2024. 06. 13. csütörtök
Anett, Antal
: 395 Ft   : 366 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Sportbáli „táncrend” – Sportolói elismerések átadása a báli szezonban

Illés György Cinó  |  2017. 01. 19., 11:09

A Gyermek, Ifjúsági és Sportbizottság az idén is megrendezi a hagyományos Sportbált. Ez a nagy mulatság mellett egyfajta seregszemle is, hiszen itt kerülnek átadásra a sportolók, edzők kiemelkedő munkájáért járó elismerések. A kalocsai sportolók közösségének legnagyobb ünnepei egyike ebben az évben február 4-én, szombaton kerül megrendezésre.

A SPORTBÁLRA JELENTKEZNI, JEGYET RENDELNI PÉNTEKIG LEHET!

A szervezők várják a Kalocsa város sportéletének szerves részét képező, akár hivatalosan bejegyzett, akár be nem jegyzett sportszervezetek, sportegyesületek, szakosztályok, sportközösségek jelentkezését!


Forrás: KALOhírek archív

Ennek, illetve a jegyek beszerzésének a menete a tavalyihoz hasonlóan zajlik majd, ami által

A SPORTBÁL AZ IDÉN IS ZÁRTKÖRŰ ESEMÉNY LEGYEN, MÉGIS BÁRKI ELŐTT NYITVA ÁLLJON A RÉSZVÉTEL LEHETŐSÉGE.

Így az egyéni és csapat versenysportolók, tömeg- és szabadidő sportolók, aerobik és fitnesz-társaságok, kispályás labdarúgó csapatok, mind megszólítva érezhetik magukat – hívta föl szerkesztőségük figyelmét a portálunkat tájékoztató Szabó Balázs, az önkormányzat sportbizottságának elnöke.

A MÁR BEVÁLT MENETREND SZERINT AZ ADOTT SPORTEGYESÜLET, SZAKOSZTÁLY, SPORTKÖZÖSSÉG FELADATA LESZ SAJÁT ASZTALTÁRSASÁGÁNAK KIALAKÍTÁSA.

A bálra jelentkezni és jegyet venni csak a sportközösség vezetőjénél lehet 2017. január 20-áig, majd a sportszervezet vezetője összesíti a jelentkezőit, leadja az asztallétszámot az Önkormányzati Hivatal 6-os irodájában, Mezey Gabriellánál, ahol egyben megveszi a belépőjegyeket is.

Idén február 6-án, szombaton este hét órától tartották a hagyományok szerint farsangi időszakban megrendezett Sportbált, amelynek keretében ezúttal is oklevelekkel, és kupákkal díjazták az elmúlt esztendő legkiemelkedőbb eredményeit elért sportolókat, csapatokat és edzőket.
bővebben ...

A fejenként 2000 forintos részvételi díj tartalmazza a teremdíszítést, a vacsorát és a kivilágos-kivirradtig tartó élőzene költségét.

A RENDEZVÉNY BATYUS BÁL JELLEGE AZONBAN EMELLETT IS MEGMARADNA, TEHÁT BÁRMILYEN ITALT, ÜDÍTŐT, SÜTEMÉNYT SZABADON BE LEHET VINNI, BÁR A SPORTBÁL IDEJE ALATT A BÜFÉ VÉGIG ÜZEMEL MAJD.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 13., 15:53
Az ösztöndíjat a KIMBA Birkózó Akadémia, a Birkózószövetség és a Testnevelési Egyetem által alapított ösztöndíj évente egy személynek ítélhető oda. Még >>>
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>
2024. 06. 07., 09:32
Egy polgárőr kiszúrta, a rendőrök felderítették: a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie egy 36 éves kalocsai és 28 éves bátyai lakosnak – közli a Police.hu. Még >>>
2024. 06. 05., 16:22
„Hogy nem tudtak volna közéjük dobni egy bombát!!!!” – Hogy kik közé? Ugye, nem ezen fog múlni az ilyen hozzászólás megítélése?! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK