2024. 05. 19.
Ivó, Milán
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Így manipulál a KALOhírek! – Lelepleződik a főszerkesztői trükk, avagy: összebeszéltünk, de nem eléggé!

2018. 07. 08., 16:58

TÍZÉVESEK LETTÜNK! Pénteken már elárultuk, hogy portálunk születésnapjára készíttettünk Tóth Danival magunkról egy filmet, amelyben munkatársainkat személyesebb látószögből is megismerhetik Olvasóink. [Ezt a filmet jövő héten mutatjuk be! – A szerk.] Azt sem titkoltuk, forgatás közben nem minden úgy sült el, ahogy azt mi szerettük volna, sőt, Tamás Ferenc sportszerkesztőnk főszereplésével már egy kimaradt jelenetet be is mutattunk. Ígértük, hogy hozunk még hasonló vicces szituációkat a forgatásról. Jöjjön tehát a második kivágott fél perc, amelyben lelepleződik egy főszerkesztői trükk! Cserébe lemaradunk egy jó kis bakiparádéról, de a végén mégis jót nevetünk. Reméljük, Olvasóinknak is tetszeni fog!

Hiába az összeszokottság, 10 év ide, 10 év oda,nem mindig jönnek össze úgy a dolgok, ahogyan előre elképzeltük. Persze, túlszervezni se jó a dolgokat, de néha a spontaneitás fölülírja a forgatókönyvet.

TÍZÉVESEK LETTÜNK! Gondoltuk, portálunk kerek születésnapjára készíttetünk Tóth Danival magunkról egy filmet, amelyben munkatársainkat hétköznapi valójukban, személyesebb látószögből is megismerhetik Olvasóink. Jelentjük: sikerült! Talán még jobban is, de legalábbis egészen másképp, mint terveztük. Mi jókat nevettünk már forgatás közben, és utóbb, a filmből végül kimaradt jelenetek láttán is. Ezekből hoztunk most egyet ízelítőül, nevessenek velünk! Jövő héten pedig jelentkezünk a kész filmmel – maradjanak internetközelben!
bővebben ...

Szerkesztőségi kerekasztal-beszélgetésünknek ez a rövidke részlete jól mutatja, hogy mi sem vagyunk mindig egy hullámhosszon. Videónkban azt örökítették meg a kamerák, ahogy kilóg a lóláb a spontánnak szánt jelenet alól:

ÖSSZEBESZÉLT A SZERKESZTŐSÉG, DE NEM ELÉGGÉ!

Nem baj, most mindenki lemaradt néhány jó kis poénról…

A VÉGÉN MÉGIS JÓT NEVETÜNK!

Vigyázat, folytatás következik, amelyből pedig az is kiderül majd, hogy egy vérbeli, rámenős újságíró nem adja fel olyan könnyen, mint ahogyan ebben a kisfilmben látható.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 15., 19:59
Font Sándor: Azt gondolom, Kalocsa városa a folytonosságban érdekelt, hiszen látjuk a megkezdett és majdan befejeződő beruházásokat; az óvoda esetében ez 1,5 év, és a programtervek is, amiket felsoroltam szinte kézzel foghatók. Nagy baj lenne, ha bármilyen oknál fogva ezek megakadnának, mert egy új városvezetés újra gondolhatja, nem azt tartja a legfontosabbnak, amit a jelenlegi, és minden kezdődik elölről.
2024. 05. 15., 06:58
Az összes kalocsai polgármesterjelölt határidőig, kellő számban leadta ajánlószelvényeit, azokat a választási bizottság ellenőrizte, majd a jelölteket bejegyezte a nyilvántartásba. Ezt a bizottság határozatba foglalta, amely már mindegyikük esetében – a nyolcadik jelölt vonatkozásában múlt csütörtökön – jogerőre is emelkedett.
2024-05-15 10:51:52
E hét pénteken ünnepli a Dunatáj Fotókör fennállásának 20. évét, melynek keretében Fotóművészeti Napra invitálnak minden érdeklődőt. Az eseményen fellép a Kalocsa Kamarakórus, a Kalocsai Református Kórus és Lakatos György fagottművész is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>
2024. 05. 13., 12:43
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársainak kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt folytatott nyomozása vezetett eredményre. Még >>>
2024. 05. 13., 11:19
Csalás követte az együttlétet, de hamar beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról. A pénzből viszont akkorra már jó pár „menetre” való összeg hiányzott. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK