2023. 02. 06. hétfő
Dóra, Dorottya
: 389 Ft   : 362 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

Menj biztosra a Purina tüzelőanyag kínálatával - Válassz száraz tűzifáik, szeneik közül, vagy fa és szénbrikett kínálatukból

Menj biztosra a Purina tüzelőanyag kínálatával - Válassz száraz tűzifáik, szeneik közül, vagy fa és szénbrikett kínálatukból
Tóth Barna  |  2018. 09. 29., 15:30

Az egyre rövidülő nappalok, a hűvös éjszakák és hideg reggelek bizony mind azt jelzik, hogy az idei nyárnak is búcsút inthetünk. Fejest ugrunk az őszi-téli időszakba és ezzel egy időben megkezdődik a fűtésszezon. A Purina Diszkont Takarmánybolt és Tűzifa Kereskedelem Bátyai út boltjának test és lélekmelengető ajánlatait járjuk most körbe, amelyek a hideg időben garantálják otthonunk melegét, komfortját és meghittségét.

Hamarosan búcsút inthetünk a nyárnak. Bár napközben még kellemes az idő, az éjszakák és a reggelek hidegek, csípősek. Október elején - közepén pedig, ha szeretnénk, ha nem, megkezdődik a fűtésszezon. Ezért nem árt még időben beszerezni a tüzelőanyagot, hogy mindezzel ne az utolsó pillanatban kelljen bajlódnunk.

A Purina Diszkont Takarmánybolt és Tűzifa kereskedésében a száraz, "konyhakész" hálós tűzifa mellett, keményfa brikettet, többféle szenet és német brikettet is vásárolhatunk.
A házhozszállítást is rugalmasan megoldják helyettünk.

Száraz hálós tűzifát a Purinából 

A Purina Bátyai út kereskedésében, nem töltötték tétlenül sem az elmúlt telet, tavaszt, sem pedig a forró nyarat. Ez az az időszak ugyanis, amikor a hálós tűzifát elkészítik, hogy azoknak legyen bőven ideje kiszáradni. Tudniillik

náluk EGÉSZ ÉVBEN kizárólag száraz tűzifát vásárolhatunk.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A Purinának köszönhetően a fűtésszezonban azoknak sem kell a vizes tüzelővel bajlódniuk, akiknek nem volt lehetőségük időben beszerezni a fűtőanyagot.

Gyuris Zoltán ügyvezető elmondta, fontosnak tartják, hogy a vásárlók a Purina Bátyai úti boltjában kizárólag száraz fát vásárolhassanak. Épp ezért már múlt év végén elkezdték a bükk, tölgy, akác, gyertyán, kőris és égerfa feldolgozását, hogy mire a kandallókba, kazánokba kerül, kellőképpen száraz legyen.

Az alábbi videóban Gyuris Zoltán sok hasznos tanáccsal látja el a vásárlókat, illetve részletesen bemutatja, hogy milyen tüzelőanyagok közül lehet náluk választani.

A Purina Bátyai úti üzletének kínálatában kétféle faméret közül választhatnak a vásárlók.

A hagyományos, 25 cm hosszú kandallóBA VALÓ méret mellett már a kazánokban használatos 33 centis hasábokra aprított fÁT IS FORGALMAZNAK.

Sokan az akácot preferálják, de az élboyban található a tölgy, bükk, gyertyán, kőris és az égerfa is. A Purina Diszkont Takarmánybolt és Tűzifa Kereskedésben épp ezért az összes fajtából nagy mennyiséget tartanak készleten. Ráadásul az árak is kellemesek, a kedves kiszolgálásról nem is beszélve, amelyről Gyuris Zoltán és Gyurisné Kiss Anita gondoskodik. Munkájuk és előrelátásuk szemmel látható eredménye, több száz csomag száraz hálós tűzifa és ugyanennyi elégedett vásárló.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A szilárd tüzelőanyaggal való fűtés egyik előnye, hogy merőben más hőérzetet biztosít otthonunkban, sőt a kandallóban a tűz ropogása és látványa lélekmelengető: Mindez az élmény és az otthon melege varázslatos kombinációja.

A keményfabrikett is jó választás a hosszú téli estékre


A kereskedésében a hálós tűzifa mellett keményfabrikettet is vehetünk. Ennek előnye, hogy nagyon száraz, ráadásul 4-5 órán át tartja a parazsat, ezért komfortját tekintve elsőosztályú választás a hosszú téli estékre.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Különböző szenek közül is válogathatunk a Purinában

A Purina Bátyai úti üzletében óriási készlet fogadja a vásárlókat lengyel fekete diószénből, cseh barna diószénből és két méretű német brikettből egyaránt.

A szeneket ömlesztve, illetve zsákosan, 30-35 kilogrammos kiszerelésben is megvásárolhatjuk.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Jó tudni, hogy a német szeneket az összes tüzelőberendezésben használhatjuk, legyen szó cserépkályháról, kandallóról, vagy épp kazánról! 5-6 óráig izzanak, így éjszakára kitűnő választás használatuk!

De találunk itt Pe-Po alágyújtóst, illetve száraz akác faháncsot is, amelyek használatával gyerekjáték a munka. Az üzletben koromtalanítót és kályhafényt is forgalmaznak, a fűtőberendezések és a kémény megóvása érdekében.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A Purinában a begyújtáshoz is kapunk segítséget. Több évtizedes tapasztalattal Anita és Zoltán gyakorlati tanácsokkal is ellátják vásárlóikat. 

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ha tél és hideg, akkor Purina!

Hálós Tűzifa: Akác: 40.000 Ft/csomag; Tölgy, Bükk, Gyertyán, Kőris: 37.000 Ft/csomag; Éger: 33.000 Ft/csomag; Fabrikett (tölgy+bükk): 850 Ft/10 kg; Német- szénbrikett: 2.600 Ft/zsák (30 kg)

Purina Diszkont Takarmánybolt és Tűzifa Kereskedelem
Kalocsa, Bátyai út 54.
Tel.: 20/428 3051;
20/365 9899

A Facebookon is megtalálhatók (Purina Diszkont Takarmánybolt és Tűzifa Kereskedelem), illetve Kalocsa mellett az alábbi településeken is: Dunapataj, Harta, Fülöpszállás, Tompa és Mezőfalva.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós 
termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 02. 03., 12:49
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által közel 245 millió forint értékű beruházást valósít meg az RBDZS Bölcsőde Nonprofit Kft. kalocsai telephelyén.
2023. 02. 01., 13:13
Filvig Géza polgármester a legutóbbi képviselő-testületi ülés végén elmondott tájékoztatójában a tavalyi forrásokból elért megtakarítás mellett szólt a múlt héten megjelent önkormányzati évértékelő kiadványról, valamint a meszesi Duna-parton tervezett beruházásról is – ez utóbbiról közösségi médiás közvélemény-kutatást is indított – link a cikkben!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 02. 06., 16:59
Rövid időn belül két kocsit is nyitva talált Jánoshalmán egy 26 éves helybéli, aki nem volt rest ellopni az autókban fellelt értékeket. A nyomozók azonnal felismerték a kamerafelvételeken. Még >>>
2023. 02. 06., 09:58
A farsang egyik jellegzetes édessége a szalagos fánk. Finom, könnyű a tésztája, nagyon jó fánk recept, készítsd el te is! Még >>>
2023. 02. 06., 09:39
A húsos pástétom maradékmentő receptnek is tökéletes, de friss húst is használhatsz hozzá. Még >>>
2023. 02. 06., 08:59
A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyét dr. Finta József plébános képviselte. Még >>>
2023. 02. 06., 08:58
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható egész héten, a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Még >>>
2023. 02. 05., 15:41
A kiskunhalasi rendőrök két hónap alatt négyszer is elfogtak egy 26 éves férfit, amint eltiltás hatálya alatt vezetett, most kezdeményezik a letartóztatását. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK