2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Ezek teljesen megőrültek! – III. Őrült Hajók Versenye Hartán

Helyszín: Harta, Duna-part
Dátum: 2016. augusztus 13., szombat 11:00
Ezek teljesen megőrültek! – III. Őrült Hajók Versenye Hartán

Kinek jutna eszébe olyan versenyt szervezni, ahol arra alig alkalmas „járművekkel” kell hajóversenyezni, amelyekre az egyetlen kikötés, hogy vízi közlekedésben használatos eszközt nem használhatnak föl a „hajók” építéséhez? A hartaiaknak tavalyelőtt eszébe jutott, és hogy tömegek állnak ugyanezen a mentális szinten, azt a rendezvényre kilátogatott rengeteg ember – köztük tudósítónk és családja – és a versenyben induló sok-sok hajós csapat igazolja. A fesztiválszámba menő, bár csak egynapos rendezvényt most sem lehet kihagyni, hiszen a változatos stílusokat fölvonultató koncertek mellett kirakodóvásár, sokrétű gyermekprogramok, dunai mécsesúsztatás, égig érő gigatábortűz, valamint várhatóan remek hangulat kíséri majd a hartai Duna-part nyújtotta, kiváló helyszínen!

Tavalyelőtt még lemaradtunk róla, tavaly viszont időben értesültünk a Hartai Őrült Hajók Versenyéről, így tudósítottunk is róla, jó kis képgalériával kiegészítve.
A szervezőktől kapott részletes program alapján most is remek buli ígérkezik, amelyet a meteorológusok szerint az időjárás is a kegyeibe fogad, ugyanis ragyogó napsütés ígérkezik, miközben nem lesz sem túl hideg, sem túl meleg. Legyen igazuk!


Forrás: KALOhírek archív

Az „őrültség kritériumának” megfelelően a versenyben nem a győzelem a fontos, hiszen egy látványos elsüllyedés, kiemelkedően eszement, vagy vicces dekoráció még nagyobb hírnevet hozhat a csapatoknak. Van még hátra két nap, talán még most sem késő összeütni valami tákolmányt, amely legalább egy darabig képes fönnmaradni a víz tetején, a legénységével együtt.
A versenyről további információ kérhető a 06/30-7015858 telefonszámon, és ugyanott jelenthetjük be részvételi szándékunkat is.

„Idén is a legőrültebb tákolmányok, úszó alkalmatosságok szelik a Duna vizét, vagy süllyednek alá. Az esti koncerteken Takács Vilkó, a Ripoff Raskolnikov, Roy&Ádám és a Pedrofon szórakoztatja a nagyérdeműt, fantasztikus zenék kíséretében merülhetsz a fröccsbuborékok és sörhabok közé. A szomjasakat a sörkert és a borutca, az éheseket hartai kolbász, és még sok más finomság várja. A gyerekek se maradjanak otthon, nekik külön „gyereksarok” került kialakításra rengeteg programmal. Éjszaka a Duna vizén mécses úsztatás, a parton giga tábortűz” – írta szerkesztőségünknek kiküldött ízelítő sajtóanyagában az ingyenesen látogatható rendezvényt életre hívó Hartáért Egyesület.

Lehet, hogy az az őrült, aki elmulasztja?
Szemezgessünk a részletes programból!

III. Őrült Hajók Verenye, Harta
2016. augusztus 13., szombat

11:00 – Kapunyitás, sárkányhajó és kajak-kenu tesztelés, borutca, bazár, kézművesek, légvár.
12:00 – ebéd, pihenő
12-17 óráig Gyereksarok (kézműves foglalkozások, arcfestés, és még sok minden más)
13:00 – hajószentelés
14:00 – Őrült Hajók Versenye, előfutamok
15:00 – Coutnry Road gyerekkoncert
16:00 – Takács Vilkó „egyszálgitárral”
17:00 – Őrült Hajók Versenye, döntő
18:00 – Los Hartaos Banditos (a hartai zeneiskola „nem hagyományos” koncertje)
19:00 – eredményhirdetés
19:30 – Ripoff Raskolnikov
21.30 – Roy & Ádám Trió
23:00 – Pedrofon együttes
Sötétedés után mécsesúsztatás a Dunán, este tízkor gigatábortűz.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 03. 30., 08:19
A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kalocsai Szent Kereszt Kórház Pszichiátriai Osztályának részlegeként funkcionáló Nappali Kórház dolgozói és betegei már január óta készülődnek a húsvéti ünnepre.
2023. 03. 29., 08:23
Kalocsán ugyan némileg csökkent a munkaerő iránti igény, de ezúttal vidéken jóval több munkahelyre keresnek dolgozókat, mint egy hete. Így összesen már 134 munkahelyre várják a jelentkezőket térségünkből, ami a múlt hetinél hárommal több, miközben Szegedre továbbra is létszámkorlát nélkül toborozzák a határvadászokat.
2023-03-28 14:12:18
Önbizalom-erősítő tábor gyerekeknek gyakorlott mentálhigiénés szakemberek vezetésével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 31., 13:16
A banki átutalással gyorsabban juthat el a címzettekhez az önkormányzat 65 évnél idősebb kalocsaiaknak szánt, ötezer forintos juttatása. Aki nem nyilatkozott számlaszámáról, ahhoz a következő napokban postai úton juthat el az ajándékpénz. Még >>>
2023. 03. 31., 10:31
Húsvétkor is ér mézeskalácsot sütni, de most turbózzátok fel egy kis répával. Nem beszélve arról, hogy így a gyerekek egy kicsivel több zöldséget is tudnak enni, teljesen észrevétlenül. Még >>>
2023. 03. 30., 10:55
A rókák veszettség elleni immunizálására idén tavasszal is sor kerül, melyhez kapcsolódóan az ebzárlat és a legeltetési tilalom életbe lépése sem marad el az érintett térségekben. Még >>>
2023. 03. 30., 09:49
Alig két perc, néhány kattintás, pár adat, és már hozzá is járultunk a Kék Madár Alapítvány céljaihoz, a fesztivál megszervezéséhez, illetve a beteg gyerekek támogatásához, ráadásul úgy, hogy az nekünk egyetlen fillérünkbe sem kerül! Hogyan? – Ebből a kevesebb mint két perces videóból kiderül! Még >>>
2023. 03. 29., 16:00
Zöld erdőben jártunk már sokszor, most íme néhány tradicionális húsvéti vers gyerekeknek, felnőtteknek. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK