2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Tanévnyitó Kalocsa iskoláiban – Simon Zoltán „Év Tanulója” elismeréseket adott át

Tanévnyitó Kalocsa iskoláiban – Simon Zoltán „Év Tanulója” elismeréseket adott át
Illés György Cinó  |  2020. 09. 02., 16:37

A koronavírus-járvány miatt sok helyen elmaradtak a tanévzáró ünnepélyek, így számos esetben nem volt mód a hagyományos időpontban és keretek közt átadni Az Év Tanulója Díjakat az elismerés idei letéteményeseinek. Erre az évnyitók adtak alkalmat az oktatásért felelős alpolgármesternek, Simon Zoltánnak, hogy átadja az elismerést igazoló okleveleket.

A Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája évnyitóján vette át Az Év Tanulója Díjat az alpolgármestertől Pécsi Martina. Simon Zoltán örömét fejezte ki, hogy az idei tanévet a diákok hagyományos keretek között tudják megkezdeni, azonban emlékeztetett, hogy sajnos, a járvány miatt nem minden iskola tartotta meg az előző tanév záró ünnepségét, így volt, ahol most, az évnyitó keretei között kerültek jutalmazásra az iskola legjobb tanulói.

Így történt, hogy most vehette át az elismeréséről szóló oklevelet Pécsi Martina is, aki a díjat a 2019/2020-as tanévben végzett kiemelkedő munkájáért kapta.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)


Pécsi Martina tanulmányi eredményei mindig kiválóak voltak, szerteágazó érdeklődési körével, tanulmányi versenyeken való részvételével, példamutató magatartásával, segítőkészségével és szorgalmával érdemelte ki e megtisztelő címet.


Simon Zoltán megtisztelte jelenlétével a Nagyasszonyunk Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium tanévnyitóját is, ahol további két tanulónak adta át elismerését Kalocsa Város Önkormányzata nevében.
Az év végi bizonyítványosztás a tanulók egészségének védelme érdekében ebben az intézményben is elmaradt, így a kiváló tanulók jutalmazására az első tanítási napon került sor.

Egyed Luca 5.A osztályos diák kiváló tanulmányi eredményeivel, példamutató magatartásával, versenyeken való eredményes részvételével és figyelmes segítőkészségével érdemelte ki Az év tanulója díjat.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)


Ferencz Dominika 8. A osztályos tanuló töretlenül kiemelkedő tanulmányi eredményt ért el minden évben. Magatartása példamutató, komoly és megbízható. Közösségért végzett munkája nélkülözhetetlen. Érdemei elismeréseként Az év tanulója díjat adományozták számára

Képgaléria megtekintése (18 db kép)


Az alpolgármester közösségi médiás oldalán is megosztotta a díjak átadásának hírét, és sok sikert kívánva gratulált a kiemelkedő teljesítményekhez – ehhez szívbőlcsatlakozik szerkesztőségünk is!


Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés