2024. 05. 19.
Ivó, Milán
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Nem tud kiigazodni a hírek útvesztőjében? Legyen a KALOhírek a kezdőoldala!

2015. 10. 27., 17:44

A megújult KALOhírek.hu még jobban ügyel a kiegyensúlyozott tájékoztatásra, a vitás kérdésekben igyekszik minden érintett fél véleményét megjeleníteni.

Bő egy hete indítottuk útjára teljesen felfrissített oldalunkat, amin nem csupán ráncfelvarrást, hanem teljes generált hajtottunk – hajtottak a fejlesztők – végre.

A célunk az volt, hogy a kor technikai vívmányait egyesítsük az információ áramlásának legújabb csatornáival és egy olyan friss, naprakész hírportál szolgáltatással rukkoljunk elő Kalocsán és annak térségében, amely több szempontból is egyedülálló.


Forrás: KALOhírek

A megújult KALOhírek.hu még jobban ügyel a kiegyensúlyozott tájékoztatásra, a vitás kérdésekben szeretné minden érintett fél véleményét megjeleníteni. Mindezt új témákkal, új rovatokkal, izgalmas interjúkkal, új videó blokkal és az előzmények megjelenítésével igyekszik elérni.

Alkalomról-alkalomra rengeteg látogatót vonzanak a képviselő-testület üléseiről készített tudósításaink. Ez a népszerű rovat kiválóan példázza azon törekvésünket, hogy egy politikai vitáktól fűtött tanácskozás történéseit úgy tárjuk olvasóink elé, hogy abban minden érintett fél véleménye egyszerre jelenjen meg.

Ezt az utat kívánjuk tovább folytatni, még több témával, sorozattal, színes, új ötletekkel tarkított formában.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 15., 19:59
Font Sándor: Azt gondolom, Kalocsa városa a folytonosságban érdekelt, hiszen látjuk a megkezdett és majdan befejeződő beruházásokat; az óvoda esetében ez 1,5 év, és a programtervek is, amiket felsoroltam szinte kézzel foghatók. Nagy baj lenne, ha bármilyen oknál fogva ezek megakadnának, mert egy új városvezetés újra gondolhatja, nem azt tartja a legfontosabbnak, amit a jelenlegi, és minden kezdődik elölről.
2024. 05. 15., 06:58
Az összes kalocsai polgármesterjelölt határidőig, kellő számban leadta ajánlószelvényeit, azokat a választási bizottság ellenőrizte, majd a jelölteket bejegyezte a nyilvántartásba. Ezt a bizottság határozatba foglalta, amely már mindegyikük esetében – a nyolcadik jelölt vonatkozásában múlt csütörtökön – jogerőre is emelkedett.
2024-05-15 10:51:52
E hét pénteken ünnepli a Dunatáj Fotókör fennállásának 20. évét, melynek keretében Fotóművészeti Napra invitálnak minden érdeklődőt. Az eseményen fellép a Kalocsa Kamarakórus, a Kalocsai Református Kórus és Lakatos György fagottművész is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>
2024. 05. 13., 12:43
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársainak kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt folytatott nyomozása vezetett eredményre. Még >>>
2024. 05. 13., 11:19
Csalás követte az együttlétet, de hamar beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról. A pénzből viszont akkorra már jó pár „menetre” való összeg hiányzott. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK