2024. 05. 19.
Ivó, Milán
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Többet internetezik mobilon, mint máshol? Olvassa az új KALOhíreket okostelefonján is

2015. 10. 20., 17:31

Pár napja indítottuk útjára teljesen felfrissített oldalunkat, amin nem csupán ráncfelvarrást, hanem teljes generált hajtottunk, hajtottak a fejlesztők végre.

A célunk az volt, hogy a kor technikai vívmányait egyesítsük az információ áramlásának legújabb csatornáival, és egy olyan friss, naprakész hírportál szolgáltatással rukkoljunk elő Kalocsán és annak térségében, amely több szempontból is egyedülálló.


Forrás: KALOhírek

Egyedülálló, mert elsőként jelent meg az online tartalomszolgáltatás helyi piacán, és ezt a pozícióját azóta is szigorúan őrzi.

Egyedülálló, mert a klasszikus értelemben vett mobil verziója szinte ugyanazt a hatást képes átadni a felhasználónak, mintha az otthoni asztali gépén olvasná portálunkat.

Egyedülálló, mert új rovata, a Napi gyors országos viszonylatban is ritkaságszámba menő újítással a nap 24 órájában pásztázza és gyűjti a környék legjobb Facebook bejegyzéseit, ezzel a hétköznapok történéseit első kézből, a lehető leggyorsabban adja át az olvasóknak.

És itt álljunk is meg egy szóra!

Ezúton szeretnénk felhívni azon intézmények, cégek, közéleti személyek, csoportok, klubbok, baráti társaságok figyelmét, akik rendszeresen frissített közösségi oldallal rendelkeznek, hogy küldjék el Facebook elérhetőségüket az info@kalohirek.hu címre, hogy a jövőben az ő híreiket is megjeleníthessük Napi gyors rovatunkban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 15., 19:59
Font Sándor: Azt gondolom, Kalocsa városa a folytonosságban érdekelt, hiszen látjuk a megkezdett és majdan befejeződő beruházásokat; az óvoda esetében ez 1,5 év, és a programtervek is, amiket felsoroltam szinte kézzel foghatók. Nagy baj lenne, ha bármilyen oknál fogva ezek megakadnának, mert egy új városvezetés újra gondolhatja, nem azt tartja a legfontosabbnak, amit a jelenlegi, és minden kezdődik elölről.
2024. 05. 15., 06:58
Az összes kalocsai polgármesterjelölt határidőig, kellő számban leadta ajánlószelvényeit, azokat a választási bizottság ellenőrizte, majd a jelölteket bejegyezte a nyilvántartásba. Ezt a bizottság határozatba foglalta, amely már mindegyikük esetében – a nyolcadik jelölt vonatkozásában múlt csütörtökön – jogerőre is emelkedett.
2024-05-15 10:51:52
E hét pénteken ünnepli a Dunatáj Fotókör fennállásának 20. évét, melynek keretében Fotóművészeti Napra invitálnak minden érdeklődőt. Az eseményen fellép a Kalocsa Kamarakórus, a Kalocsai Református Kórus és Lakatos György fagottművész is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>
2024. 05. 13., 12:43
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársainak kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt folytatott nyomozása vezetett eredményre. Még >>>
2024. 05. 13., 11:19
Csalás követte az együttlétet, de hamar beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról. A pénzből viszont akkorra már jó pár „menetre” való összeg hiányzott. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK