2023. 09. 24.
Gellért, Mercédesz
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

NYEREMÉNYJÁTÉK: Nyerjen 10 gramm aranyat a tízéves KALOhírektől!

2018. 07. 14., 11:33

Portálunk rendszeres olvasói az elmúlt napokban már értesültek róla, sőt, reméljük, izgalommal várták, hogy az önmagunkat leleplező videóink, munkatársainkat bemutató filmünk után – és a tízéves szülinapi, meszesi KALOhírek-piknik előtt – végre előrukkoljunk a már emlegetett születésnapi nyereményjátékunkkal. Jöjjenek a részletek!

Nyerj 10 gramm ARANYAT a 10 éves KALOhírek játékán! – ezzel a felvezetéssel találják meg Facebook oldalunkon azt a játékot, amelynek végén a Csamangó Óra és Ékszer Üzlet kínálatából egy közel 200 ezer forint értékű, 10 grammos, 14 karátos arany nyakláncot nyerhet tőlünk egy szerencsés olvasó.

Kerülve az álszerénységet kijelenthetjük, hogy a KALOhírek tizedik születésnapja a helyi online média fejlődésének is fontos mérföldköve: Kalocsa térségének első hírportáljával együtt a helyi internetes tartalomszolgáltatás is tinédzser korúvá érett. Álljanak fel velünk erre a mérföldkőre, és pillantsanak vissza erre az eseménydús évtizedre, amihez segítségképp egy sor meglepetéssel készültünk: több kisebb és egy nagyobb videóval mutatkozunk be, személyesebb nézőpontból – nem mindig legelőnyösebb oldalunkról –, később pedig a személyes találkozásra is módunk nyílik az első KALOhírek pikniken, slusszpoénnak pedig nagyszabású nyereményjátékot indítunk. JÁTÉKUNK NYERTESE PORTÁLUNK ELSŐ TÍZ ÉVÉT TÍZ GRAMM ARANYBA SŰRÍTVE VEHETI MAJD ÁT!
bővebben ...

Hogyan zajlik a játék?

A játék a KALOhírek.hu Facebook oldalára [konkrétan ide] kattintva érhető el, ahol öt feltett kérdésre kell válaszolni a bejegyzés alatti kommentben 2018. augusztus 2-án éjfélig.

A játékban részt vehet minden, a játék kezdő időpontjában, azaz a poszt közzétételének időpontjában és a sorsolás időpontjában, azaz 2018. augusztus 3-án aktív Facebook profillal és Magyarországon állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy.

A játékban nem vehetnek részt a játékszervező Kalomédia Kft. munkavállalói, vezető tisztségviselői és tagjai, valamint ezen személyek közeli hozzátartozói.

A játék kimenetelének bármely módon történő szándékos befolyásolására irányuló törekvés a játékosnak a játékból való azonnali, értesítés és indokolás nélküli kizárását vonja maga után. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy manipuláció, szabálytalan játék, visszaélés vagy ezek gyanúja esetén a játékból bármely játékost értesítés és indokolás nélkül azonnal kizárjunk.

Arra is fenntartjuk a jogot, hogy a közösségi oldalon bármely poszt közlését megtagadjuk, moderáljuk vagy eltávolítsuk azt, amennyiben annak tartamát kifogásolhatónak minősítjük, saját belátásunk szerint jogsértőnek vagy oda nem illőnek találjuk, és a játékost további értesítés nélkül kizárjuk a játékból.

A játékidő után érkező helyes válaszok érvénytelenek, nem vesznek részt a játékban.

Minden játékos egyszer kerülhet be a nyereménysorsolási adatbázisba.

A sorsolást követően vizsgáljuk és állapítjuk meg, hogy a nyertes megfelel-e a fent írt valamennyi feltételnek és maradéktalanul teljesítette-e a felhívásban foglaltakat. Amennyiben nem felel meg a feltételeknek, pótnyertest sorsolunk.

A nyertes a jelen felhívásban közzétett nyereményre szerez jogosultságot. A nyeremény készpénzre nem váltható át, más nyereményre nem módosítható és másra nem ruházható át.

A nyertes értesítése a KALOhírek Facebook oldalán és direkt üzenet útján történik.
A játékban való részvétellel úgy tekintjük, hogy minden játékos hozzájárul, hogy nyertesként való kisorsolás esetén a nevét közzétegyük a Facebookon, mint ahogy részvételével azt is tudomásul veszi, hogy a nyeremény átadás-átvételéről videofelvételt és fotókat készítünk, és azokat nyilvánosságra hozzuk.

A szabályok betartását előre is köszönjük!
Szerencsés játékot kíván:

A KALOhírek csapata

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 22., 11:40
Érdemes volt kilátogatni szeptember első szombatján a kalocsai reptérre, ahol látványos tűzijátékkal nyíló esti futás, repülési lehetőség és ingyenes egészségügyi vizsgálatok is várták az érdeklődőket az Aero Club Foktő-Kalocsa rendezvényén.
2023. 09. 22., 11:35
Roma zenei előadókkal, népviseleti és néptáncbemutatóval várják az érdeklődőket!
2023-09-23 13:28:06
Szombati Ferenc muzsikája mellett, a Mezei Virágok Népdalkör előadását láthatják az érdeklődők, egy finom ebéd és más műsorok mellett!
2023-09-22 10:43:00
Választási kampány közeleg – jövőre önkormányzati és EP választásokat tartanak hazánkban. A pártok, politikai szervezetek igyekeztek kihasználni a Paprikafesztiválban rejlő marketingértéket. Több helyi közéleti személyiséget és országos pártpolitikust is kérdeztünk a jövő évi terveikről.
2023-09-18 14:13:38
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 24., 16:11
A javaslat szerint jövő év márciusától ismét nő az érintetti kör, pontosan 83889 egészségügyi szakdolgozó bére, de már differenciáltan. Még >>>
2023. 09. 23., 20:04
A Zöldfa utcai óvodában péntek délelőtt tartották a díjátadót. Még >>>
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK