2022. 01. 28. péntek
Karola, Károly
: 359 Ft   : 320 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Sült hal napszemüveggel – Szombaton Bufurc bácsi a piacnál dedikált

Illés György Cinó  |  2020. 06. 09., 07:22

András Róbert, alias Bufurc Bácsi, az őnpusztító halkoholista rendkívül elégedetten értékelte portálunknak szombati akcióját, amelynek során a gyerek és ifjúkori zsiványságait, az alkotói szabadság jegyében bizonyára némi fantáziával megörökítő első, valamint az alkoholos életmódjával való szakítását és régi-új szenvedélyével, a horgászattal kapcsolatos történeteket megosztó második kötetét árusította és dedikálta a szombati piaci nap forgatagát kihasználva. Most a vevői is őnt pusztíthattak, Bufurc bácsi ugyanis ajándékkal, és sült hal kóstolóval várta az érdeklődőket.

Rabló halakra, főleg ragadozó őnre specializálódott horgászként a Bufurc-mesék szerzője, András Róbert, aki alkoholfüggőségét nyolc évvel ezelőtt „halkolizmusra”, azaz horgászszenvedélyre váltotta, és kiderült: az őnpusztításban épp olyan eredményes, mint korábban a gyertya két végéről való égetésében.
Most például annyit fogott ebből a ragadozó pontyféleségből, hogy a rengeteg sült halból jutott mindenkinek, aki fölkereste standját a piactéri ABC és a Búzapiac téri szökőkút közötti járdaszakaszon, ahol szombaton reggel nyolctól várta az érdeklődőket.


A dedikáltatók, vevők ezen kívül egy ajándék napszemüveggel is gazdagodhattak az Anda Present szponzori tevékenysége folytán.

András Róbert írói tevékenységét a közösségi médiában kezdte, majd portálunk is teret adott elbeszéléseinek egy népszerű sorozat erejéig.
Tavaly tavasszal aztán nyomtatásban is megjelent egy húsz írást tartalmazó füzete, amelynek kötetbemutatójáról a KALOhíreken is olvashattak.
Az első kötet még ugyannak az évnek a végén követte a második, amelynek tavaly decemberi könyvbemutatójáról szintén írtunk.


A múlt hét szombatján névnapja, Róbert nap alkalmából várta olvasóit a szerző. Erről az eseményéről ő maga is beszámolt Facebook-oldalán.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 27., 15:02
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiírása alapján gyermekrajz pályázatot hirdetett „Így közlekedtek ti!” címmel. Még >>>
2022. 01. 27., 14:47
Két pályázó közül az eddigi intézményvezető kapott bizalmat. A kérdésről ma délután zárt ülés keretében döntött a kalocsai önkormányzati képviselő-testület. Még >>>
2022. 01. 27., 11:02
Hál’Isten igény is van rá: évek óta egyre több gyermek születik jánoshalmi családokban. A kivitelezési munkálatok az év elején indultak, várhatóan a következő tanévben már meg is kezdheti működését a két csoportszobás létesítmény. Még >>>
2022. 01. 27., 10:51
A revizorok megjelenésére a hivatali munkaidőn túl is számítani lehet. Még >>>
2022. 01. 27., 10:00
Január 27-én, csütörtökön a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálataira kerül sor. Még >>>
2022. 01. 26., 14:54
Az Európa legnagyobb beltéri betleheméről is híres község, a „Kis-Balaton fővárosa” nem először büszkélkedhet az éves rekorddal. No, de januárban?! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés