2023. 02. 08. szerda
Aranka
: 393 Ft   : 367 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

Tanévnyitó Kalocsa iskoláiban – Simon Zoltán „Év Tanulója” elismeréseket adott át

Tanévnyitó Kalocsa iskoláiban – Simon Zoltán „Év Tanulója” elismeréseket adott át
Illés György Cinó  |  2020. 09. 02., 16:37

A koronavírus-járvány miatt sok helyen elmaradtak a tanévzáró ünnepélyek, így számos esetben nem volt mód a hagyományos időpontban és keretek közt átadni Az Év Tanulója Díjakat az elismerés idei letéteményeseinek. Erre az évnyitók adtak alkalmat az oktatásért felelős alpolgármesternek, Simon Zoltánnak, hogy átadja az elismerést igazoló okleveleket.

A Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája évnyitóján vette át Az Év Tanulója Díjat az alpolgármestertől Pécsi Martina. Simon Zoltán örömét fejezte ki, hogy az idei tanévet a diákok hagyományos keretek között tudják megkezdeni, azonban emlékeztetett, hogy sajnos, a járvány miatt nem minden iskola tartotta meg az előző tanév záró ünnepségét, így volt, ahol most, az évnyitó keretei között kerültek jutalmazásra az iskola legjobb tanulói.

Így történt, hogy most vehette át az elismeréséről szóló oklevelet Pécsi Martina is, aki a díjat a 2019/2020-as tanévben végzett kiemelkedő munkájáért kapta.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)


Pécsi Martina tanulmányi eredményei mindig kiválóak voltak, szerteágazó érdeklődési körével, tanulmányi versenyeken való részvételével, példamutató magatartásával, segítőkészségével és szorgalmával érdemelte ki e megtisztelő címet.


Simon Zoltán megtisztelte jelenlétével a Nagyasszonyunk Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium tanévnyitóját is, ahol további két tanulónak adta át elismerését Kalocsa Város Önkormányzata nevében.
Az év végi bizonyítványosztás a tanulók egészségének védelme érdekében ebben az intézményben is elmaradt, így a kiváló tanulók jutalmazására az első tanítási napon került sor.

Egyed Luca 5.A osztályos diák kiváló tanulmányi eredményeivel, példamutató magatartásával, versenyeken való eredményes részvételével és figyelmes segítőkészségével érdemelte ki Az év tanulója díjat.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)


Ferencz Dominika 8. A osztályos tanuló töretlenül kiemelkedő tanulmányi eredményt ért el minden évben. Magatartása példamutató, komoly és megbízható. Közösségért végzett munkája nélkülözhetetlen. Érdemei elismeréseként Az év tanulója díjat adományozták számára

Képgaléria megtekintése (18 db kép)


Az alpolgármester közösségi médiás oldalán is megosztotta a díjak átadásának hírét, és sok sikert kívánva gratulált a kiemelkedő teljesítményekhez – ehhez szívbőlcsatlakozik szerkesztőségünk is!


Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 02. 05., 09:01
Közel 110 ezer gazdálkodónak kell megújítania az egységes kérelem beadásához szükséges meghatalmazást. Minden évben az egységes kérelmek mintegy 70 százalékát, megközelítőleg 108 ezer kérelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászainak közreműködésével nyújtják be a gazdálkodók – hangzott el egyebek mellett Kalocsán a NAK és a MAGOSZ szervezésében, Jakab István, az országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke részvételével Kalocsán megtartott, a Közös Agrárpolitikáról (KAP) szóló agrárfórumon.
2023. 02. 03., 12:49
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által közel 245 millió forint értékű beruházást valósít meg az RBDZS Bölcsőde Nonprofit Kft. kalocsai telephelyén.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 02. 07., 17:29
Igényelje a Gondosórát, hogy biztonságban tudhassa idősebb szeretteit a nap 24 órájában! Még >>>
2023. 02. 06., 16:59
Rövid időn belül két kocsit is nyitva talált Jánoshalmán egy 26 éves helybéli, aki nem volt rest ellopni az autókban fellelt értékeket. A nyomozók azonnal felismerték a kamerafelvételeken. Még >>>
2023. 02. 06., 09:58
A farsang egyik jellegzetes édessége a szalagos fánk. Finom, könnyű a tésztája, nagyon jó fánk recept, készítsd el te is! Még >>>
2023. 02. 06., 09:39
A húsos pástétom maradékmentő receptnek is tökéletes, de friss húst is használhatsz hozzá. Még >>>
2023. 02. 06., 08:59
A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyét dr. Finta József plébános képviselte. Még >>>
2023. 02. 06., 08:58
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható egész héten, a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK