2024. 05. 23. csütörtök
Dezső
: 387 Ft   : 357 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

KALOhírek Piknik másodszor – Jövő szombaton irány: a Meszes-Beach!

Helyszín: Meszes Beach (Duna-part)
Dátum: 2019. augusztus 10., szombat 14:00

Szappanos vízen csúszás! Az ám a jó móka! Háromfős csapatokban versenghetnek benne a vállalkozó szelleműek – ez lesz az egyik új programelem a KALOhírek idei, második alkalommal megrendezésre kerülő Duna-parti piknikjén! Megszomjaztál közben? Nosza, nyomj egy szelfit, kapsz egy fröccsöt (a fiatalkorúak egy málnát)! Ezen kívül is rengeteg izgalom és vidám program vár kicsiket és nagyokat augusztus 10-én, szombaton délután a Meszes-Beach árnyas fái alatt és homokos fövenyén, senki le ne maradjon róla!

Aki a tavalyi, portálunk tízéves fönnállásának alkalmából, hagyományteremtő szándékkal megtartott KALOhírek Pikniket elmulasztotta, az utólag is kaphat egy kis ízelítőt a jó kedvvel telt nap hangulatát érzékeltetni hivatott cikkünk, vagy a kapcsolódó sportrendezvényekről szóló tudósításunk segítségével.

A minden elemében ingyenes Duna-parti rendezvényen a hamisítatlan beach feeling mellett sportversenyek és más vetélkedők sora, meglepetések várták az olvasókat.
bővebben ...

DE A LEGJOBB MÉGIS AZ LESZ, HA AUGUSZTUS 10-ÉN MINDENKI KIJÖN A DUNA-PARTRA, HOGY A HELYSZÍNEN SAJÁT SZEMÉVEL LÁSSA, HOGY MEGY EZ, MERT MINDEN VALÓSZÍNŰSÉG SZERINT IDÉN IS REMEKÜL TÖLTJÜK EL MAJD AZ IDŐT.

Ehhez idén is minden adott lesz:

 • eszem-iszom
 • dínom-dánom
 • egész nap muzsikaszó
 • sportversenyek, vetélkedők
 • gyermekprogramok
 • jó kedv
 • barátság

RITKÁN ADÓDIK OLYAN ALKALOM, HOGY EGY MÉDIAORGÁNUM ÚJSÁGÍRÓI ÉS SZERKESZTŐI KÖZVETLENÜL TALÁLKOZHATNAK AZ OLVASÓKKAL.
EZ A MÁSIK OLDALRÓL, AZ OLVASÓTÁBOR FELŐL NÉZVE IS KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉGET NYÚJT:

 • A KALOhírek munkájával kapcsolatos építő jellegű kritikákat örömmel fogadjuk a helyszínen!
 • Ha kérdése van a szerkesztőséghez, vagy annak bármely tagjához, forduljon hozzá, hozzánk bizalommal!
 • Esetleg szeretné személyesen is megismerni azokat a munkatársainkat, akiknek írásait nap mint nap olvassa, vagy fotóit nézegeti?! Nosza, Önnek mindenképp ott a helye!

Mivel augusztus 10. szombat munkanap lesz, délelőttre nem szerveztünk programokat. Attól még lehet kivenni szabadságot, de akinek erre nincs módja,

PIHENJE KI A SZOMBATI MUNKANAP FÁRADALMAIT A DUNA-PARTON A KALOHÍREKKEL!

Délután kettőtől szeretettel várunk mindenkit egy sor lehetőséggel, amelyeket az alábbiakban részletesebben is figyelmükbe ajánlunk.
A programok, akárcsak tavaly, most is ingyenesek lesznek, beleértve az ebédet is:

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET EGY TÁNYÉR CHILIS BABRA HÍVUNK MEG!

Idén nem lesz hot-dog parti, de éhezni így sem nem fogunk: egész délután korlátlan mennyiségű zsíros kenyér áll majd rendelkezésre azoknak, akik a laktató ebéd ellenére megéheznének.

PROGRAMOK

 • ugrálóvár,
 • kőfestő verseny és
 • homokvár építő verseny a kisebbeknek,
 • célba rúgó verseny kicsiknek és nagyoknak
 • egész nap zene

MINDEZEK MELLETT A PROGRAMKÍNÁLATUNK A TAVALYI SZÁRNYPRÓBÁLGATÁSOZ KÉPEST KÉT ÚJ, SLÁGERGYANÚS ELEMMEL GAZDAGODIK:

Szappanos vízen csúszás

A feladat egyszerű: nekifutás után hason kell végigcsúszni egy hatalmas nejlonfólián, majd a túlsó végénél elhelyezett sörös rekeszből egy palackot kiemelve minél előbb le kell küldeni egy üveg 0,25-ös sört. Könnyítés, hogy a sofőrök, vagy akik erre hivatkoznak, illetve a fiatalkorúak üdítőt is fogyaszthatnak, nehezítés viszont, hogy az üveget csak a lányok, asszonyok bonthatják sörnyitóval. A többiek az alábbi videóból meríthetnek ötletet, ha nincs saját trükkjük.
Ha ez megvan, tízszer meg kell kerülni a rekeszt, majd lehetőleg egyenes vonalban visszafutni a startvonalhoz, mert ugye, az a legrövidebb, a többiek pedig már nagyon várják az embert, majd váltó(futás)csúszás jelleggel indulhat a következő csapattag!
A játék időre megy: amelyik csapatnak a negyedik tagja előbb ér célba, az nyer.

Kedvcsinálóként mutatunk egy videót is:

A csapatok négyfősek, nevezésüket az info@kalohirek.hu email címre küldött üzenetben várjuk, a csapat nevének, illetve a csapatvezető nevének és telefonszámának megjelölésével. A gördülékenyebb lebonyolítás érdekében jó lenne, ha a nevezést mielőbb leadnák a jelentkezők, de kimondott határidő nincs, „pánikhelyzetben” még a helyszínen is elfogadjuk a jelentkezést.

Sanszos, hogy lesz, aki megszomjazik majd a nagy versengés, vagy fürdőzés, esetleg a puszta bámészkodás közben. Ők se keseredjenek el, ugyanis a szomjazókat a verseny előtt, után, vagy helyett szelfi-pont várja, ahol könnyen, gyorsan segíthetnek magukon:

Lőj egy szelfit, és igyál egy italt!

Jellemzően fröccsöt.
De természetesen nem kötelező alkoholos italt inni: az elkattintott önarcképért cserébe egy italkupon jár, amit a fröccs helyett szörpre is beválthatunk. Ennek ellenére borítékoljuk, hogy – legalábbis a felnőttek körében – a fröccs lesz népszerűbb.

Ha a frissítők ellenére is kitikkadunk, aminek megvan az esélye, már csobbanhatunk is a Dunában!

[Felhevült testtel vízbe ne ugorj! – A szerk.]

A II. KALOhírek Piknik támogatói betűrendben: 
Balaton Könyvesbolt, Bennevagyunk.hu, Biztosító Iroda – Iván Flórián, Corona Pizzéria, Diego Kalocsa, Dodoprint Nyomda, Drift Aréna, E.T. Pizzéria, Flaisz Festékdiszkont, Grande Chico Étterem, Gyöngy Kozmetika, Gyuri Hal ABC, Jagicza Húsbolt, Kalodent, Korona Ékszer, Meseautó Játszóház, Schiszler Nike, Skultéti Aletta Hajszalon, Spirit Fitness & Power Plate Stúdió, Vándorméhészet.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 22., 10:42
Az új atomerőművi blokkok alatti talaj megerősítése érdekében 17 hektáron összességében 75 ezer furat, vagyis egymással átfedésben lévő cementált talajoszlop készül, melyek összessége alkotja a vízzáró lemezt és annak oldalfalait. (x)
2024. 05. 21., 12:57
A kerek évforduló alkalmából rendezett pénteki ünnepséghez – három vendég fotókör meghívásával – fotóklubok találkozója is kapcsolódott. Köszöntőt mondott Simon Zoltán alpolgármester és Péjó Zoltán klubelnök. A Művelődési Ház folyosóin berendezett kiállítást Lakatos György fagottművész nyitotta meg.
2024. 05. 21., 10:49
A nukleáris iparra jellemző biztonságtudatosság az építést ugyanúgy jellemzi, mint a működtetést, ennek szellemében épül Pakson a két új blokk is. A reaktortartály például a teljes gyártási folyamat során hozzávetőleg hétszáz minőségellenőrzésen esik át. (x)
2024. 05. 20., 08:52
Május 12-én, vasárnap a már bajnok Decs otthonában ültek asztalhoz a Kalocsai Sakk Klub versenyzői a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó fordulójában, ahol 10-2-es vereséget szenvedtek az Asztalos csoport NB II-es csapatbajnoki találkozóján. A dr. Czibulka Zoltán vezette mieink ezzel csoportjuk 9. helyén végeztek, ám minden bizonnyal prolongálják NBII-es tagságukat a tízcsapatos csoportban a jövőben is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 23., 13:15
A Reels műfaj sajátossága miatt dr. Filvig Gézának másfél percbe kellett sűríteni az elmúlt évek eredményeit. Még >>>
2024. 05. 22., 14:09
A díjköteles útszakaszokat - 91 fuvar során - a kamerás ellenőrző rendszer kijátszásával vette igénybe. Még >>>
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK