2024. 06. 13. csütörtök
Anett, Antal
: 395 Ft   : 366 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Símaszkos rablók verték és kirabolták a cégvezetőt

2015. 10. 31., 18:55

A kertvárosi, sorházas beépítésű ingatlanok egyikében lakó, a város közéletében ismert cégvezető lakásába október 31-re virradóra három símaszkos férfi hatolt be.

A támadók miután gázspray-vel lefújták, azonnal bántalmazni kezdték a férfit, akit földre kerülve megrugdostak. Az elkövetők a lakásból két laptopot és a sértett tárcáját, benne a bankkártyákat vitték magukkal. A támadás csupán pár percig tartott.

A rendőrök már kora hajnalban nyomozókutyával követték a forró nyomot, de az csak az utca végéig tudta nyomon kísérni a szagot. A helyszíni adatgyűjtés azonnal megkezdődött, a nyomozók még szombaton a déli órákban is helyszíneltek a lakásban.


Forrás: KALOhírek

A sértett kivizsgálásra még akkor éjjel a kalocsai kórházba került, de meg nem erősített információnk szerint szerencsére az arcán, ajkán keletkezett külsérelmi nyomokon kívül nagyobb baja talán nem esett.

Rendőrséghez közeli, meg nem erősített információkból úgy tudjuk, hogy a Tóth házaspár elrablása, majd más helyszíneken halállal végződő bántalmazása óta Kalocsán ilyen eset nem történt.

Figyelemre méltó esemény, hogy a nyári hónapokban a helyszínhez viszonylag közel, ugyancsak sorházas beépítésű utcában fényes nappal jártak betörők, több lakásba behatoltak és értéktárgyakat vittek magukkal. Akkor az ott lakók közül többen legálisan tartható gázpisztolyt vásároltak. Az elkövetők kiléte azóta is ismeretlen. A támadók pontos motivációja egyelőre nem ismert, de a nyomozás egyik irányát szinte bizonyosan meghatározza, hogy

a cégvezetőt a legnagyobb közösségi oldalon személyesen tették felelőssé, amiért a köztulajdonban lévő cégektől ott régebben dolgozó embereket bocsátott el.

E verzió szerint a támadók a rablást csak álcának használhatták, a bűncselekmény elkövetését a bosszúállás, esetleg más okok motiválhatták.

Információnk szerint a lakásba történő bejutást könnyítette, hogy

az ajtó nem volt kulcsra zárva.

A témára a hivatalos tájékoztatást követően visszatérünk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 2 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (2 db)
Maximus
2015-11-01 11:51:42
Egyre több fejleményt hallani a városban. Felmerült ugye az is, hogy nem egyszerű rablótámadás volt az attak, de továbbra is tartja magát az az irány, hogy szimplán rosszkor volt rossz helyen az ügyvezető.
Van azért egy nagyon fontos dolog, amit nem szabad elfelejteni: bármennyi embert is rúgott ki - ezzel ellehetetlenítve családok sorsát, egzisztenciáját, bármennyi közmunkás ígért neki komolyabb fenyítést az erőszak nem válasz semmire!!!

Még egy érdekesség: miért pont a két laptop??????? Mi lehetett azokon???? Esetleg az ügy nem-e nyúlik vissza a cégvezető előző négyéves tevékenységéhez?????

Mind-mind jó kérdés és tartok attól, hogy egy jó darabig homály fogja fedni ezt a bizarr ügyet.
M?szaki
2015-10-31 21:21:55
Lehet,hogy valaki qrvára (L)ábon (L)őtte magát, de a kirúgásokhoz azért kellett a Bólogató János jaaaa, József pm is - ha ezért ütötték, az akkor is nagyon durva, a kábítószerezőkkel Lojális Liberálisoknál a kábítószerre van, de úgy tudom, ott még nem tartanak, hogy a rablásra a lenne mentség! Hajrá rendőrök derüljön ki az igazság!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 13., 15:53
Az ösztöndíjat a KIMBA Birkózó Akadémia, a Birkózószövetség és a Testnevelési Egyetem által alapított ösztöndíj évente egy személynek ítélhető oda. Még >>>
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>
2024. 06. 07., 09:32
Egy polgárőr kiszúrta, a rendőrök felderítették: a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie egy 36 éves kalocsai és 28 éves bátyai lakosnak – közli a Police.hu. Még >>>
2024. 06. 05., 16:22
„Hogy nem tudtak volna közéjük dobni egy bombát!!!!” – Hogy kik közé? Ugye, nem ezen fog múlni az ilyen hozzászólás megítélése?! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK