2024. 05. 23. csütörtök
Dezső
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Menj biztosra a Purina tüzelőanyag kínálatával - Válassz száraz tűzifáik, szeneik közül, vagy fa és szénbrikett kínálatukból

Menj biztosra a Purina tüzelőanyag kínálatával - Válassz száraz tűzifáik, szeneik közül, vagy fa és szénbrikett kínálatukból
Tóth Barna  |  2018. 09. 29., 15:30

Az egyre rövidülő nappalok, a hűvös éjszakák és hideg reggelek bizony mind azt jelzik, hogy az idei nyárnak is búcsút inthetünk. Fejest ugrunk az őszi-téli időszakba és ezzel egy időben megkezdődik a fűtésszezon. A Purina Diszkont Takarmánybolt és Tűzifa Kereskedelem Bátyai út boltjának test és lélekmelengető ajánlatait járjuk most körbe, amelyek a hideg időben garantálják otthonunk melegét, komfortját és meghittségét.

Hamarosan búcsút inthetünk a nyárnak. Bár napközben még kellemes az idő, az éjszakák és a reggelek hidegek, csípősek. Október elején - közepén pedig, ha szeretnénk, ha nem, megkezdődik a fűtésszezon. Ezért nem árt még időben beszerezni a tüzelőanyagot, hogy mindezzel ne az utolsó pillanatban kelljen bajlódnunk.

A Purina Diszkont Takarmánybolt és Tűzifa kereskedésében a száraz, "konyhakész" hálós tűzifa mellett, keményfa brikettet, többféle szenet és német brikettet is vásárolhatunk.
A házhozszállítást is rugalmasan megoldják helyettünk.

Száraz hálós tűzifát a Purinából 

A Purina Bátyai út kereskedésében, nem töltötték tétlenül sem az elmúlt telet, tavaszt, sem pedig a forró nyarat. Ez az az időszak ugyanis, amikor a hálós tűzifát elkészítik, hogy azoknak legyen bőven ideje kiszáradni. Tudniillik

náluk EGÉSZ ÉVBEN kizárólag száraz tűzifát vásárolhatunk.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A Purinának köszönhetően a fűtésszezonban azoknak sem kell a vizes tüzelővel bajlódniuk, akiknek nem volt lehetőségük időben beszerezni a fűtőanyagot.

Gyuris Zoltán ügyvezető elmondta, fontosnak tartják, hogy a vásárlók a Purina Bátyai úti boltjában kizárólag száraz fát vásárolhassanak. Épp ezért már múlt év végén elkezdték a bükk, tölgy, akác, gyertyán, kőris és égerfa feldolgozását, hogy mire a kandallókba, kazánokba kerül, kellőképpen száraz legyen.

Az alábbi videóban Gyuris Zoltán sok hasznos tanáccsal látja el a vásárlókat, illetve részletesen bemutatja, hogy milyen tüzelőanyagok közül lehet náluk választani.

A Purina Bátyai úti üzletének kínálatában kétféle faméret közül választhatnak a vásárlók.

A hagyományos, 25 cm hosszú kandallóBA VALÓ méret mellett már a kazánokban használatos 33 centis hasábokra aprított fÁT IS FORGALMAZNAK.

Sokan az akácot preferálják, de az élboyban található a tölgy, bükk, gyertyán, kőris és az égerfa is. A Purina Diszkont Takarmánybolt és Tűzifa Kereskedésben épp ezért az összes fajtából nagy mennyiséget tartanak készleten. Ráadásul az árak is kellemesek, a kedves kiszolgálásról nem is beszélve, amelyről Gyuris Zoltán és Gyurisné Kiss Anita gondoskodik. Munkájuk és előrelátásuk szemmel látható eredménye, több száz csomag száraz hálós tűzifa és ugyanennyi elégedett vásárló.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A szilárd tüzelőanyaggal való fűtés egyik előnye, hogy merőben más hőérzetet biztosít otthonunkban, sőt a kandallóban a tűz ropogása és látványa lélekmelengető: Mindez az élmény és az otthon melege varázslatos kombinációja.

A keményfabrikett is jó választás a hosszú téli estékre


A kereskedésében a hálós tűzifa mellett keményfabrikettet is vehetünk. Ennek előnye, hogy nagyon száraz, ráadásul 4-5 órán át tartja a parazsat, ezért komfortját tekintve elsőosztályú választás a hosszú téli estékre.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Különböző szenek közül is válogathatunk a Purinában

A Purina Bátyai úti üzletében óriási készlet fogadja a vásárlókat lengyel fekete diószénből, cseh barna diószénből és két méretű német brikettből egyaránt.

A szeneket ömlesztve, illetve zsákosan, 30-35 kilogrammos kiszerelésben is megvásárolhatjuk.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Jó tudni, hogy a német szeneket az összes tüzelőberendezésben használhatjuk, legyen szó cserépkályháról, kandallóról, vagy épp kazánról! 5-6 óráig izzanak, így éjszakára kitűnő választás használatuk!

De találunk itt Pe-Po alágyújtóst, illetve száraz akác faháncsot is, amelyek használatával gyerekjáték a munka. Az üzletben koromtalanítót és kályhafényt is forgalmaznak, a fűtőberendezések és a kémény megóvása érdekében.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A Purinában a begyújtáshoz is kapunk segítséget. Több évtizedes tapasztalattal Anita és Zoltán gyakorlati tanácsokkal is ellátják vásárlóikat. 

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ha tél és hideg, akkor Purina!

Hálós Tűzifa: Akác: 40.000 Ft/csomag; Tölgy, Bükk, Gyertyán, Kőris: 37.000 Ft/csomag; Éger: 33.000 Ft/csomag; Fabrikett (tölgy+bükk): 850 Ft/10 kg; Német- szénbrikett: 2.600 Ft/zsák (30 kg)

Purina Diszkont Takarmánybolt és Tűzifa Kereskedelem
Kalocsa, Bátyai út 54.
Tel.: 20/428 3051;
20/365 9899

A Facebookon is megtalálhatók (Purina Diszkont Takarmánybolt és Tűzifa Kereskedelem), illetve Kalocsa mellett az alábbi településeken is: Dunapataj, Harta, Fülöpszállás, Tompa és Mezőfalva.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós 
termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 21., 12:57
A kerek évforduló alkalmából rendezett pénteki ünnepséghez – három vendég fotókör meghívásával – fotóklubok találkozója is kapcsolódott. Köszöntőt mondott Simon Zoltán alpolgármester és Péjó Zoltán klubelnök. A Művelődési Ház folyosóin berendezett kiállítást Lakatos György fagottművész nyitotta meg.
2024. 05. 21., 10:49
A nukleáris iparra jellemző biztonságtudatosság az építést ugyanúgy jellemzi, mint a működtetést, ennek szellemében épül Pakson a két új blokk is. A reaktortartály például a teljes gyártási folyamat során hozzávetőleg hétszáz minőségellenőrzésen esik át. (x)
2024. 05. 20., 08:52
Május 12-én, vasárnap a már bajnok Decs otthonában ültek asztalhoz a Kalocsai Sakk Klub versenyzői a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó fordulójában, ahol 10-2-es vereséget szenvedtek az Asztalos csoport NB II-es csapatbajnoki találkozóján. A dr. Czibulka Zoltán vezette mieink ezzel csoportjuk 9. helyén végeztek, ám minden bizonnyal prolongálják NBII-es tagságukat a tízcsapatos csoportban a jövőben is.
2024-05-18 10:25:00
Dr. Tóth Roland alaposan beleállt Bolvári Ferdinándba, ugyanis szerinte nem csak a pártok használják ugródeszkának az álfüggetlen és álcivil polgármesterjelöltet, ő is ugródeszkának használja a pártokat. A képviselőjelölt szerint úgy tűnik, bármi áron összefogna lassan bárkivel, hogy polgármester lehessen, most éppen a Tisza Párt kegyeit keresi.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 22., 14:09
A díjköteles útszakaszokat - 91 fuvar során - a kamerás ellenőrző rendszer kijátszásával vette igénybe. Még >>>
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>
2024. 05. 20., 08:48
A 14 éves fiú jobb kezéhez egy kést nyomott, miközben ráfogott a bal kezében tartott telefonjára. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK