2022. 08. 13. szombat
Ipoly
: 393 Ft   : 381 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Meglepnéd a párod, de ötlet híján vagy? – Menj biztosra a Fuszekli fürdőruha, fehérnemű kínálatával

Meglepnéd a párod, de ötlet híján vagy?  – Menj biztosra a Fuszekli fürdőruha, fehérnemű kínálatával
Tóth Barna  |  2018. 06. 21., 08:56

Trendi, egyedi, szexi vagy visszafogott…! Mindenkinek más a favoritja, és persze a választás alkalomfüggő is. Ami biztos - legyen szó fehérneműről, hálóingről, vagy fürdőruháról -, hogy szeretjük a változatosságot és a szép darabokat. Bármi is az elképzelésed, a Kalocsai Fuszekliben tutira megtalálod.

Nyakunkon a fürdőruhaszezon, ami a szebbik nem képviselőinek többségét - a férfiak legnagyobb értetlensége mellett - időről időre kihívás elé állítja. A jó idő megannyi trendet is magával sodor és a bőség zavara sem könnyíti meg a választást.

Ugyanez a helyzet a fehérneműk és a hálóingek piacán. Mivel a kellemes melegnek köszönhetően igazi aktualitását éli a téma, bekukkantottunk a Kalocsai Fuszekli fehérnemű üzletébe, ahol bőséges kínálat tárult a szemünk elé.

Szebbnél szebb fürdőruhák, hálóingek, fehérneműk, alakformáló, egyedi díszdobozos darabok sorakoztak egymás mellett, rendezetten az állványokon, polcokon.

Képgaléria megtekintése (68 db kép)

Egy szép fürdőruha, fehérnemű, meglepetésnek sem utolsó

Nekünk, férfiaknak nem kevés fejtörést okoz, hogy mivel lepjük meg párunkat, legyen szó születésnapról, névnapról, vagy csak egy átlagos hétköznapról, amit egy jól kitalált meglepetéssel feldobnánk! Mindössze egyetlen jó ötlet hiányzik, amivel biztosan örömet szerezhetünk. Legyünk őszinték, általában itt szokott elvérezni a dolog, az idő szorításáról már nem is beszélve, mert mint sok mindent, ezt is hajlamosak vagyunk az utolsó pillanatra hagyni.

A Kalocsai Fuszekliben sok időt és felesleges utánajárást megspórolhatunk, hiszen egy szép hálóing, fehérnemű, vagy egy trendi bikini szép díszdobozba csomagolva, telitalálat lesz a hölgyeknél. Sőt elismerő pillantásoknak sem leszünk híján, hiszen a szebbik nem képviselői közül vajmi kevesen számítanak ilyen meglepetésre tőlünk, pasiktól.

A sétálóutcai Fuszekliben nem csak a választék szemrevaló, a kedves és hozzáértő kiszolgálás gyorsan kihúz minket a pácból!

Képgaléria megtekintése (68 db kép)
Marokity Ági és Rogács Anita

Itt a nyár, itt a fürdőruhaszezon. De mi a jó választás?

Ha nyár, akkor fürdőruha! A hölgyek számára nagyon fontos, hogy az alkatuknak legmegfelelőbb, szép, trendi, vagy épp csinos darabot viselhessenek.

Képgaléria megtekintése (68 db kép)

Egyre bővül a választék, a hagyományos egyrészes darabokat évről évre újragondolják a tervezők, szintén ez a helyzet a bikinikkel, de trendi manapság a tankini, és számos egyedi kiegészítő is rendelkezésre áll. A szín, stílus, kialakítás végeláthatatlan bőséggel várja a hölgyeket.

A legfontosabb szabály a hozzáértők szerint az, hogy nincs szabály.

Persze érdemes bizonyos szempontokat előtérbe helyezni. Más darabok állnak jól egy homokóra alkaton, mint a teltebb idomokon. A jó hír, hogy a Kalocsai Fuszekliből trendi és szép darabokat vásárolhatnak a hölgyek. A választásban ráadásul fürdőruha fronton harcedzett eladók segítenek majd, minden fontos szempontot figyelembe véve, így a legjobb darabok kerülnek majd a kosárba.

Képgaléria megtekintése (68 db kép)

A fehérnemű

Nem mehetünk el szó nélkül e kedvelt árucikk mellet sem. A Fuszekliben a hétköznapi kényelmes darabok mellett az alkalmi és a szexi kivitelből is különleges választékot tartanak. Ráadásul egy szép fehérneművel, hálóinggel, köntössel könnyű feldobni az estéket!

Képgaléria megtekintése (68 db kép)

A Kalocsai Fuszekliben természetesen a család minden tagjára gondoltak, így férfi és gyermek, fürdő- és alsóruházatban is élen járnak. Ebből is akad választék bőven!

Keressétek a Kalocsai Fuszeklit a Szent István király út 53. szám alatt, a sétálóutcában!
Tel.: 06-70/633-39-59
Facebook: Kalocsai Fuszekli

Fuszekli – Ahol a stílus, a trend, és a divat kéz a kézben jár!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 09., 07:48
Szombaton már kora reggel megkezdődött a falunap rendezvénysora a sokéves hagyományokkal rendelkező horgászversennyel, majd sportprogrammal folytatódott a műsor. Délután három órakor a falunap ünnepélyes megnyitóján beszédet mondott Katona György polgármester. A napot retro buli zárta, a hajnali kifulladásig.
2022-08-07 08:20:00
Már 850 ezer hektárt érint az aszálykár az országban, az előrejelzések szerint az idén az őszi búza termésátlaga nem éri hektáronként a négy tonnát, de a korábbi éveknél alacsonyabb lesz az őszi árpa, a rozs, vagy a tritikálé termésátlaga is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 13., 08:47
Augusztus második felében már érdemes megkezdeni a gyermek felkészítését az iskolára. Nem feltétlenül az olvasókönyvet vagy az írásfüzetet kell elővenni, hanem inkább játékos feladatokkal érdemes ráhangolni őket - javasolta a szakember. Még >>>
2022. 08. 12., 17:02
A képen látható birkapörköltet a solti Benda István, a városban jól ismert főzőmester készítette. Még >>>
2022. 08. 12., 16:06
A Földtől mintegye 395 fényévre található az az exobolygó, ami körül egy gyűrű is kering. Még >>>
2022. 08. 12., 12:28
Hatrészes nyílt kerekasztal-beszélgetés sorozat veszi kezdetét ma délután. Az első alkalom témája: a lokálpatriotizmus. A programsorozat jövő héten folytatódik és szeptember közepén zárul. A szervezők minden érdeklődőt várnak! Még >>>
2022. 08. 11., 18:01
Erőszakkal elvette két fiú telefonját és egyikük biciklijét egy 14 éves és 18 éves fiatal. A támadókat hamar beazonosították és őrizetbe vették a bajai rendőrök. Még >>>
2022. 08. 11., 11:00
A legszebb dinnyetorta és a legötletesebb dinnyeétel gazdáját is elismerték. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés