2022. 12. 06. kedd
Miklós
: 414 Ft   : 395 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Tízéves a KALOhírek: Duna-parti anziksz – Családi piknik sporttal mixelve a Meszes-Beach homokpadján

Tamás Ferenc  |  2018. 08. 13., 23:05

Augusztus 11-én, szombaton a déli óráktól kezdett benépesülni a kalocsaiak kedvenc nyári pihenőhelye a meszesi Duna-part homokfövenye, ahova a térség első hírportálja, a tízéves KALOhírek invitálta jelenlegi és leendő olvasótáborát. A jubileumi találkozót közös bográcsos ebéd, a gyerekeknek ugrálóvár és meglepetés foglalkozások, a felnőtteknek pedig sportversenyek tették még emlékezetesebbé, az éjszakába nyúló zenés forgatagról már nem is beszélve.

A sportversenyek a négytagú kispályás homokfoci tornával kezdődtek, ahol a Reál Margit fiataljai a minden tekintetben rutinosabb – például egy főre eső fröccsözön – Escobar társulatával, és a Svebo vegyescsapatával mérkőztek.

A minden elemében ingyenes Duna-parti rendezvényen a hamisítatlan beach feeling mellett sportversenyek és más vetélkedők sora, meglepetések várták az olvasókat.
bővebben ...

Az első találkozón a „Reál” és az Escobar nem bírt egymással, itt 2–2-es döntetlen eredmény született a 2 x 10 perces szó szerinti ütközetben. A folytatásban aztán az Escobar legénysége bedarálta a Svebo kvartettjét (6–0), majd az egyre aléltabb Svebo, a Reál Margit ifjú titánjaival szemben is alulmaradt (0–4).

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: KALOhírek

A torna végeredménye:
1. Escobar 4 p. (8–2);
2. Reál Margit 4 p. (6–2);
3. Svebo 0 p. (0–10).

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: KALOhírek

A strandröplabda küzdelmeire négy háromfős formáció nevezett – FC TNT, Reál Margit, Svebo KALOhírek, Berek-team –, amelyek 15 pontig tartó játszmákban mérkőztek. A rendezők a párokba sorolás után már jelezték a résztvevők felé, hogy a győztesek majd döntőzhetnek, míg a vesztesek a végső harmadik helyért játszhatnak tovább.

Az eredmények a következők:
FC TNT – Reál Margit 1:2,
Svebo KALOhírek – Berek-team 2:0.

A harmadik helyért:
Berek-team – FC TNT 2:1

A döntőben: Reál Margit – Svebo KALohírek 2:0

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: KALOhírek

A kora esti órákig tartó mérkőzéseket aztán igazából a célba rúgó verseny remek hangulatú próbái zárták,

ahol a jelentkezőknek az egymástól mintegy tizenöt méter távolságra kihelyezett kiskapuk valamelyikébe kellett bepasszolniuk a labdát. A feladatot természetesen a kiismerhetetlenül egyenetlen homoktérszín csak nehezítette, így a szépszámú publikum kitörő örömmel fogadott minden sikeres találatot, illetve szépen kapott a zrikákból az, aki a „barátok” szerint bénázott a pályán.

A történelmi hűség kedvéért azért álljon itt mind a húsz résztvevő neve, akik próbára tették tudásukat, egyben vállalták az „ezerfejű cézár” ítéletét is.
Ők a következők: Horváth Tamás, Horváth András, Papp Szilárd, Papp Imre, Varga Márton Gábor, Simon Péter, Tóth Barna, Zsiga Ferenc, Borbély Gábor, Farkas Endre, Révész Sándor, Stadler Tamás, Varga Károly, Fekete János, Borbola Péter, Tamás Dénes, Spiel Nóra, Borbola Benett, Brányi Egon, Juhász József.

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: KALOhírek

A próbák és a „szétlövések” után a dobogósok a következők:
1. Stadler Tamás,
2. Borbola Péter,
3. Papp Szilárd.

A rendezvény nem jöhetett volna létre támogatóink nélkül, akiknek ezúton is köszönjük felajánlásaikat:
Balaton Könyvesbolt, Corona Pizzéria, Csamangó Óra-Ékszer Szaküzlet, Diego Kalocsa, Dodoprint Nyomda, D-Vill Villamossági és Lámpabolt, Fix Autó- és Motorbolt, Il Primo Étterem, Jagicza Húsbolt, Karamell Kenyérsütő Kft., Méhész és Edénybolt Kalocsa, Schiszler Sport Nike Szaküzlet.

Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 12. 02., 13:56
Két év alatt 150 millióval csökkentek Kalocsa éves adóbevételei, miközben a következő évben mintegy 350 milliós rezsiköltség-növekedéssel kell számolni, így a bevételek növelése elkerülhetetlen. A Vállalkozói Klub levélben kérte a javaslat elvetését, de a fentiekre tekintettel a szerda délutáni testületi ülésen mégis megszavazta azt a grémium többsége. A döntéstől bő 60 milliós bevétel-növekedést várnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 06., 22:49
E percekben is tart Gulyás Gergely és Hernádi Zsolt MOL elnök-vezérigazgatója. A továbbiakban az ár kutanként és naponként változhat, a ma éjjeltől érvényes árakat már ismertették. Még >>>
2022. 12. 06., 16:15
A Mol a karbantartás után ugyan újraindította a százhalombattai Dunai Finomítót, de a teljes kapacitás elérése több hetes folyamat, egyik napról a másikra nem oldódnak meg az ellátási problémák, és ahhoz az importnak is helyre kellene állnia a jelenlegi pánikvásárlások és készletfelhalmozások mellett - jelentette be a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója a Kossuth rádió Déli krónikájában kedden. Még >>>
2022. 12. 06., 16:03
Szilikonból készült muffinsütőformát hívott vissza a forgalomból a Pepco - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján kedden közzétett felhívásban. Még >>>
2022. 12. 06., 09:38
Eltűnt a 16 éves Tóth Alisa Angelika! A fiatal, kalocsai lány december 3-án tűnt el, a rendőrség keresi. Még >>>
2022. 12. 06., 08:40
A hatodik játéknaphoz érkeztünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2022. 12. 05., 10:52
Folytatódik a változékony idő a jövő héten is, a hét elején egy érkező hidegfront miatt csapadékra kell számítani, a hét második felében pedig inkább felhős, borult idő várható, többfelé esővel, záporral. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK