2024. 06. 13. csütörtök
Anett, Antal
: 395 Ft   : 366 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Nem elég jó az ajánlat, nincs üzlet a Kalocsa Gold Tours-szal

Illés György Cinó  |  2016. 03. 03., 10:36

Üzleti titokra, illetve érdekre hivatkozva zárt ajtók mögött tárgyalta múlt csütörtökön a kalocsai önkormányzati testület azt az üzleti ajánlatot, amely a Kalocsa Gold Tours részéről érkezett, és a város és a társaság közti, részben a Kalocsa Szíve projekt működtetésével kapcsolatos együttműködést érinthette volna, legalábbis az indítvány sürgősségének indoklásából erre lehet következtetni. Az ajánlatot azonban elutasították.

Ugyanezen a zárt ülésen bizottsági helyek újraosztásáról is tárgyaltak. Ezért nem tudhatjuk, hogy mi tartott ennyi ideig a grémiumnak, és melyik témáról vitáztak hosszabban, de tény, hogy a fenti kérdésekről szokatlanul hosszan, összességében mintegy másfél órán át tanakodtak magukra húzott ajtóval önkormányzati képviselőink.


Forrás: Illés György / KALOhírek

Hogy pontosan milyen együttműködést javasolt a Kft., és milyen feltételekkel képzelte azt el, azt sajnos nem tudhatjuk, mivel magát az ajánlatot is bizalmasan kezelte a testület. Így erről csupán ennyit tudtunk meg biztosan:

A képviselő testület hosszabb vita, mérlegelés és szakmai anyagok alapján a „C” változatot fogadta el, amelyben nem fogadja el Kalocsa Gold Tours Utazási Iroda Kft. által benyújtott ajánlatokat. Ez nem zárja ki, hogy a jövőben együttműködjünk a céggel – mondta dr. Bálint József polgármester a zárt ülés határozatainak kihirdetésekor.


Forrás: Illés György / KALOhírek

A szintén zárt ajtók mögött eldöntött bizottsági csereberéről már írtunk, így ezt most nem részletezzük.
Csupán annyit fűzünk hozzá, hogy a másfél órás zárt ülésen kívül is, a közel két tucat napirend némelyike egyenként is hosszas vitát generált – ezekről még írunk –, sőt, az ülést mintegy fél órára meg is kellett szakítani a kommunizmus áldozatainak emléknapja tiszteletére rendezett megemlékezésen való kollektív, testületi részvétel miatt, ahol Szabó Balázs képviselő mondta a megemlékező beszédet.

Mindezzel együtt a délután két órakor kezdődött testületi ülés este nyolc óra után néhány perccel ért véget, így alighanem rekordot állított be a jelenlegi városvezetés szolgálati ideje alatt, és emlékeink szerint az előző kurzus idején sem igen volt ilyesmire példa.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>
2024. 06. 07., 09:32
Egy polgárőr kiszúrta, a rendőrök felderítették: a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie egy 36 éves kalocsai és 28 éves bátyai lakosnak – közli a Police.hu. Még >>>
2024. 06. 05., 16:22
„Hogy nem tudtak volna közéjük dobni egy bombát!!!!” – Hogy kik közé? Ugye, nem ezen fog múlni az ilyen hozzászólás megítélése?! Még >>>
2024. 06. 05., 11:01
Avagy: kis hírünk a nagyvilágban... FRISSÍTVE! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK