2024. 05. 19.
Ivó, Milán
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Jó buli volt, aki lemaradt, már csak jövőre pótolhatja! – Másodszor szervezett pikniket a KALOhírek Meszesen

Illés György Cinó  |  2019. 08. 12., 11:43

Egyszer volt Budán kutyavásár, de KALOhírek Piknik már kétszer, és lesz jövőre is! Már az első alkalommal, tavaly is látható volt, hogy vevő a kezdeményezésre a közönség. Most még többen megtisztelték jelenlétükkel a Piknikünket, és reméljük, ez a tendencia a jövőben is fönnmarad. Mutatjuk, miért!

Akárcsak tavaly, idén is igazi strandidő fogadta a második KALOhírek Piknikre érkező látogatókat, akik a vén tölgyfák árnyékában hűtött italokat kortyolgatva készülhettek a sokféle megmérettetésre, amelyek közül néhányan többre is vállalkoztak.

Sportversenyek vetélkedők

A gyerekek kőfestő- és homokvárépítő versenyen mutathatták meg kreativitásukat, vagy önfeledten vethették magukat a mindig népszerű ugrálóvárba.

Képgaléria megtekintése (158 db kép)

Forrás: KALOhírek

Az idei program újdonsága volt a hason csúszó csapatverseny, amely a résztvevőknek izgalmas viadalt, a közönségnek pedig vidám pillanatokat hozott. A kapura lövő verseny viszont már visszatérő eleme volt a programnak.

Aki vállalkozott a csúszkálós versengésre, az kettőt üthetett egy csapásra, mivel a verseny részeként már hideg sört vagy üdítőt ”kellett” innia, amire azonban a rekkenő hőségben könnyen lehetett inkább „lehetőségként” tekinteni, ami egy kis potyázásra is príma alkalmat nyújtott.

Képgaléria megtekintése (158 db kép)

Forrás: KALOhírek

Mindenki a vendégünk volt

Potyázni viszont csúszkálás, versengés nélkül is lehetett, mégpedig többféleképpen, szervezett formában:

  • Sokan kihasználták a „szelfizz egy italkuponért” akciónk nyújtotta lehetőséget, amelynek keretében a kuponokért szörpöt, vagy fröccsöt lehetett igényelni a bárpultnál.
  • Mindenkinek jutott a Borbély Sanyi és Juhász Józsi készítette, családbarát csilis babból, amire a Piknik résztvevői a vendégeink voltak.
  • Késő délután, amikor a bab már elfogyott, de a gyomor kiürült, zsíros kenyeret kínáltunk lilahagyma-karikákkal Juhászné Ildi, Borbélyné Magdi és Juhász Anna jóvoltából.

EREDMÉNYEK

A homokvárépítő verseny győztese a Vass Lea, Vlaskó Bálint, Majoros Marcell, Horváth Szilvia, Papp Bálint, Vass Virág, valamint Papp Júlia alkotta csapat lett. A második legszebb homokvárat Hörcsög Noel építette.

Képgaléria megtekintése (158 db kép)

Forrás: KALOhírek

A várépítők versenyének harmadik helyezettje Balogh-Pákolizc Noah és Keve, valamint Balogh Bence csapata lett.

A kőfestő verseny dobogóján a zsűri döntése nyomán az alábbi sorrend alakult ki:
1. Ferenc Lili Bíborka
2. Varga Kíra
3. Drevenka Lia

A szappanhabon hasoncsúszók versenye, a rendezvény izgalmas és látványos újítása egyenes kieséses rendszerben a következő eredményt hozta

Első lett a Poppolók csapata.
Második helyen a Leon Hofen csapat végzett.
Harmadik a Pandúr FC lett.

A kapura lövő verseny nehézségét a stradfocikapu kicsiny mérete mellett a pálya egyenetlensége adta. Ha valaki gurította a labdát, az szerencsejátékot játszott, hiszen a kisebb-nagyobb homokbuckákon, lábnyomokon teljesen kiszámíthatatlanul pattogott a játékszer, aki emelte, annak viszont nagyon kellett – volna – célozni tudni…

Képgaléria megtekintése (158 db kép)

Forrás: KALOhírek

E körülmények közt a legfiatalabb generáció csúnyán helyben hagyta a felnőtteket, hiába rendelkeztek az utóbbiak esetenként nagypályán szerzett labdarúgó rutinnal is.
Tény, hogy a dobogó mindhárom fokára gyerekek állhattak:
Első lett Balogh-Pákolicz Noah.
Második Balogh-Pákolicz Keve.
Harmadik helyen Kanyó Máté végzett.

Érdekesség

Volt olyan vendégünk is, aki véletlenül jelent csak meg a KALOhírek Pikniken, nem olvasta ugyanis a programot népszerűsítő cikkünket, de épp ott tudta meg, hogy pont aznap írtunk róla, amit sokáig nem is akart elhinni. Azt gondolta, csak ugratjuk ezzel, amíg hosszas unszolás után maga is meg nem győződött róla – hála a mobil telekommunikációs eszközöknek és a dicsőséges térerőnek!

Támogatóink
A rendezvény ebben a formában nem jöhetett volna létre partnereink támogatása nélkül.
A program megszervezéséhez, a versenyek díjazásához segítséget nyújtottak (betűrendben):
Balaton Könyvesbolt, Bennevagyunk.hu, Biztosító Iroda – Iván Flórián, Corona Pizzéria, Diego Kalocsa, Dodoprint Nyomda, Drift Aréna, E.T. Pizzéria, Flaisz Festékdiszkont, Grande Chico Étterem, Gyöngy Kozmetika, Gyuri Hal ABC, Jagicza Húsbolt, Kalodent, Korona Ékszer, Meseautó Játszóház, Schiszler Nike, Skultéti Aletta Hajszalon, Spirit Fitness & Power Plate Stúdió, Vándorméhészet.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 15., 19:59
Font Sándor: Azt gondolom, Kalocsa városa a folytonosságban érdekelt, hiszen látjuk a megkezdett és majdan befejeződő beruházásokat; az óvoda esetében ez 1,5 év, és a programtervek is, amiket felsoroltam szinte kézzel foghatók. Nagy baj lenne, ha bármilyen oknál fogva ezek megakadnának, mert egy új városvezetés újra gondolhatja, nem azt tartja a legfontosabbnak, amit a jelenlegi, és minden kezdődik elölről.
2024. 05. 15., 06:58
Az összes kalocsai polgármesterjelölt határidőig, kellő számban leadta ajánlószelvényeit, azokat a választási bizottság ellenőrizte, majd a jelölteket bejegyezte a nyilvántartásba. Ezt a bizottság határozatba foglalta, amely már mindegyikük esetében – a nyolcadik jelölt vonatkozásában múlt csütörtökön – jogerőre is emelkedett.
2024-05-15 10:51:52
E hét pénteken ünnepli a Dunatáj Fotókör fennállásának 20. évét, melynek keretében Fotóművészeti Napra invitálnak minden érdeklődőt. Az eseményen fellép a Kalocsa Kamarakórus, a Kalocsai Református Kórus és Lakatos György fagottművész is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>
2024. 05. 13., 12:43
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársainak kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt folytatott nyomozása vezetett eredményre. Még >>>
2024. 05. 13., 11:19
Csalás követte az együttlétet, de hamar beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról. A pénzből viszont akkorra már jó pár „menetre” való összeg hiányzott. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK