2024. 06. 19. szerda
Gyárfás
: 396 Ft   : 369 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

NYEREMÉNYJÁTÉK: Nyerjen 10 gramm aranyat a tízéves KALOhírektől!

2018. 07. 14., 11:33

Portálunk rendszeres olvasói az elmúlt napokban már értesültek róla, sőt, reméljük, izgalommal várták, hogy az önmagunkat leleplező videóink, munkatársainkat bemutató filmünk után – és a tízéves szülinapi, meszesi KALOhírek-piknik előtt – végre előrukkoljunk a már emlegetett születésnapi nyereményjátékunkkal. Jöjjenek a részletek!

Nyerj 10 gramm ARANYAT a 10 éves KALOhírek játékán! – ezzel a felvezetéssel találják meg Facebook oldalunkon azt a játékot, amelynek végén a Csamangó Óra és Ékszer Üzlet kínálatából egy közel 200 ezer forint értékű, 10 grammos, 14 karátos arany nyakláncot nyerhet tőlünk egy szerencsés olvasó.

Kerülve az álszerénységet kijelenthetjük, hogy a KALOhírek tizedik születésnapja a helyi online média fejlődésének is fontos mérföldköve: Kalocsa térségének első hírportáljával együtt a helyi internetes tartalomszolgáltatás is tinédzser korúvá érett. Álljanak fel velünk erre a mérföldkőre, és pillantsanak vissza erre az eseménydús évtizedre, amihez segítségképp egy sor meglepetéssel készültünk: több kisebb és egy nagyobb videóval mutatkozunk be, személyesebb nézőpontból – nem mindig legelőnyösebb oldalunkról –, később pedig a személyes találkozásra is módunk nyílik az első KALOhírek pikniken, slusszpoénnak pedig nagyszabású nyereményjátékot indítunk. JÁTÉKUNK NYERTESE PORTÁLUNK ELSŐ TÍZ ÉVÉT TÍZ GRAMM ARANYBA SŰRÍTVE VEHETI MAJD ÁT!
bővebben ...

Hogyan zajlik a játék?

A játék a KALOhírek.hu Facebook oldalára [konkrétan ide] kattintva érhető el, ahol öt feltett kérdésre kell válaszolni a bejegyzés alatti kommentben 2018. augusztus 2-án éjfélig.

A játékban részt vehet minden, a játék kezdő időpontjában, azaz a poszt közzétételének időpontjában és a sorsolás időpontjában, azaz 2018. augusztus 3-án aktív Facebook profillal és Magyarországon állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy.

A játékban nem vehetnek részt a játékszervező Kalomédia Kft. munkavállalói, vezető tisztségviselői és tagjai, valamint ezen személyek közeli hozzátartozói.

A játék kimenetelének bármely módon történő szándékos befolyásolására irányuló törekvés a játékosnak a játékból való azonnali, értesítés és indokolás nélküli kizárását vonja maga után. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy manipuláció, szabálytalan játék, visszaélés vagy ezek gyanúja esetén a játékból bármely játékost értesítés és indokolás nélkül azonnal kizárjunk.

Arra is fenntartjuk a jogot, hogy a közösségi oldalon bármely poszt közlését megtagadjuk, moderáljuk vagy eltávolítsuk azt, amennyiben annak tartamát kifogásolhatónak minősítjük, saját belátásunk szerint jogsértőnek vagy oda nem illőnek találjuk, és a játékost további értesítés nélkül kizárjuk a játékból.

A játékidő után érkező helyes válaszok érvénytelenek, nem vesznek részt a játékban.

Minden játékos egyszer kerülhet be a nyereménysorsolási adatbázisba.

A sorsolást követően vizsgáljuk és állapítjuk meg, hogy a nyertes megfelel-e a fent írt valamennyi feltételnek és maradéktalanul teljesítette-e a felhívásban foglaltakat. Amennyiben nem felel meg a feltételeknek, pótnyertest sorsolunk.

A nyertes a jelen felhívásban közzétett nyereményre szerez jogosultságot. A nyeremény készpénzre nem váltható át, más nyereményre nem módosítható és másra nem ruházható át.

A nyertes értesítése a KALOhírek Facebook oldalán és direkt üzenet útján történik.
A játékban való részvétellel úgy tekintjük, hogy minden játékos hozzájárul, hogy nyertesként való kisorsolás esetén a nevét közzétegyük a Facebookon, mint ahogy részvételével azt is tudomásul veszi, hogy a nyeremény átadás-átvételéről videofelvételt és fotókat készítünk, és azokat nyilvánosságra hozzuk.

A szabályok betartását előre is köszönjük!
Szerencsés játékot kíván:

A KALOhírek csapata

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 18., 08:45
Bejelentés érkezett arról, hogy Akasztón valaki ittasan furikázik egy kék autóval délután. A rendőrök hamar az autó nyomára bukkantak, ami az egyik kereszteződésben, az út mellett egy virágosládán egyensúlyozott. A jármű vezetője ugyanis kanyarodás közben túlkormányozta a kocsit és felhajtott a betonból kiöntött elemre. Még >>>
2024. 06. 17., 12:16
A gyanú szerint 2024. június 14-én este egy keceli házban egy 54 éves férfi és szállásadója italozás közben összevesztek. A későbbi áldozat a lustasága miatt próbálta felelősségre vonni a nála lakó férfit, akit a ház körüli munkák elvégzésére fogadott fel. Az albérlő a szóváltás során mérgében fojtogatni kezdte a házigazdát, majd ököllel megütötte, végül elővett egy kést, amivel nyakon szúrta vitapartnerét. Még >>>
2024. 06. 17., 10:06
A tavalyi gyenge termésnél jobb, de a 2022-es mennyiségnél kevesebb termésre lehet számítani. Még >>>
2024. 06. 16., 08:28
Országosan ellenőrzik az egyenruhások a járművezetőket 2024. június 17. és 23. között. Még >>>
2024. 06. 14., 12:18
A Bács-Kiskun vármegyében lévő többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben működik. Még >>>
2024. 06. 14., 08:36
A kulturális, művészeti tematikájú portál a ma kezdődő Kék Madár Fesztivál kapcsán készített interjút a fesztiváligazgatóval. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK