2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 616.2 Ft/l   Dízel: 625.0 Ft/l   Írjon nekünk

Évzárót tartottak NBII-es női röplabdásaink

Tamás Ferenc  |  2019. 06. 15., 10:34

Június 9-én, vasárnap este a Gyermekotthon Sportközpontjában tartotta bajnoki évzáró vacsoraestjét a Kalocsai SE másodosztályú együttese, ahol szinte ismét családi körben ünnepelhették egymást és csapataik éves eredményeit.

A megjelenteket Szigeti Anna vezetőedző és Répási Zoltán szakosztályvezető köszöntötte, akik immár a második évadjukat dolgozták végig a kalocsai klubnál.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

Mint közismert,

a felnőtt gárdánk az NB II. Közép csoportjában a rájátszás hét csapatos mezőnyének végső ötödik helyén zárt

 amellyel azért jóval elmaradtak kitűzött céljaiktól, de játékosaik önmagukkal szembeni elvárásaitól is.

A vacsoraest során

először Szigeti Anna, a KSE vezetőedzője emelkedett szólásra, aki a klub szépen teljesítő mini röplabdásainak adott át egyénekre szóló értékelése mellett okleveleket,

amivel megköszönte a fiatalok egész éves remek teljesítményét. A csapat ugyanis a II. osztályú mini bajnokság Merő Nóra csoportjában az országos 10. helyet szerezte meg, ami igencsak szép teljesítmény. Az edző ekkor köszönte meg nyomatékosan is a fiatalok játékszeretetét, a sportág iránti elkötelezettségüket, de nem feledve el testnevelő tanáruk Deák Marianna iskolában végzett áldozatos munkájának a megköszönését sem.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc


Répási Zoltán szakosztályvezető a felnőttek éves eredménysorát boncolgatta elemző értékelésében
,

aki a bajnokág során fellépő nehézségek – a szövetségi elvárások és a lebonyolítás problémáinak a kulisszatitkaiba is beavatta a hallgatóságot. Szinte kronológiai sorrendben elevenítette fel a 2018/19-es bajnoki évad történéseit – a közös örömöket, a nagy ütközeteket és a nem várt fájó vereségeket – emlékeztetve a lányokat az együtt megélt nagy csaták részleteire. Ezt követően ő is egyesével szólította a csapattagokat, kupákkal és oklevelek átadásával méltatta valamennyi játékos egész éves odaadó munkáját.

Elemző értékelésének a végén pedig egy igen gazdag képanyagot kivetítve idézte meg a csapat bajnoki fellépéseit,

amelyet a meccsekből összevágott videó anyaggal színesítve osztott meg a halogatósággal.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

A „megidézett” bajnoki évadot a köszönet hangjaival zárta, amikor a játékosoknak, szülőknek, edzőknek, szurkolóknak és a szakosztályt támogatóknak is köszönetet mondott a vacsorához invitálása előtt. Befejezésül bizakodásának adott hangot, hogy a kalocsai női röplabda a jövőben is egykori rangjához méltóan szerepel majd a másodosztályú bajnokságban.

A 2018/19-es bajnokság során a Kalocsai SE felnőtt NBII-es csapatában az alábbi játékosok szerepeltek:
Büksi Mariann, Dely-Pálinkás Anikó, Erős Dóra, Fegyvári Fanni, Fehérvári Anna, Fekete Gréta, Fekete Lívia, Greksa Zsófia, Horváth Enikő, Izsák Bernadett, Kovács Patrícia, Pajsán Kitti, Pálinkás Viktória, Szigeti Anna. Edző: Szigeti Anna.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 10., 10:06
Kimagasló az érdeklődés a Paks II. Zrt. szakmai gyakorlati programja iránt, amelybe idén nyáron huszonöten kapcsolódtak be. A fiatalok Magyarország különböző egyetemeiről érkeztek. Tapasztalatszerzésüket, munkájukat mentorok segítik minden szakterületen. (x)
2024. 07. 09., 11:21
A nukleáris iparban alkalmazott tudásmenedzsmentről, a tudásmegosztásról és a humánerőforrás-fejlesztésről rendezett konferenciát a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség. Az esemény nyitónapján elhangzott, hogy a Paks II. projektben felhasználják az üzemelő blokkokon felhalmozott több mint negyven évnyi tapasztalatot. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 12., 15:09
Korábbi, a választások hivatalos oldalán megjelent információra alapuló cikkünkben valószínűleg tévesen közöltük, hogy jogerős a kalocsai polgármester-választás végeredménye, mivel ennek ellentmondó értesülések jutottak szerkesztőségünk birtokába. De ki lát már itt tisztán? Még >>>
2024. 07. 12., 11:44
Ma reggelre frissült a valasztas.hu oldala. >>> Frissítve! valószínűleg téves választásközlő oldal jelzése! Még >>>
2024. 07. 12., 08:44
Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás és pénzmosás bűntett gyanúja miatt folytatják a nyomozást. Még >>>
2024. 07. 11., 14:39
2024. 07. 11., 10:00
Egy olyan étteremnél kezdtek vizsgálódni, amely nemcsak helyben fogyasztást kínál, hanem kiszállítást is. Még >>>
2024. 07. 08., 09:54
Ez a videó akár életet is menthet, mondanivalója életbe vágó és sajnos nem avul el... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK