2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Évzárót tartottak NBII-es női röplabdásaink

Tamás Ferenc  |  2019. 06. 15., 10:34

Június 9-én, vasárnap este a Gyermekotthon Sportközpontjában tartotta bajnoki évzáró vacsoraestjét a Kalocsai SE másodosztályú együttese, ahol szinte ismét családi körben ünnepelhették egymást és csapataik éves eredményeit.

A megjelenteket Szigeti Anna vezetőedző és Répási Zoltán szakosztályvezető köszöntötte, akik immár a második évadjukat dolgozták végig a kalocsai klubnál.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

Mint közismert,

a felnőtt gárdánk az NB II. Közép csoportjában a rájátszás hét csapatos mezőnyének végső ötödik helyén zárt

 amellyel azért jóval elmaradtak kitűzött céljaiktól, de játékosaik önmagukkal szembeni elvárásaitól is.

A vacsoraest során

először Szigeti Anna, a KSE vezetőedzője emelkedett szólásra, aki a klub szépen teljesítő mini röplabdásainak adott át egyénekre szóló értékelése mellett okleveleket,

amivel megköszönte a fiatalok egész éves remek teljesítményét. A csapat ugyanis a II. osztályú mini bajnokság Merő Nóra csoportjában az országos 10. helyet szerezte meg, ami igencsak szép teljesítmény. Az edző ekkor köszönte meg nyomatékosan is a fiatalok játékszeretetét, a sportág iránti elkötelezettségüket, de nem feledve el testnevelő tanáruk Deák Marianna iskolában végzett áldozatos munkájának a megköszönését sem.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc


Répási Zoltán szakosztályvezető a felnőttek éves eredménysorát boncolgatta elemző értékelésében
,

aki a bajnokág során fellépő nehézségek – a szövetségi elvárások és a lebonyolítás problémáinak a kulisszatitkaiba is beavatta a hallgatóságot. Szinte kronológiai sorrendben elevenítette fel a 2018/19-es bajnoki évad történéseit – a közös örömöket, a nagy ütközeteket és a nem várt fájó vereségeket – emlékeztetve a lányokat az együtt megélt nagy csaták részleteire. Ezt követően ő is egyesével szólította a csapattagokat, kupákkal és oklevelek átadásával méltatta valamennyi játékos egész éves odaadó munkáját.

Elemző értékelésének a végén pedig egy igen gazdag képanyagot kivetítve idézte meg a csapat bajnoki fellépéseit,

amelyet a meccsekből összevágott videó anyaggal színesítve osztott meg a halogatósággal.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

A „megidézett” bajnoki évadot a köszönet hangjaival zárta, amikor a játékosoknak, szülőknek, edzőknek, szurkolóknak és a szakosztályt támogatóknak is köszönetet mondott a vacsorához invitálása előtt. Befejezésül bizakodásának adott hangot, hogy a kalocsai női röplabda a jövőben is egykori rangjához méltóan szerepel majd a másodosztályú bajnokságban.

A 2018/19-es bajnokság során a Kalocsai SE felnőtt NBII-es csapatában az alábbi játékosok szerepeltek:
Büksi Mariann, Dely-Pálinkás Anikó, Erős Dóra, Fegyvári Fanni, Fehérvári Anna, Fekete Gréta, Fekete Lívia, Greksa Zsófia, Horváth Enikő, Izsák Bernadett, Kovács Patrícia, Pajsán Kitti, Pálinkás Viktória, Szigeti Anna. Edző: Szigeti Anna.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés