2024. 06. 15. szombat
Jolán, Vid
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Font Sándorral futottunk össze a Városházán

Illés György Cinó  |  2015. 10. 30., 11:10

Font Sándorral a Városháza lépcsőjén futottunk össze, amikor a 15 órakor kezdődő önkormányzati testületi ülésre tartottunk. Megkérdeztük, mi járatban volt Kalocsán.

– A mai napomat itt töltöttem a városban. Reggel fél kilenc óta itt vagyok, és sok különböző ügyben egyeztettem az érintettekkel.

– Kikkel, és milyen ügyekben?
– A legkülönbözőbb kérdésekről tárgyaltunk, legutóbb a polgármester úrral, de voltak lakossági, vállalkozói megkeresések is.

– Ez volt tehát az itteni fogadónapja?
– Mondhatni, igen, de nem egy órarend szerinti, előre meghirdetett fogadónapra kell gondolni. Néhány hét alatt összegyűlnek az ügyek, és ezek érintettjeivel ilyenkor egy napon beszéljük át a felhozott kérdéseket.

– Mégis, milyen ügyekről van szó?
– Dr. Bálint Józseffel fontos közügyekről egyeztettünk, köztük kiemelten a következő időszak kalocsai városfejlesztési elképzeléseiről. Két vállalkozóval gazdasági kérdéseket érintettünk, de több lakos magántermészetű kérdéseivel is fordult hozzám. Ez utóbbiak közt volt egyebek mellett egészségügyi, valamint szociális természetű kérdés. De ez a mostani alkalom egyáltalán nem rendkívüli. A körzet képviselőjeként időről-időre el kell látogatnom Kalocsára is, amire néhány hetente mindig sor kerül. Addigra általában összegyűlik annyi orvosolandó probléma, megválaszolandó kérdés, vagy csak egyeztetést igénylő ügy, hogy érdemes legyen rászánni a napot.


Forrás: Illés György / KALOhírek

Megköszöntük képviselő úrnak, hogy rendelkezésünkre állt, majd siettünk a testületi ülésre, amelyen több kérdés tárgyalását is vita kísérte, a polgármester számos bejelentése közt pedig az egyik egy büntetőfeljelentésről szólt.
Ezekkel hamarosan jelentkezünk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

Még több friss hír

2024. 06. 12., 15:53
Családias légkört, magas színvonalú szakmai munkakörnyezetet és mások mellett munkába járási támogatást is kínálnak leendő munkatársuknak. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 14., 12:18
A Bács-Kiskun vármegyében lévő többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben működik. Még >>>
2024. 06. 14., 08:36
A kulturális, művészeti tematikájú portál a ma kezdődő Kék Madár Fesztivál kapcsán készített interjút a fesztiváligazgatóval. Még >>>
2024. 06. 13., 15:53
Az ösztöndíjat a KIMBA Birkózó Akadémia, a Birkózószövetség és a Testnevelési Egyetem által alapított ösztöndíj évente egy személynek ítélhető oda. Még >>>
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK