2023. 06. 05. hétfő
Fatime
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

KALOhírek Piknik másodszor – Jövő szombaton irány: a Meszes-Beach!

Helyszín: Meszes Beach (Duna-part)
Dátum: 2019. augusztus 10., szombat 14:00

Szappanos vízen csúszás! Az ám a jó móka! Háromfős csapatokban versenghetnek benne a vállalkozó szelleműek – ez lesz az egyik új programelem a KALOhírek idei, második alkalommal megrendezésre kerülő Duna-parti piknikjén! Megszomjaztál közben? Nosza, nyomj egy szelfit, kapsz egy fröccsöt (a fiatalkorúak egy málnát)! Ezen kívül is rengeteg izgalom és vidám program vár kicsiket és nagyokat augusztus 10-én, szombaton délután a Meszes-Beach árnyas fái alatt és homokos fövenyén, senki le ne maradjon róla!

Aki a tavalyi, portálunk tízéves fönnállásának alkalmából, hagyományteremtő szándékkal megtartott KALOhírek Pikniket elmulasztotta, az utólag is kaphat egy kis ízelítőt a jó kedvvel telt nap hangulatát érzékeltetni hivatott cikkünk, vagy a kapcsolódó sportrendezvényekről szóló tudósításunk segítségével.

A minden elemében ingyenes Duna-parti rendezvényen a hamisítatlan beach feeling mellett sportversenyek és más vetélkedők sora, meglepetések várták az olvasókat.
bővebben ...

DE A LEGJOBB MÉGIS AZ LESZ, HA AUGUSZTUS 10-ÉN MINDENKI KIJÖN A DUNA-PARTRA, HOGY A HELYSZÍNEN SAJÁT SZEMÉVEL LÁSSA, HOGY MEGY EZ, MERT MINDEN VALÓSZÍNŰSÉG SZERINT IDÉN IS REMEKÜL TÖLTJÜK EL MAJD AZ IDŐT.

Ehhez idén is minden adott lesz:

 • eszem-iszom
 • dínom-dánom
 • egész nap muzsikaszó
 • sportversenyek, vetélkedők
 • gyermekprogramok
 • jó kedv
 • barátság

RITKÁN ADÓDIK OLYAN ALKALOM, HOGY EGY MÉDIAORGÁNUM ÚJSÁGÍRÓI ÉS SZERKESZTŐI KÖZVETLENÜL TALÁLKOZHATNAK AZ OLVASÓKKAL.
EZ A MÁSIK OLDALRÓL, AZ OLVASÓTÁBOR FELŐL NÉZVE IS KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉGET NYÚJT:

 • A KALOhírek munkájával kapcsolatos építő jellegű kritikákat örömmel fogadjuk a helyszínen!
 • Ha kérdése van a szerkesztőséghez, vagy annak bármely tagjához, forduljon hozzá, hozzánk bizalommal!
 • Esetleg szeretné személyesen is megismerni azokat a munkatársainkat, akiknek írásait nap mint nap olvassa, vagy fotóit nézegeti?! Nosza, Önnek mindenképp ott a helye!

Mivel augusztus 10. szombat munkanap lesz, délelőttre nem szerveztünk programokat. Attól még lehet kivenni szabadságot, de akinek erre nincs módja,

PIHENJE KI A SZOMBATI MUNKANAP FÁRADALMAIT A DUNA-PARTON A KALOHÍREKKEL!

Délután kettőtől szeretettel várunk mindenkit egy sor lehetőséggel, amelyeket az alábbiakban részletesebben is figyelmükbe ajánlunk.
A programok, akárcsak tavaly, most is ingyenesek lesznek, beleértve az ebédet is:

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET EGY TÁNYÉR CHILIS BABRA HÍVUNK MEG!

Idén nem lesz hot-dog parti, de éhezni így sem nem fogunk: egész délután korlátlan mennyiségű zsíros kenyér áll majd rendelkezésre azoknak, akik a laktató ebéd ellenére megéheznének.

PROGRAMOK

 • ugrálóvár,
 • kőfestő verseny és
 • homokvár építő verseny a kisebbeknek,
 • célba rúgó verseny kicsiknek és nagyoknak
 • egész nap zene

MINDEZEK MELLETT A PROGRAMKÍNÁLATUNK A TAVALYI SZÁRNYPRÓBÁLGATÁSOZ KÉPEST KÉT ÚJ, SLÁGERGYANÚS ELEMMEL GAZDAGODIK:

Szappanos vízen csúszás

A feladat egyszerű: nekifutás után hason kell végigcsúszni egy hatalmas nejlonfólián, majd a túlsó végénél elhelyezett sörös rekeszből egy palackot kiemelve minél előbb le kell küldeni egy üveg 0,25-ös sört. Könnyítés, hogy a sofőrök, vagy akik erre hivatkoznak, illetve a fiatalkorúak üdítőt is fogyaszthatnak, nehezítés viszont, hogy az üveget csak a lányok, asszonyok bonthatják sörnyitóval. A többiek az alábbi videóból meríthetnek ötletet, ha nincs saját trükkjük.
Ha ez megvan, tízszer meg kell kerülni a rekeszt, majd lehetőleg egyenes vonalban visszafutni a startvonalhoz, mert ugye, az a legrövidebb, a többiek pedig már nagyon várják az embert, majd váltó(futás)csúszás jelleggel indulhat a következő csapattag!
A játék időre megy: amelyik csapatnak a negyedik tagja előbb ér célba, az nyer.

Kedvcsinálóként mutatunk egy videót is:

A csapatok négyfősek, nevezésüket az info@kalohirek.hu email címre küldött üzenetben várjuk, a csapat nevének, illetve a csapatvezető nevének és telefonszámának megjelölésével. A gördülékenyebb lebonyolítás érdekében jó lenne, ha a nevezést mielőbb leadnák a jelentkezők, de kimondott határidő nincs, „pánikhelyzetben” még a helyszínen is elfogadjuk a jelentkezést.

Sanszos, hogy lesz, aki megszomjazik majd a nagy versengés, vagy fürdőzés, esetleg a puszta bámészkodás közben. Ők se keseredjenek el, ugyanis a szomjazókat a verseny előtt, után, vagy helyett szelfi-pont várja, ahol könnyen, gyorsan segíthetnek magukon:

Lőj egy szelfit, és igyál egy italt!

Jellemzően fröccsöt.
De természetesen nem kötelező alkoholos italt inni: az elkattintott önarcképért cserébe egy italkupon jár, amit a fröccs helyett szörpre is beválthatunk. Ennek ellenére borítékoljuk, hogy – legalábbis a felnőttek körében – a fröccs lesz népszerűbb.

Ha a frissítők ellenére is kitikkadunk, aminek megvan az esélye, már csobbanhatunk is a Dunában!

[Felhevült testtel vízbe ne ugorj! – A szerk.]

A II. KALOhírek Piknik támogatói betűrendben: 
Balaton Könyvesbolt, Bennevagyunk.hu, Biztosító Iroda – Iván Flórián, Corona Pizzéria, Diego Kalocsa, Dodoprint Nyomda, Drift Aréna, E.T. Pizzéria, Flaisz Festékdiszkont, Grande Chico Étterem, Gyöngy Kozmetika, Gyuri Hal ABC, Jagicza Húsbolt, Kalodent, Korona Ékszer, Meseautó Játszóház, Schiszler Nike, Skultéti Aletta Hajszalon, Spirit Fitness & Power Plate Stúdió, Vándorméhészet.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 01., 18:49
Egyéni tájékoztatás adással, pódiumbeszélgetésekkel csábítják a leendő rendőröket, de egészségügyi és pszichológiai konzultáción is részt vehetnek az érdeklődők.
2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>
2023. 06. 05., 07:40
Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. Még >>>
2023. 06. 04., 09:39
Június 8-18. között ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végeznek a kalocsai járásban. Még >>>
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>