2024. 05. 23. csütörtök
Dezső
: 387 Ft   : 357 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Motoros találkozó helyett – Más helyszín, kevesebb nap, kevesebb koncert, de épp ugyanannyi jókedv és barátság, és mindez ingyen!

Helyszín: Foktő, Duna-part Klubház
Dátum: 2020. augusztus 28., péntek 18:00
Motoros találkozó helyett – Más helyszín, kevesebb nap, kevesebb koncert, de épp ugyanannyi jókedv és barátság, és mindez ingyen!

A koronavírus-járvány betett az évről-évre szelidi nyár utolsó nagy durranását jelentő bulijának,a „foktői kalózok” motoros találkozójának is, hiszen a fesztiválszámba menő program mindig egy jó nagyságrenddel több embert vonzott a rendezvények létszámának felső határát jelentő 500 főnél. Kárpótlásképp a Pirates Family MC tagjai és segítő csapatuk foktői klubházukba várják az érdeklődőket, ahol az eredetileg Szelidre tervezett koncerteknek és más vidámságoknak egy jó részét is megtartják, ráadásul ingyenesen!

Sokáig úgy tűnt, hogy a hagyományosan augusztus végén tartott motoros találkozót megtarthatják, hiszen a korábban érvényben lévő járványellenes rendelkezések csak augusztus 15-éig korlátozták 500 főre a zenés-táncos rendezvények létszámát. Ám az utóbbi időszakban a járvánnyal kapcsolatban érkezett aggasztó hírek hatására a kormányzat szigorította az óvintézkedéseket, amivel egyben a Pirates Family MC motoros találkozóját is ellehetetlenítették.

Ám a foktői motoros galeri tagjai nem is volnának igazi kalózok, ha belenyugodnának a megváltoztathatatlanba! Ehelyett megtalálták a kiskaput: igaz, az eredetileg tervezett három helyett csak két napon – a szabályoknak megfelelően kisebb közönséggel, az előírt óvintézkedések, higiéniai szabályok szigorú betartásával – és csökkentett programsorral, a szelidi Árnyas Kemping helyett pedig a foktői Duna-parton található klubházuknál, de

MÉGISCSAK MEGTARTJÁK IDEI TALÁLKOZÓJUKAT IS!

Ennek megfelelően a foktői kalózok mindazokat, akik hozzájuk hasonlóan nem nyugszanak bele, hogy a vírus teljesen fölülírja a nyárvégi terveiket, a következő programokkal várják augusztus 28-29-én, pénteken és szombaton Pirates Weekend néven megtartandó rendezvényükre:

Péntek:

  • LastVictim
  • Country Road


Szombat:

  • Hátsó Ajtó
  • No Fighters
  • Bob és Bobek (akusztikus koncert)

 

A szervező csapat szóvivője, Szűcs Ferenc, alias Franky portálunknak elmondta: a hely adottságait kihasználva kisebb kempinget, sátortábort is kialakítanak majd azok számára, akik messzebbről jönnek, és természetesen a megszokott, tréfás vetélkedők sem maradnak el. Így, bár kicsiben, de mégis mindent megtesznek, hogy

VISSZAADJÁK AZ IGAZI MOTOROS TALÁLKOZÓIK HANGULATÁT A RENDEZVÉNYÜKRE ÉRKEZŐK SZÁMÁRA.

A helyszín megközelítését az út mentén elhelyezett plakátokkal, térképekkel, útjelző táblákkal segítik majd, így aki sohasem járt a foktői Pirates Family Klubházban, várhatóan az sem fog félúton navigációs hiba miatt eltévedni!

Lehet jönni tehát bátran, de a szettben ezúttal a biztonság kedvéért legyen szájmaszk, vagy legalább egy halálfejes kendő…

CSAK AZ A LÉNYEG, HOGY LEGFÖLJEBB 499. ÉRKEZŐKÉNT OTT LEGYETEK!

Ötszázadiknak ugyanis mi jövünk, hogy azokat, akik idén mégis inkább otthon maradnak,tudósíthassuk arról, hogy mit hagytak ki…

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 21., 12:57
A kerek évforduló alkalmából rendezett pénteki ünnepséghez – három vendég fotókör meghívásával – fotóklubok találkozója is kapcsolódott. Köszöntőt mondott Simon Zoltán alpolgármester és Péjó Zoltán klubelnök. A Művelődési Ház folyosóin berendezett kiállítást Lakatos György fagottművész nyitotta meg.
2024. 05. 21., 10:49
A nukleáris iparra jellemző biztonságtudatosság az építést ugyanúgy jellemzi, mint a működtetést, ennek szellemében épül Pakson a két új blokk is. A reaktortartály például a teljes gyártási folyamat során hozzávetőleg hétszáz minőségellenőrzésen esik át. (x)
2024. 05. 20., 08:52
Május 12-én, vasárnap a már bajnok Decs otthonában ültek asztalhoz a Kalocsai Sakk Klub versenyzői a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó fordulójában, ahol 10-2-es vereséget szenvedtek az Asztalos csoport NB II-es csapatbajnoki találkozóján. A dr. Czibulka Zoltán vezette mieink ezzel csoportjuk 9. helyén végeztek, ám minden bizonnyal prolongálják NBII-es tagságukat a tízcsapatos csoportban a jövőben is.
2024-05-18 10:25:00
Dr. Tóth Roland alaposan beleállt Bolvári Ferdinándba, ugyanis szerinte nem csak a pártok használják ugródeszkának az álfüggetlen és álcivil polgármesterjelöltet, ő is ugródeszkának használja a pártokat. A képviselőjelölt szerint úgy tűnik, bármi áron összefogna lassan bárkivel, hogy polgármester lehessen, most éppen a Tisza Párt kegyeit keresi.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 22., 14:09
A díjköteles útszakaszokat - 91 fuvar során - a kamerás ellenőrző rendszer kijátszásával vette igénybe. Még >>>
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>
2024. 05. 20., 08:48
A 14 éves fiú jobb kezéhez egy kést nyomott, miközben ráfogott a bal kezében tartott telefonjára. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK