2022. 11. 30. szerda
András, Andor
: 408 Ft   : 394 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Jó buli volt, aki lemaradt, már csak jövőre pótolhatja! – Másodszor szervezett pikniket a KALOhírek Meszesen

Illés György Cinó  |  2019. 08. 12., 11:43

Egyszer volt Budán kutyavásár, de KALOhírek Piknik már kétszer, és lesz jövőre is! Már az első alkalommal, tavaly is látható volt, hogy vevő a kezdeményezésre a közönség. Most még többen megtisztelték jelenlétükkel a Piknikünket, és reméljük, ez a tendencia a jövőben is fönnmarad. Mutatjuk, miért!

Akárcsak tavaly, idén is igazi strandidő fogadta a második KALOhírek Piknikre érkező látogatókat, akik a vén tölgyfák árnyékában hűtött italokat kortyolgatva készülhettek a sokféle megmérettetésre, amelyek közül néhányan többre is vállalkoztak.

Sportversenyek vetélkedők

A gyerekek kőfestő- és homokvárépítő versenyen mutathatták meg kreativitásukat, vagy önfeledten vethették magukat a mindig népszerű ugrálóvárba.

Képgaléria megtekintése (158 db kép)

Forrás: KALOhírek

Az idei program újdonsága volt a hason csúszó csapatverseny, amely a résztvevőknek izgalmas viadalt, a közönségnek pedig vidám pillanatokat hozott. A kapura lövő verseny viszont már visszatérő eleme volt a programnak.

Aki vállalkozott a csúszkálós versengésre, az kettőt üthetett egy csapásra, mivel a verseny részeként már hideg sört vagy üdítőt ”kellett” innia, amire azonban a rekkenő hőségben könnyen lehetett inkább „lehetőségként” tekinteni, ami egy kis potyázásra is príma alkalmat nyújtott.

Képgaléria megtekintése (158 db kép)

Forrás: KALOhírek

Mindenki a vendégünk volt

Potyázni viszont csúszkálás, versengés nélkül is lehetett, mégpedig többféleképpen, szervezett formában:

  • Sokan kihasználták a „szelfizz egy italkuponért” akciónk nyújtotta lehetőséget, amelynek keretében a kuponokért szörpöt, vagy fröccsöt lehetett igényelni a bárpultnál.
  • Mindenkinek jutott a Borbély Sanyi és Juhász Józsi készítette, családbarát csilis babból, amire a Piknik résztvevői a vendégeink voltak.
  • Késő délután, amikor a bab már elfogyott, de a gyomor kiürült, zsíros kenyeret kínáltunk lilahagyma-karikákkal Juhászné Ildi, Borbélyné Magdi és Juhász Anna jóvoltából.

EREDMÉNYEK

A homokvárépítő verseny győztese a Vass Lea, Vlaskó Bálint, Majoros Marcell, Horváth Szilvia, Papp Bálint, Vass Virág, valamint Papp Júlia alkotta csapat lett. A második legszebb homokvárat Hörcsög Noel építette.

Képgaléria megtekintése (158 db kép)

Forrás: KALOhírek

A várépítők versenyének harmadik helyezettje Balogh-Pákolizc Noah és Keve, valamint Balogh Bence csapata lett.

A kőfestő verseny dobogóján a zsűri döntése nyomán az alábbi sorrend alakult ki:
1. Ferenc Lili Bíborka
2. Varga Kíra
3. Drevenka Lia

A szappanhabon hasoncsúszók versenye, a rendezvény izgalmas és látványos újítása egyenes kieséses rendszerben a következő eredményt hozta

Első lett a Poppolók csapata.
Második helyen a Leon Hofen csapat végzett.
Harmadik a Pandúr FC lett.

A kapura lövő verseny nehézségét a stradfocikapu kicsiny mérete mellett a pálya egyenetlensége adta. Ha valaki gurította a labdát, az szerencsejátékot játszott, hiszen a kisebb-nagyobb homokbuckákon, lábnyomokon teljesen kiszámíthatatlanul pattogott a játékszer, aki emelte, annak viszont nagyon kellett – volna – célozni tudni…

Képgaléria megtekintése (158 db kép)

Forrás: KALOhírek

E körülmények közt a legfiatalabb generáció csúnyán helyben hagyta a felnőtteket, hiába rendelkeztek az utóbbiak esetenként nagypályán szerzett labdarúgó rutinnal is.
Tény, hogy a dobogó mindhárom fokára gyerekek állhattak:
Első lett Balogh-Pákolicz Noah.
Második Balogh-Pákolicz Keve.
Harmadik helyen Kanyó Máté végzett.

Érdekesség

Volt olyan vendégünk is, aki véletlenül jelent csak meg a KALOhírek Pikniken, nem olvasta ugyanis a programot népszerűsítő cikkünket, de épp ott tudta meg, hogy pont aznap írtunk róla, amit sokáig nem is akart elhinni. Azt gondolta, csak ugratjuk ezzel, amíg hosszas unszolás után maga is meg nem győződött róla – hála a mobil telekommunikációs eszközöknek és a dicsőséges térerőnek!

Támogatóink
A rendezvény ebben a formában nem jöhetett volna létre partnereink támogatása nélkül.
A program megszervezéséhez, a versenyek díjazásához segítséget nyújtottak (betűrendben):
Balaton Könyvesbolt, Bennevagyunk.hu, Biztosító Iroda – Iván Flórián, Corona Pizzéria, Diego Kalocsa, Dodoprint Nyomda, Drift Aréna, E.T. Pizzéria, Flaisz Festékdiszkont, Grande Chico Étterem, Gyöngy Kozmetika, Gyuri Hal ABC, Jagicza Húsbolt, Kalodent, Korona Ékszer, Meseautó Játszóház, Schiszler Nike, Skultéti Aletta Hajszalon, Spirit Fitness & Power Plate Stúdió, Vándorméhészet.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 11. 25., 08:00
November 12-én tartották a Kamarateremben és a Művelődési Ház első emeletén a Bács-Kiskun megyei Zongoristák XIX. Találkozóját. A két kalocsai kötődésű zenész, a két Szendrei – apja, fia – emlékének tisztelgő eseményre 32 felkészítő tanár nyolcvanhárom növendéke regisztrált, hogy rangos zsűri előtt számot adjon az elmúlt évi fejlődésükről.
2022-11-28 13:21:11
A rendezvény legfőbb célja az, hogy egy kulturális produkciókkal gazdagított, közösségi élmények megélésére alkalmas karácsonyi vásáron és bolhapiacon vehessenek részt a város és a térség lakói.
2022-11-23 13:47:00
A nemzetközi szakmai párbeszéd és együttműködés aktív résztvevője a Paks II. Zrt. Munkatársai fontos tevékenységet végeznek a nukleáris ágazat kulcsfontosságú szakmai szervezeteiben, elősegítve a döntés-előkészítést és a hatékony érdekképviseletet. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 11. 29., 09:13
A Merriam-Webster az év szavát az online felületén végzett keresések alapján választja ki, miután kizárta a versenyből a minden évben gyakran keresett, örökzöld szavakat. Még >>>
2022. 11. 29., 08:59
A légköri változások nem befolyásolják számottevő mértékben szervezetünk működését. Még >>>
2022. 11. 28., 14:46
2022. december 6., kedd, 16:30-kor ünnepélyes szalagavatással megnyitja kapuit és vár minden érdeklődőt az Alapszolgáltatási Központ udvarán (Solt, Posta Utca 10) a városi Mikulás Udvar. Még >>>
2022. 11. 28., 09:32
A verseny december végén indul, de a felszerelés ellenőrzésére már előtte sor kerül Franciaországban. Onnan már nem tér haza a felszerelés, hanem egyenesen a rajt helyszínére utazik, majd a csapat ott csatlakozik hozzá karácsony után. Még >>>
2022. 11. 28., 09:19
Kíváncsi a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulás elmúlt egy évi tevékenységére? Javaslata, kérdése van? Még >>>
2022. 11. 28., 08:51
A szaunázás nem csak arról szól, hogy az ember beül a melegbe, vannak szabályai, amikre érdemes odafigyelni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK