2024. 05. 23. csütörtök
Dezső
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Tízéves a KALOhírek: Duna-parti anziksz – Családi piknik sporttal mixelve a Meszes-Beach homokpadján

Tamás Ferenc  |  2018. 08. 13., 23:05

Augusztus 11-én, szombaton a déli óráktól kezdett benépesülni a kalocsaiak kedvenc nyári pihenőhelye a meszesi Duna-part homokfövenye, ahova a térség első hírportálja, a tízéves KALOhírek invitálta jelenlegi és leendő olvasótáborát. A jubileumi találkozót közös bográcsos ebéd, a gyerekeknek ugrálóvár és meglepetés foglalkozások, a felnőtteknek pedig sportversenyek tették még emlékezetesebbé, az éjszakába nyúló zenés forgatagról már nem is beszélve.

A sportversenyek a négytagú kispályás homokfoci tornával kezdődtek, ahol a Reál Margit fiataljai a minden tekintetben rutinosabb – például egy főre eső fröccsözön – Escobar társulatával, és a Svebo vegyescsapatával mérkőztek.

A minden elemében ingyenes Duna-parti rendezvényen a hamisítatlan beach feeling mellett sportversenyek és más vetélkedők sora, meglepetések várták az olvasókat.
bővebben ...

Az első találkozón a „Reál” és az Escobar nem bírt egymással, itt 2–2-es döntetlen eredmény született a 2 x 10 perces szó szerinti ütközetben. A folytatásban aztán az Escobar legénysége bedarálta a Svebo kvartettjét (6–0), majd az egyre aléltabb Svebo, a Reál Margit ifjú titánjaival szemben is alulmaradt (0–4).

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: KALOhírek

A torna végeredménye:
1. Escobar 4 p. (8–2);
2. Reál Margit 4 p. (6–2);
3. Svebo 0 p. (0–10).

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: KALOhírek

A strandröplabda küzdelmeire négy háromfős formáció nevezett – FC TNT, Reál Margit, Svebo KALOhírek, Berek-team –, amelyek 15 pontig tartó játszmákban mérkőztek. A rendezők a párokba sorolás után már jelezték a résztvevők felé, hogy a győztesek majd döntőzhetnek, míg a vesztesek a végső harmadik helyért játszhatnak tovább.

Az eredmények a következők:
FC TNT – Reál Margit 1:2,
Svebo KALOhírek – Berek-team 2:0.

A harmadik helyért:
Berek-team – FC TNT 2:1

A döntőben: Reál Margit – Svebo KALohírek 2:0

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: KALOhírek

A kora esti órákig tartó mérkőzéseket aztán igazából a célba rúgó verseny remek hangulatú próbái zárták,

ahol a jelentkezőknek az egymástól mintegy tizenöt méter távolságra kihelyezett kiskapuk valamelyikébe kellett bepasszolniuk a labdát. A feladatot természetesen a kiismerhetetlenül egyenetlen homoktérszín csak nehezítette, így a szépszámú publikum kitörő örömmel fogadott minden sikeres találatot, illetve szépen kapott a zrikákból az, aki a „barátok” szerint bénázott a pályán.

A történelmi hűség kedvéért azért álljon itt mind a húsz résztvevő neve, akik próbára tették tudásukat, egyben vállalták az „ezerfejű cézár” ítéletét is.
Ők a következők: Horváth Tamás, Horváth András, Papp Szilárd, Papp Imre, Varga Márton Gábor, Simon Péter, Tóth Barna, Zsiga Ferenc, Borbély Gábor, Farkas Endre, Révész Sándor, Stadler Tamás, Varga Károly, Fekete János, Borbola Péter, Tamás Dénes, Spiel Nóra, Borbola Benett, Brányi Egon, Juhász József.

Képgaléria megtekintése (50 db kép)

Forrás: KALOhírek

A próbák és a „szétlövések” után a dobogósok a következők:
1. Stadler Tamás,
2. Borbola Péter,
3. Papp Szilárd.

A rendezvény nem jöhetett volna létre támogatóink nélkül, akiknek ezúton is köszönjük felajánlásaikat:
Balaton Könyvesbolt, Corona Pizzéria, Csamangó Óra-Ékszer Szaküzlet, Diego Kalocsa, Dodoprint Nyomda, D-Vill Villamossági és Lámpabolt, Fix Autó- és Motorbolt, Il Primo Étterem, Jagicza Húsbolt, Karamell Kenyérsütő Kft., Méhész és Edénybolt Kalocsa, Schiszler Sport Nike Szaküzlet.

Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 21., 12:57
A kerek évforduló alkalmából rendezett pénteki ünnepséghez – három vendég fotókör meghívásával – fotóklubok találkozója is kapcsolódott. Köszöntőt mondott Simon Zoltán alpolgármester és Péjó Zoltán klubelnök. A Művelődési Ház folyosóin berendezett kiállítást Lakatos György fagottművész nyitotta meg.
2024. 05. 21., 10:49
A nukleáris iparra jellemző biztonságtudatosság az építést ugyanúgy jellemzi, mint a működtetést, ennek szellemében épül Pakson a két új blokk is. A reaktortartály például a teljes gyártási folyamat során hozzávetőleg hétszáz minőségellenőrzésen esik át. (x)
2024. 05. 20., 08:52
Május 12-én, vasárnap a már bajnok Decs otthonában ültek asztalhoz a Kalocsai Sakk Klub versenyzői a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó fordulójában, ahol 10-2-es vereséget szenvedtek az Asztalos csoport NB II-es csapatbajnoki találkozóján. A dr. Czibulka Zoltán vezette mieink ezzel csoportjuk 9. helyén végeztek, ám minden bizonnyal prolongálják NBII-es tagságukat a tízcsapatos csoportban a jövőben is.
2024-05-18 10:25:00
Dr. Tóth Roland alaposan beleállt Bolvári Ferdinándba, ugyanis szerinte nem csak a pártok használják ugródeszkának az álfüggetlen és álcivil polgármesterjelöltet, ő is ugródeszkának használja a pártokat. A képviselőjelölt szerint úgy tűnik, bármi áron összefogna lassan bárkivel, hogy polgármester lehessen, most éppen a Tisza Párt kegyeit keresi.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 22., 14:09
A díjköteles útszakaszokat - 91 fuvar során - a kamerás ellenőrző rendszer kijátszásával vette igénybe. Még >>>
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>
2024. 05. 20., 08:48
A 14 éves fiú jobb kezéhez egy kést nyomott, miközben ráfogott a bal kezében tartott telefonjára. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK