2022. 01. 16.
Gusztáv
: 355 Ft   : 310 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Tízéves a KALOhírek: Duna-parti anziksz – Családi piknik sporttal mixelve a Meszes-Beach homokpadján

Tamás Ferenc  |  2018. 08. 13., 23:05

Augusztus 11-én, szombaton a déli óráktól kezdett benépesülni a kalocsaiak kedvenc nyári pihenőhelye a meszesi Duna-part homokfövenye, ahova a térség első hírportálja, a tízéves KALOhírek invitálta jelenlegi és leendő olvasótáborát. A jubileumi találkozót közös bográcsos ebéd, a gyerekeknek ugrálóvár és meglepetés foglalkozások, a felnőtteknek pedig sportversenyek tették még emlékezetesebbé, az éjszakába nyúló zenés forgatagról már nem is beszélve.

A sportversenyek a négytagú kispályás homokfoci tornával kezdődtek, ahol a Reál Margit fiataljai a minden tekintetben rutinosabb – például egy főre eső fröccsözön – Escobar társulatával, és a Svebo vegyescsapatával mérkőztek.

A minden elemében ingyenes Duna-parti rendezvényen a hamisítatlan beach feeling mellett sportversenyek és más vetélkedők sora, meglepetések várták az olvasókat.
bővebben ...

Az első találkozón a „Reál” és az Escobar nem bírt egymással, itt 2–2-es döntetlen eredmény született a 2 x 10 perces szó szerinti ütközetben. A folytatásban aztán az Escobar legénysége bedarálta a Svebo kvartettjét (6–0), majd az egyre aléltabb Svebo, a Reál Margit ifjú titánjaival szemben is alulmaradt (0–4).

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: KALOhírek

A torna végeredménye:
1. Escobar 4 p. (8–2);
2. Reál Margit 4 p. (6–2);
3. Svebo 0 p. (0–10).

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: KALOhírek

A strandröplabda küzdelmeire négy háromfős formáció nevezett – FC TNT, Reál Margit, Svebo KALOhírek, Berek-team –, amelyek 15 pontig tartó játszmákban mérkőztek. A rendezők a párokba sorolás után már jelezték a résztvevők felé, hogy a győztesek majd döntőzhetnek, míg a vesztesek a végső harmadik helyért játszhatnak tovább.

Az eredmények a következők:
FC TNT – Reál Margit 1:2,
Svebo KALOhírek – Berek-team 2:0.

A harmadik helyért:
Berek-team – FC TNT 2:1

A döntőben: Reál Margit – Svebo KALohírek 2:0

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: KALOhírek

A kora esti órákig tartó mérkőzéseket aztán igazából a célba rúgó verseny remek hangulatú próbái zárták,

ahol a jelentkezőknek az egymástól mintegy tizenöt méter távolságra kihelyezett kiskapuk valamelyikébe kellett bepasszolniuk a labdát. A feladatot természetesen a kiismerhetetlenül egyenetlen homoktérszín csak nehezítette, így a szépszámú publikum kitörő örömmel fogadott minden sikeres találatot, illetve szépen kapott a zrikákból az, aki a „barátok” szerint bénázott a pályán.

A történelmi hűség kedvéért azért álljon itt mind a húsz résztvevő neve, akik próbára tették tudásukat, egyben vállalták az „ezerfejű cézár” ítéletét is.
Ők a következők: Horváth Tamás, Horváth András, Papp Szilárd, Papp Imre, Varga Márton Gábor, Simon Péter, Tóth Barna, Zsiga Ferenc, Borbély Gábor, Farkas Endre, Révész Sándor, Stadler Tamás, Varga Károly, Fekete János, Borbola Péter, Tamás Dénes, Spiel Nóra, Borbola Benett, Brányi Egon, Juhász József.

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: KALOhírek

A próbák és a „szétlövések” után a dobogósok a következők:
1. Stadler Tamás,
2. Borbola Péter,
3. Papp Szilárd.

A rendezvény nem jöhetett volna létre támogatóink nélkül, akiknek ezúton is köszönjük felajánlásaikat:
Balaton Könyvesbolt, Corona Pizzéria, Csamangó Óra-Ékszer Szaküzlet, Diego Kalocsa, Dodoprint Nyomda, D-Vill Villamossági és Lámpabolt, Fix Autó- és Motorbolt, Il Primo Étterem, Jagicza Húsbolt, Karamell Kenyérsütő Kft., Méhész és Edénybolt Kalocsa, Schiszler Sport Nike Szaküzlet.

Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 14., 09:01
A beruházás során egy 5.300 négyzetméteres csarnok létesül, melyben egy 1600 négyzetméteres üzem és gyártórész, egy 3700 négyzetméteres logisztikai raktár, valamint egy 500 négyzetméteres irodarész kerül kialakításra. A kivitelezési munkálatok heteken belül indulnak és a tervek szerint 2023 júniusában fejeződnek be.
2022. 01. 12., 14:00
A kérelmet akkor adhatja be a szülő vagy gyám az Oktatási Hivatalhoz, amennyiben úgy látja, hogy tanköteles korú gyermeke még nem érett az iskolakezdésre. Természetesen ez fordítva is lehetséges. Most nyújthatják be a kérelmet azok a szülők is, akiknek még nem tanköteles a gyermeke, de szeretnék, ha szeptemberben megkezdené az iskolát.
2022. 01. 10., 08:40
Az Eperföldi templomban az áldozatok emlékére mutatták be a reggel fél tízkor kezdődött szentmisét, majd a templom előtti téren, a Doni áldozatok emlékművénél tartottak megemlékezést és koszorúzást katonai tiszteletadással. Beszédet Simon Zoltán alpolgármester, verset Iván Adrienn mondott, közreműködött a Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 16., 15:57
2022. 01. 17-én, hétfőn a Grősz József utcától a József Attila utca - Ady Endre utca kereszteződéséig a Hunyadi János utca lezárásra kerül. Még >>>
2022. 01. 16., 10:27
Ahhoz, hogy az AKC nyilvántartásba vegyen egy fajtát, egyéb kritériumok teljesítése mellett az is kell, hogy legalább 300 egyed éljen belőle az ország legalább 20 államában. Még >>>
2022. 01. 16., 10:25
2020 decemberében egy társkereső oldalon hirdetést adtak fel dr. Filvig Géza fényképével, ami mélységesen felháborította – Most, egy évvel később kézhez kapta a végzést: a bíróság jogerősen kiszabta büntetését az elkövető ellen aki az álprofilt létrehozta és visszaélt a fényképpel . Még >>>
2022. 01. 16., 10:10
Pécsi Vivien önkormányzati képviselő egy országos kezdeményezés kalocsai "kistestvéréhez" való csatlakozáshoz buzdít minél több hölgyet a #nemluxustáska kampánnyal. Az adományozott táskákat január 31-ig lehet leadni a Polgármesteri Hivatal portáján. Még >>>
2022. 01. 15., 09:39
Február 15-től felnőtteknél hét nap lesz a karantén, öt nap után, tünetmentesség esetén, negatív koronavírus-teszttel ugyanakkor „lehet szabadulni”. Még >>>
2022. 01. 14., 09:48
A kihelyezett fenyőfa ne akadályozza a gyalogosokat, az úttesten az autók parkolását és haladását, illetve ne kerüljön parkokba, zöldterületekre, bokrok alá, parkoló autók közé! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK