasóink több mint fele már jelenleg is mobileszközről követi portálunkat.

A KALOHÍREK FEJLESZTÉSE SORÁN FOLYAMATOSAN IGYEKEZTÜNK AZ INTERAKTIVITÁS IRÁNYÁBA IS MIND SZÉLESEBBRE NYITNI KAPUINKAT, AMI VISSZAJELZÉSEINK SZERINT TALÁLKOZOTT AZ OLVASÓI IGÉNYEKKEL.

Ezért ebbe az irányba most még tovább léptünk: a cikkeket alágörgetve – ha valakinek már van regisztrált Facebook fiókja – közösségi oldalán bejelentkezve a megosztási lehetőség mellett azonnal lehet lájkolni, vagy akár hozzászólást is írni alájuk.

Az interaktivitás e rovat cikkeiben az eddigiek mellett a szokásosnál sokkal több szavazásban is megmutatkozik majd terveink szerint.

Nézze vissza hetente, havonta!

Szerzőink arcképe mellett megjelenő rövid írásaik utólag is könnyen listázhatók: a cikkek alatt lehet erre remek gombot találni,

AZ ALSÓ GOMB LEGÖRDÜLŐ MENÜJÉBŐL DÁTUMRA KERESHETÜNK.

Tehát, ha megszereted a rovatot, nem kell attól tartanod, hogy lemaradnál bármiről, az egészet visszanézheted a kezdetekig!

ÉS NE AGGÓDJ, MEG FOGOD SZERETNI!

Kattintgass!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 15., 19:59
Font Sándor: Azt gondolom, Kalocsa városa a folytonosságban érdekelt, hiszen látjuk a megkezdett és majdan befejeződő beruházásokat; az óvoda esetében ez 1,5 év, és a programtervek is, amiket felsoroltam szinte kézzel foghatók. Nagy baj lenne, ha bármilyen oknál fogva ezek megakadnának, mert egy új városvezetés újra gondolhatja, nem azt tartja a legfontosabbnak, amit a jelenlegi, és minden kezdődik elölről.
2024. 05. 15., 06:58
Az összes kalocsai polgármesterjelölt határidőig, kellő számban leadta ajánlószelvényeit, azokat a választási bizottság ellenőrizte, majd a jelölteket bejegyezte a nyilvántartásba. Ezt a bizottság határozatba foglalta, amely már mindegyikük esetében – a nyolcadik jelölt vonatkozásában múlt csütörtökön – jogerőre is emelkedett.
2024-05-15 10:51:52
E hét pénteken ünnepli a Dunatáj Fotókör fennállásának 20. évét, melynek keretében Fotóművészeti Napra invitálnak minden érdeklődőt. Az eseményen fellép a Kalocsa Kamarakórus, a Kalocsai Református Kórus és Lakatos György fagottművész is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>
2024. 05. 13., 12:43
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársainak kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt folytatott nyomozása vezetett eredményre. Még >>>
2024. 05. 13., 11:19
Csalás követte az együttlétet, de hamar beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról. A pénzből viszont akkorra már jó pár „menetre” való összeg hiányzott. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK