2022. 01. 27. csütörtök
Angelika
: 360 Ft   : 319 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Símaszkos rablók verték és kirabolták a cégvezetőt

2015. 10. 31., 18:55

A kertvárosi, sorházas beépítésű ingatlanok egyikében lakó, a város közéletében ismert cégvezető lakásába október 31-re virradóra három símaszkos férfi hatolt be.

A támadók miután gázspray-vel lefújták, azonnal bántalmazni kezdték a férfit, akit földre kerülve megrugdostak. Az elkövetők a lakásból két laptopot és a sértett tárcáját, benne a bankkártyákat vitték magukkal. A támadás csupán pár percig tartott.

A rendőrök már kora hajnalban nyomozókutyával követték a forró nyomot, de az csak az utca végéig tudta nyomon kísérni a szagot. A helyszíni adatgyűjtés azonnal megkezdődött, a nyomozók még szombaton a déli órákban is helyszíneltek a lakásban.


Forrás: KALOhírek

A sértett kivizsgálásra még akkor éjjel a kalocsai kórházba került, de meg nem erősített információnk szerint szerencsére az arcán, ajkán keletkezett külsérelmi nyomokon kívül nagyobb baja talán nem esett.

Rendőrséghez közeli, meg nem erősített információkból úgy tudjuk, hogy a Tóth házaspár elrablása, majd más helyszíneken halállal végződő bántalmazása óta Kalocsán ilyen eset nem történt.

Figyelemre méltó esemény, hogy a nyári hónapokban a helyszínhez viszonylag közel, ugyancsak sorházas beépítésű utcában fényes nappal jártak betörők, több lakásba behatoltak és értéktárgyakat vittek magukkal. Akkor az ott lakók közül többen legálisan tartható gázpisztolyt vásároltak. Az elkövetők kiléte azóta is ismeretlen. A támadók pontos motivációja egyelőre nem ismert, de a nyomozás egyik irányát szinte bizonyosan meghatározza, hogy

a cégvezetőt a legnagyobb közösségi oldalon személyesen tették felelőssé, amiért a köztulajdonban lévő cégektől ott régebben dolgozó embereket bocsátott el.

E verzió szerint a támadók a rablást csak álcának használhatták, a bűncselekmény elkövetését a bosszúállás, esetleg más okok motiválhatták.

Információnk szerint a lakásba történő bejutást könnyítette, hogy

az ajtó nem volt kulcsra zárva.

A témára a hivatalos tájékoztatást követően visszatérünk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 2 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (2 db)
Maximus
2015-11-01 11:51:42
Egyre több fejleményt hallani a városban. Felmerült ugye az is, hogy nem egyszerű rablótámadás volt az attak, de továbbra is tartja magát az az irány, hogy szimplán rosszkor volt rossz helyen az ügyvezető.
Van azért egy nagyon fontos dolog, amit nem szabad elfelejteni: bármennyi embert is rúgott ki - ezzel ellehetetlenítve családok sorsát, egzisztenciáját, bármennyi közmunkás ígért neki komolyabb fenyítést az erőszak nem válasz semmire!!!

Még egy érdekesség: miért pont a két laptop??????? Mi lehetett azokon???? Esetleg az ügy nem-e nyúlik vissza a cégvezető előző négyéves tevékenységéhez?????

Mind-mind jó kérdés és tartok attól, hogy egy jó darabig homály fogja fedni ezt a bizarr ügyet.
M?szaki
2015-10-31 21:21:55
Lehet,hogy valaki qrvára (L)ábon (L)őtte magát, de a kirúgásokhoz azért kellett a Bólogató János jaaaa, József pm is - ha ezért ütötték, az akkor is nagyon durva, a kábítószerezőkkel Lojális Liberálisoknál a kábítószerre van, de úgy tudom, ott még nem tartanak, hogy a rablásra a lenne mentség! Hajrá rendőrök derüljön ki az igazság!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 26., 14:54
Az Európa legnagyobb beltéri betleheméről is híres község, a „Kis-Balaton fővárosa” nem először büszkélkedhet az éves rekorddal. No, de januárban?! Még >>>
2022. 01. 26., 09:31
Az arra jogosultak hamarosan számíthatnak a tavalyi évre vonatkozó személyi jövedelemadó visszatérítésére, ezzel kapcsolatban pedig egy új fontos kormányrendelet jelent meg a Magyar Közlönyben. Még >>>
2022. 01. 25., 19:00
Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Molnár Gábor, a Fülöp Ferenc Díjas táncos hétfő hajnalban elhunyt! Még >>>
2022. 01. 25., 18:17
Az életmentés csaknem egy órán keresztül zajlott a helyszínen, mire az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek. Még >>>
2022. 01. 25., 15:57
A Kalocsai Járásbíróság gyorsított eljárásban öt év börtönre, és tíz év kiutasításra ítélt egy 31 éves ukrán férfit, akit embercsempészés miatt állított az ügyészség bíróság elé. Még >>>
2022. 01. 25., 15:16
A Petőfi Zenei Díjakat a Duna Televízión közvetített ünnepség keretébe adták át vasárnap. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés