2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Sült hal napszemüveggel – Szombaton Bufurc bácsi a piacnál dedikált

Illés György Cinó  |  2020. 06. 09., 07:22

András Róbert, alias Bufurc Bácsi, az őnpusztító halkoholista rendkívül elégedetten értékelte portálunknak szombati akcióját, amelynek során a gyerek és ifjúkori zsiványságait, az alkotói szabadság jegyében bizonyára némi fantáziával megörökítő első, valamint az alkoholos életmódjával való szakítását és régi-új szenvedélyével, a horgászattal kapcsolatos történeteket megosztó második kötetét árusította és dedikálta a szombati piaci nap forgatagát kihasználva. Most a vevői is őnt pusztíthattak, Bufurc bácsi ugyanis ajándékkal, és sült hal kóstolóval várta az érdeklődőket.

Rabló halakra, főleg ragadozó őnre specializálódott horgászként a Bufurc-mesék szerzője, András Róbert, aki alkoholfüggőségét nyolc évvel ezelőtt „halkolizmusra”, azaz horgászszenvedélyre váltotta, és kiderült: az őnpusztításban épp olyan eredményes, mint korábban a gyertya két végéről való égetésében.
Most például annyit fogott ebből a ragadozó pontyféleségből, hogy a rengeteg sült halból jutott mindenkinek, aki fölkereste standját a piactéri ABC és a Búzapiac téri szökőkút közötti járdaszakaszon, ahol szombaton reggel nyolctól várta az érdeklődőket.


A dedikáltatók, vevők ezen kívül egy ajándék napszemüveggel is gazdagodhattak az Anda Present szponzori tevékenysége folytán.

András Róbert írói tevékenységét a közösségi médiában kezdte, majd portálunk is teret adott elbeszéléseinek egy népszerű sorozat erejéig.
Tavaly tavasszal aztán nyomtatásban is megjelent egy húsz írást tartalmazó füzete, amelynek kötetbemutatójáról a KALOhíreken is olvashattak.
Az első kötet még ugyannak az évnek a végén követte a második, amelynek tavaly decemberi könyvbemutatójáról szintén írtunk.


A múlt hét szombatján névnapja, Róbert nap alkalmából várta olvasóit a szerző. Erről az eseményéről ő maga is beszámolt Facebook-oldalán.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-06-01 18:49:00
Egyéni tájékoztatás adással, pódiumbeszélgetésekkel csábítják a leendő rendőröket, de egészségügyi és pszichológiai konzultáción is részt vehetnek az érdeklődők.
2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>
2023. 06. 05., 07:40
Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. Még >>>
2023. 06. 04., 09:39
Június 8-18. között ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végeznek a kalocsai járásban. Még >>>
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>