2024. 06. 12. szerda
Villő
: 395 Ft   : 367 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Meglepnéd a párod, de ötlet híján vagy? – Menj biztosra a Fuszekli fürdőruha, fehérnemű kínálatával

Meglepnéd a párod, de ötlet híján vagy?  – Menj biztosra a Fuszekli fürdőruha, fehérnemű kínálatával
Tóth Barna  |  2018. 06. 21., 08:56

Trendi, egyedi, szexi vagy visszafogott…! Mindenkinek más a favoritja, és persze a választás alkalomfüggő is. Ami biztos - legyen szó fehérneműről, hálóingről, vagy fürdőruháról -, hogy szeretjük a változatosságot és a szép darabokat. Bármi is az elképzelésed, a Kalocsai Fuszekliben tutira megtalálod.

Nyakunkon a fürdőruhaszezon, ami a szebbik nem képviselőinek többségét - a férfiak legnagyobb értetlensége mellett - időről időre kihívás elé állítja. A jó idő megannyi trendet is magával sodor és a bőség zavara sem könnyíti meg a választást.

Ugyanez a helyzet a fehérneműk és a hálóingek piacán. Mivel a kellemes melegnek köszönhetően igazi aktualitását éli a téma, bekukkantottunk a Kalocsai Fuszekli fehérnemű üzletébe, ahol bőséges kínálat tárult a szemünk elé.

Szebbnél szebb fürdőruhák, hálóingek, fehérneműk, alakformáló, egyedi díszdobozos darabok sorakoztak egymás mellett, rendezetten az állványokon, polcokon.

Képgaléria megtekintése (68 db kép)

Egy szép fürdőruha, fehérnemű, meglepetésnek sem utolsó

Nekünk, férfiaknak nem kevés fejtörést okoz, hogy mivel lepjük meg párunkat, legyen szó születésnapról, névnapról, vagy csak egy átlagos hétköznapról, amit egy jól kitalált meglepetéssel feldobnánk! Mindössze egyetlen jó ötlet hiányzik, amivel biztosan örömet szerezhetünk. Legyünk őszinték, általában itt szokott elvérezni a dolog, az idő szorításáról már nem is beszélve, mert mint sok mindent, ezt is hajlamosak vagyunk az utolsó pillanatra hagyni.

A Kalocsai Fuszekliben sok időt és felesleges utánajárást megspórolhatunk, hiszen egy szép hálóing, fehérnemű, vagy egy trendi bikini szép díszdobozba csomagolva, telitalálat lesz a hölgyeknél. Sőt elismerő pillantásoknak sem leszünk híján, hiszen a szebbik nem képviselői közül vajmi kevesen számítanak ilyen meglepetésre tőlünk, pasiktól.

A sétálóutcai Fuszekliben nem csak a választék szemrevaló, a kedves és hozzáértő kiszolgálás gyorsan kihúz minket a pácból!

Képgaléria megtekintése (68 db kép)
Marokity Ági és Rogács Anita

Itt a nyár, itt a fürdőruhaszezon. De mi a jó választás?

Ha nyár, akkor fürdőruha! A hölgyek számára nagyon fontos, hogy az alkatuknak legmegfelelőbb, szép, trendi, vagy épp csinos darabot viselhessenek.

Képgaléria megtekintése (68 db kép)

Egyre bővül a választék, a hagyományos egyrészes darabokat évről évre újragondolják a tervezők, szintén ez a helyzet a bikinikkel, de trendi manapság a tankini, és számos egyedi kiegészítő is rendelkezésre áll. A szín, stílus, kialakítás végeláthatatlan bőséggel várja a hölgyeket.

A legfontosabb szabály a hozzáértők szerint az, hogy nincs szabály.

Persze érdemes bizonyos szempontokat előtérbe helyezni. Más darabok állnak jól egy homokóra alkaton, mint a teltebb idomokon. A jó hír, hogy a Kalocsai Fuszekliből trendi és szép darabokat vásárolhatnak a hölgyek. A választásban ráadásul fürdőruha fronton harcedzett eladók segítenek majd, minden fontos szempontot figyelembe véve, így a legjobb darabok kerülnek majd a kosárba.

Képgaléria megtekintése (68 db kép)

A fehérnemű

Nem mehetünk el szó nélkül e kedvelt árucikk mellet sem. A Fuszekliben a hétköznapi kényelmes darabok mellett az alkalmi és a szexi kivitelből is különleges választékot tartanak. Ráadásul egy szép fehérneművel, hálóinggel, köntössel könnyű feldobni az estéket!

Képgaléria megtekintése (68 db kép)

A Kalocsai Fuszekliben természetesen a család minden tagjára gondoltak, így férfi és gyermek, fürdő- és alsóruházatban is élen járnak. Ebből is akad választék bőven!

Keressétek a Kalocsai Fuszeklit a Szent István király út 53. szám alatt, a sétálóutcában!
Tel.: 06-70/633-39-59
Facebook: Kalocsai Fuszekli

Fuszekli – Ahol a stílus, a trend, és a divat kéz a kézben jár!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 10., 07:35
A rendkívül szoros eredményre tekintettel több helyen újraszámlálják a szavazatokat így, még nem dőlt el véglegesen a fővárosi főpolgármesteri cím kérdése, és a kalocsai polgármesteri címmel kapcsolatban sem végleges a tegnap közölt eredmény. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>
2024. 06. 07., 09:32
Egy polgárőr kiszúrta, a rendőrök felderítették: a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie egy 36 éves kalocsai és 28 éves bátyai lakosnak – közli a Police.hu. Még >>>
2024. 06. 05., 16:22
„Hogy nem tudtak volna közéjük dobni egy bombát!!!!” – Hogy kik közé? Ugye, nem ezen fog múlni az ilyen hozzászólás megítélése?! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK