2024. 04. 13. szombat
Ida
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Milyen az élet egy thai biofarmon?

Mészáros Boglárka  |  2023. 01. 30., 15:30

Két hetet töltött el a fiatal házaspár a tahi biofarmon egy nemzetközi családban, 8-10 másik utazóval együtt.

Kocsis Anna és férje, Kocsis Attila miután elhatározták, hogy világgá mennek, bemutatták, hogy számukra milyen volt az élet Wadi Rum faluban, majd Jordánia fő nevezetességei felé vették az irányt.

Az eddigi élmények után megcsodálták a világ egyik leggyorsabban fejlődő modern metropoliszát, ahol a kanapészörfölést is kipróbálták.

Majd megérkeztek Dél-Kelet Ázsiába, a csodás Thaiföldre. Első állomásuk Bangkok volt, ahol bicajra ültek, hogy felfedezzék a csendes részeket, majd bemerészkedtek a kínai negyedbe és a belvárosba is.

Kocsis Anna és férje Attila Bangkokban állomásoznak napjainkban, körbenéznek a nyüzsgő nagyvárosban. A legeldugottabb részeket kerékpárral fedezték fel, majd bemerészkedtek a kínai negyedbe és a belvárosba is - Kövessétek a KALOhíreken őket!
bővebben ...


Utuk következő állomása pedig egy eldugott faluban lévő biofarm. Ahogy a nevéből is adódik - Mindful Farm - a lecsendesedést, kikapcsolódást, természetközeliséget, a jelen pillanat megélését keresték ezen a helyen.

Tanultunk a buddhizmusról is, mivel a farm tulajdonosa egy egykori szerzetes, aki minden nap tanított minket.”- írják a közösségi médiában közzétett legújabb bejegyzésüknél.

Posztjukból megtudhatjuk: két hetet töltöttek el itt egy nemzetközi családban, 8-10 másik utazóval együtt.

Bemutatjuk, hogyan teltek a mindennapok, milyen munkákat végeztünk, milyen hozzávalókból főztünk vegetáriánus és vegán ételeket, hol laktunk, illetve mit csináltunk szabadidőnkben.”Íme!


TOVÁBBI SOK SIKERT, ÉLMÉNYT ÉS KITARTÁST KEDVES ANNA ÉS ATTILA! 

Alig várjuk a folytatást! :)

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 09., 15:25
Dr. Magóné Tóth Gyöngyi már korábban bejelentette polgármesteri ambícióit, mint a DK által támogatott jelölt. Hétfő délután hét további képviselőjelölttel együtt a Népművészeti Háznál tartottak sajtótájékoztatót a június 9-ei helyhatósági választásokra való felkészülésükről.
2024-04-07 13:47:00
A kampány célja kettős: nők számára hasznos eszközökből és intim higiéniás termékekből ajándékcsomagot összeállítani egy női táskában, melyet Pécsi Vivien a Szociális Bizottság, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálattal karöltve ad át rászoruló lányoknak és nőknek, továbbá felhívni a figyelmet arra, hogy Magyarországon, így Kalocsán is rengeteg olyan nő él, akik számára gondot okoz beszerezni az alapvető női higiéniás termékeket.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 13., 10:56
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház székhelyén és telephelyein (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) a járóbeteg szakellátásokra a bejelentkezés minden esetben a betegfelvételi pontokon történik. Még >>>
2024. 04. 12., 17:28
Mostmár akik a piacra mennek, azok tapasztalhatják a változást. Még >>>
2024. 04. 09., 12:52
A mester a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának tagja lett, székfoglalóját a Pesti Vigadó Makovecz-termében tartotta meg. Még >>>
2024. 04. 08., 08:05
24 fok körüli nyárias meleg valószínű. Még >>>
2024. 04. 07., 13:51
A biztonsági övet nem használó utas maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett. Még >>>
2024. 04. 05., 11:42
A NAV munkatársai vásároltak két aranygyűrűt, melyeket az eladó lakásán vettek át, majd felfedték kilétüket. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK