2022. 01. 22. szombat
Artúr, Vince
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Többet internetezik mobilon, mint máshol? Olvassa az új KALOhíreket okostelefonján is

2015. 10. 20., 17:31

Pár napja indítottuk útjára teljesen felfrissített oldalunkat, amin nem csupán ráncfelvarrást, hanem teljes generált hajtottunk, hajtottak a fejlesztők végre.

A célunk az volt, hogy a kor technikai vívmányait egyesítsük az információ áramlásának legújabb csatornáival, és egy olyan friss, naprakész hírportál szolgáltatással rukkoljunk elő Kalocsán és annak térségében, amely több szempontból is egyedülálló.


Forrás: KALOhírek

Egyedülálló, mert elsőként jelent meg az online tartalomszolgáltatás helyi piacán, és ezt a pozícióját azóta is szigorúan őrzi.

Egyedülálló, mert a klasszikus értelemben vett mobil verziója szinte ugyanazt a hatást képes átadni a felhasználónak, mintha az otthoni asztali gépén olvasná portálunkat.

Egyedülálló, mert új rovata, a Napi gyors országos viszonylatban is ritkaságszámba menő újítással a nap 24 órájában pásztázza és gyűjti a környék legjobb Facebook bejegyzéseit, ezzel a hétköznapok történéseit első kézből, a lehető leggyorsabban adja át az olvasóknak.

És itt álljunk is meg egy szóra!

Ezúton szeretnénk felhívni azon intézmények, cégek, közéleti személyek, csoportok, klubbok, baráti társaságok figyelmét, akik rendszeresen frissített közösségi oldallal rendelkeznek, hogy küldjék el Facebook elérhetőségüket az info@kalohirek.hu címre, hogy a jövőben az ő híreiket is megjeleníthessük Napi gyors rovatunkban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 22., 12:58
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új honlapjára hasonlító, minden bizonnyal adathalászatra létrehozott „csaló portál” jelent meg az interneten – figyelmeztetett tegnapi közleményében a hivatal. Még >>>
2022. 01. 21., 16:19
Ahogy azt már a kormány bejelentette, az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámai elleni védekezés érdekében február 15-től oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány. Még >>>
2022. 01. 21., 12:10
Ahogy Európában is egyre több tapasztalat gyűlik össze az omikronról, Németország vezető virológusa is korrigálni látszik álláspontját. Szerinte már ki lehet jelenteni, hogy ez a variáns általában kevésbé súlyos megbetegedést okoz, mint elődei. Még >>>
2022. 01. 21., 09:57
2021 májusában a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ közreműködésével Kalocsa is csatlakozott a Digitális Jólét Programhoz, melynek célja az volt, hogy a kalocsai önkormányzat területén minél magasabb szintű okos városfejlesztések valósulhassanak meg - írja dr. Filvig Géza közösségi bejegyzésében. Még >>>
2022. 01. 21., 09:16
Várhatóan 2022. 01. 26-ig a Tomori Pál utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 20., 18:02
Gyopáros Alpár kormánybiztos úr már második alkalommal érkezett körzetünkbe annak érdekében, hogy a vezetése alatt álló Magyar Falu Programról személyesen tájékoztassa településeink polgármestereit. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés