2022. 06. 30. csütörtök
Pál
: 397 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Így manipulál a KALOhírek! – Lelepleződik a főszerkesztői trükk, avagy: összebeszéltünk, de nem eléggé!

2018. 07. 08., 16:58

TÍZÉVESEK LETTÜNK! Pénteken már elárultuk, hogy portálunk születésnapjára készíttettünk Tóth Danival magunkról egy filmet, amelyben munkatársainkat személyesebb látószögből is megismerhetik Olvasóink. [Ezt a filmet jövő héten mutatjuk be! – A szerk.] Azt sem titkoltuk, forgatás közben nem minden úgy sült el, ahogy azt mi szerettük volna, sőt, Tamás Ferenc sportszerkesztőnk főszereplésével már egy kimaradt jelenetet be is mutattunk. Ígértük, hogy hozunk még hasonló vicces szituációkat a forgatásról. Jöjjön tehát a második kivágott fél perc, amelyben lelepleződik egy főszerkesztői trükk! Cserébe lemaradunk egy jó kis bakiparádéról, de a végén mégis jót nevetünk. Reméljük, Olvasóinknak is tetszeni fog!

Hiába az összeszokottság, 10 év ide, 10 év oda,nem mindig jönnek össze úgy a dolgok, ahogyan előre elképzeltük. Persze, túlszervezni se jó a dolgokat, de néha a spontaneitás fölülírja a forgatókönyvet.

TÍZÉVESEK LETTÜNK! Gondoltuk, portálunk kerek születésnapjára készíttetünk Tóth Danival magunkról egy filmet, amelyben munkatársainkat hétköznapi valójukban, személyesebb látószögből is megismerhetik Olvasóink. Jelentjük: sikerült! Talán még jobban is, de legalábbis egészen másképp, mint terveztük. Mi jókat nevettünk már forgatás közben, és utóbb, a filmből végül kimaradt jelenetek láttán is. Ezekből hoztunk most egyet ízelítőül, nevessenek velünk! Jövő héten pedig jelentkezünk a kész filmmel – maradjanak internetközelben!
bővebben ...

Szerkesztőségi kerekasztal-beszélgetésünknek ez a rövidke részlete jól mutatja, hogy mi sem vagyunk mindig egy hullámhosszon. Videónkban azt örökítették meg a kamerák, ahogy kilóg a lóláb a spontánnak szánt jelenet alól:

ÖSSZEBESZÉLT A SZERKESZTŐSÉG, DE NEM ELÉGGÉ!

Nem baj, most mindenki lemaradt néhány jó kis poénról…

A VÉGÉN MÉGIS JÓT NEVETÜNK!

Vigyázat, folytatás következik, amelyből pedig az is kiderül majd, hogy egy vérbeli, rámenős újságíró nem adja fel olyan könnyen, mint ahogyan ebben a kisfilmben látható.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 27., 14:19
A tavalyi élénk érdeklődés után most kisebb tömeget vonzottak a gasztronómiai különlegességei, holott az Érsekkertbe látogatókat most a LED-falas meccsnézésnél sokkal gazdagabb kiegészítő programsor várta péntek délutántól vasárnap estig. Aki lemaradt róla, vigasztalódjon összefoglalónkkal!
2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 30., 13:14
A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján is rendes nyitvatartási időben várják az ügyfeleket. Még >>>
2022. 06. 30., 13:02
2022. július 1-jén pénteken - a Magyar Egészségügy Napja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház telephelyein (Kecskeméten, Kalocsán, Kiskunfélegyházán) a járóbeteg szakrendelés szünetel. Még >>>
2022. 06. 30., 12:23
A megye több települése mellett a NAV ellenőrei Kalocsára is ellátogatnak. Még >>>
2022. 06. 30., 09:53
Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben – tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t. Még >>>
2022. 06. 29., 15:51
Vasárnap éjjel Decsen szólalkozott össze egy férfi egy másik társaság tagjaival, majd egy vasrúddal fenyegette őket. A válasz brutális volt: egy testvérpár zártszelvénnyel kezdte ütlegelni a férfit, akit a párja hívására kiérkező rendőrök és mentők eszméletlen, életveszélyes állapotban találtak. Még >>>
2022. 06. 29., 11:59
A kötelező zárt tartás továbbra is érvényben marad a magaskockázatú megyékben, ahogyan a kötelezően előírt szállítás előtti tamponvizsgálatok is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK