2022. 01. 21. péntek
Ágnes
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Szállj fel a Napi Gyorsra! – Portálunk „legpörgősebb” része a továbbfejlesztett rovat

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 03. 28., 17:56

Személyesebb hangvétellel, kötetlenebb, fiatalos stílusban íródott, esetenként tréfás szösszenetek mellett gyakran érdekes, látványos fotókat, videókat, vagy más érdekességeket találhatunk beágyazva a formailag és tartalmában is teljesen megújult Napi Gyors rovatunk cikkei közt. Olyan, mint egy egész évre szóló adventi kalendárium, amiből ráadásul naponta nemcsak egy, hanem 3-4-5 apró bonbont is kicsippenthetünk néhány perces időkeretben, mondjuk, a reggeli kávé mellé, vagy sziesztaidőben. Próbáld ki, de csak saját felelősségre! Vigyázat, függőséget okozhat!

A folyamatos fejlődés jegyében a KALOhírek hírportálon a másfél éve történt teljes megújulás óta is számos kisebb-nagyobb újdonsággal tettük élvezetsebbé, tartalmasabbá Olvasóink számára a velünk töltött időt.

E munkának legújabb állomása

A KIBŐVÍTETT, KOMFORTOSABBÁ, „OKOSABBÁ” TETT NAPI GYORS ROVAT.

Fáradozásainkat olvasóink növekvő érdeklődéssel hálálták meg tavaly – az olvasottsági mutatóknak csak egy kiragadott adata: legolvasottabb cikkünket 2016-ban 29 ezren tekintették meg.

Nekik is jó hír, hogy más újdonságok is jönnek! De egyelőre maradjunk a megújult Napi Gyors a címlapról, vagy a cikkeink melleti dobozából egyetlen kattintással elérhető „kabinjainál”.

„Ne posztolj hülyeségeket, mert holnap fent leszel a KALOhíreken!”

Hamarosan így figyelmeztethetik egymást az ismerősök az ismert közösségi oldalakon, ugyanis, előre szólunk: a nyilvánosan elérhető tartalmakat – megfelelő hivatkozással – gátlástalanul felhasználjuk, ha hírértéket találunk benne. Természetesen nem csak a „hülyeségeket”.

Az olvasói szokások, az internetes trendek változásával egyre nagyobb teret hódít a közösségi média. A legkülönbözőbb, céges, baráti, családi és egyéb közösségek és magánszemélyek folyamatosan ontják – gyártják és megosztják – az esetenként valóban izgalmas, mások számára is érdekes tartalmakat. Rengeteg vicces, vagy épp elgondolkodtató, tanulságos, megható, vagy épp hihetetlen történettel lehet találkozni, ráadásul szép fotókkal, érdekes videókkal dokumentálva, elég csak megnyitni közösségi profilunkat.

Szerkesztőinknek ez az egyik merítési területe a Napi Gyors híreihez, ahol emellett a regionális, illetve országos médiából átvett, helyi vonatkozású hírek, érdekességek, információk, különböző mókás, akár személyes jellegű apróságok, de egy-egy kiemelt érdeklődésre számot tartó saját cikkünk ajánlói is megjelenhetnek, színes kis csokorba kötve, naponta.

Mitől új?

Olvasóink korábban a Napi Gyors rovat cikkeire kattintva vagy egyáltalán nem tapasztaltak semmit, vagy esetenként egy másik oldalon találták magukat, ahonnan átvettünk fotót, videót, vagy más tartalmat.

MOSTANTÓL A CIKKEK CÍMÉRE KATTINTVA MINDEN ESETBEN ÉLŐ TARTALMAT TALÁLHATNAK.

Korábban csak a címoldalon, 3-4 sorban olvashatták e rovatunk híreit, most minden itt megjelenő hír nagyobb felületet is kap – egyetlen kattintás, és szezám, tárulj!

Azért ne számítsunk különösebben terjedelmes írásokra, sőt, kifejezetten cél a tömörség!
Megújított rovatunkkal inkább egy-egy színes percet kívánunk hozni a napi hírolvasásba.

Nehogy bárkinek is elkerülje a figyelmét,

A MEGÚJULT NAPI GYORS SZÍNÉT SÁRGÁRA VÁLTOTTUK.

A rovatban megjelenő írásokat a „könnyen emészthető” kiegészítő videók, fotók és más, igény szerint alaposabban is tanulmányozható tartalom mellett a többi rovatunk cikkeinél már megszokott formai, illetve szerkesztési változatosság, különböző kiemelések, linkek, és a XXI. századi igényekhez illeszkedő szolgáltatások teszik fogyaszthatóbbá.

Interaktív lehetőségek

A médiafogyasztási szokásokhoz igazodva fejlesztéseink egyik fő szempontja, hogy az általunk közvetített tartalmak mobil eszközökön is ne csak hogy megjelenjenek, hanem élvezetes böngészést tegyenek lehetővé az olvasó számára, hiszen jól tudjuk, hogy olvasóink több mint fele már jelenleg is mobileszközről követi portálunkat.

A KALOHÍREK FEJLESZTÉSE SORÁN FOLYAMATOSAN IGYEKEZTÜNK AZ INTERAKTIVITÁS IRÁNYÁBA IS MIND SZÉLESEBBRE NYITNI KAPUINKAT, AMI VISSZAJELZÉSEINK SZERINT TALÁLKOZOTT AZ OLVASÓI IGÉNYEKKEL.

Ezért ebbe az irányba most még tovább léptünk: a cikkeket alágörgetve – ha valakinek már van regisztrált Facebook fiókja – közösségi oldalán bejelentkezve a megosztási lehetőség mellett azonnal lehet lájkolni, vagy akár hozzászólást is írni alájuk.

Az interaktivitás e rovat cikkeiben az eddigiek mellett a szokásosnál sokkal több szavazásban is megmutatkozik majd terveink szerint.

Nézze vissza hetente, havonta!

Szerzőink arcképe mellett megjelenő rövid írásaik utólag is könnyen listázhatók: a cikkek alatt lehet erre remek gombot találni,

AZ ALSÓ GOMB LEGÖRDÜLŐ MENÜJÉBŐL DÁTUMRA KERESHETÜNK.

Tehát, ha megszereted a rovatot, nem kell attól tartanod, hogy lemaradnál bármiről, az egészet visszanézheted a kezdetekig!

ÉS NE AGGÓDJ, MEG FOGOD SZERETNI!

Kattintgass!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 21., 16:19
Ahogy azt már a kormány bejelentette, az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámai elleni védekezés érdekében február 15-től oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány. Még >>>
2022. 01. 21., 12:10
Ahogy Európában is egyre több tapasztalat gyűlik össze az omikronról, Németország vezető virológusa is korrigálni látszik álláspontját. Szerinte már ki lehet jelenteni, hogy ez a variáns általában kevésbé súlyos megbetegedést okoz, mint elődei. Még >>>
2022. 01. 21., 09:57
2021 májusában a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ közreműködésével Kalocsa is csatlakozott a Digitális Jólét Programhoz, melynek célja az volt, hogy a kalocsai önkormányzat területén minél magasabb szintű okos városfejlesztések valósulhassanak meg - írja dr. Filvig Géza közösségi bejegyzésében. Még >>>
2022. 01. 21., 09:16
Várhatóan 2022. 01. 26-ig a Tomori Pál utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 20., 18:02
Gyopáros Alpár kormánybiztos úr már második alkalommal érkezett körzetünkbe annak érdekében, hogy a vezetése alatt álló Magyar Falu Programról személyesen tájékoztassa településeink polgármestereit. Még >>>
2022. 01. 20., 09:36
Az utóbbi hat évből négyben hullott hó a világ legnagyobb sivatagában, de 2017. előtt 1979. óta nem volt ilyen. Nálunk a meteorológusok cudar hidegre figyelmeztetnek. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés