2023. 09. 24.
Gellért, Mercédesz
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Sportbál 2017: Farsangoltak legjobb sportolóink – VIDEÓVAL!

Tamás Ferenc  |  2017. 02. 06., 17:15

A hagyományokhoz hűen ismét színültig megtelt a Városi Sportcsarnok küzdőtere február 4-én, szombaton este az év farsangi rendezvényén, a Sportbálon.

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: KALOhírek

Idén is itt randevúztak egymással sportegyesületeink és legkiválóbb sportolóink, a terített asztalok mellett, több mint hatszázan foglaltak helyet, amikor Márkus-Mike Szilvia, az est háziasszonya köszöntötte a megjelenteket. Megnyitójában méltatta sportolóink számos sikerét, a sportolás semmihez sem fogható varázsát és közösségépítő, jellemformáló szerepét.

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: KALOhírek

Majd Kalocsa város polgármestere, dr. Bálint József Miklós is mikrofonhoz lépett, hogy üdvözölje és méltassa sportolóink gazdag eredménysorát. Gondolatai között megidézte az újkori olimpiák szellemi atyjának tartott Coubertin báró elhíresült gondolatát, hogy „nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos”! Városunk első embere ezt úgy aposztrofálta, hogy valóban fontos a részvétel – ez egy nagy igazság –, de kitűzött célok és győzelem nélkül nem létezhet eredmény sem. Márpedig Kalocsa sporttársadalma a 2016-os évben is több mint dicséretesen teljesített, amiért köszönet jár mindenkinek, akit illet. 

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: KALOhírek

Reményének adott hangot, hogy közös összefogással Kalocsa sportja ebben az évben is finanszírozható lesz. Az önkormányzati támogatás mellett azonban az egyesületeknek és szakosztályaiknak a jövőben is szükségük lesz a sportéletet segítő szponzorok támogatására, hiszen mint mindig, ők is jelentős részt vállaltak a szép eredmények elérésében. Mindehhez sok erőt és kitartást kívánt sportolóinak, hasonlóan gazdag eredményeket, a bálon önfeledt szórakozást és kikapcsolódást, amikor e gondolatai jegyében megnyitotta s sportbált.

Képgaléria megtekintése (60 db kép)

Forrás: KALOhírek

Ezt követően Kinyóné Lakatos Melinda alpolgármester asszony és Szabó Balázs képviselő, a sportbizottság elnöke – szintén a hagyományok jegyében – jutalmakat adtak át a kiemelkedően teljesítő sportolóknak, edzőknek, vezetőknek és a csapatok közösségeinek. A közel kettőszáz egyéni díjazott és a csapatok versenyzőivel együtt majdnem félezer sportoló neve hangzott el a báli publikum előtt. [A díjazottakat külön cikkünkben részleteztük – A szerk.]

Aztán kezdetét vette a báli forgatag, ahol a talpalávalóról az A’ la Carte együttes gondoskodott kivilágos – kivirradtig tartott a mulatság, a sportolók ünnepelték egymást és eredményeiket a még szebb jövő reményében.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 22., 11:40
Érdemes volt kilátogatni szeptember első szombatján a kalocsai reptérre, ahol látványos tűzijátékkal nyíló esti futás, repülési lehetőség és ingyenes egészségügyi vizsgálatok is várták az érdeklődőket az Aero Club Foktő-Kalocsa rendezvényén.
2023. 09. 22., 11:35
Roma zenei előadókkal, népviseleti és néptáncbemutatóval várják az érdeklődőket!
2023-09-23 13:28:06
Szombati Ferenc muzsikája mellett, a Mezei Virágok Népdalkör előadását láthatják az érdeklődők, egy finom ebéd és más műsorok mellett!
2023-09-22 10:43:00
Választási kampány közeleg – jövőre önkormányzati és EP választásokat tartanak hazánkban. A pártok, politikai szervezetek igyekeztek kihasználni a Paprikafesztiválban rejlő marketingértéket. Több helyi közéleti személyiséget és országos pártpolitikust is kérdeztünk a jövő évi terveikről.
2023-09-18 14:13:38
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 24., 16:11
A javaslat szerint jövő év márciusától ismét nő az érintetti kör, pontosan 83889 egészségügyi szakdolgozó bére, de már differenciáltan. Még >>>
2023. 09. 23., 20:04
A Zöldfa utcai óvodában péntek délelőtt tartották a díjátadót. Még >>>
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK