2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

S-Bá és a Bács-megyei best of – Dani ezúttal Pécsett csapatta megyei válogatottunkkal

Tóth Barna  |  2017. 12. 13., 21:46

Végre egy újabb gyöngyszem a terítéken! A Patron hetedik részéből többi közt kiderül, miért is jó megyei válogatott meccsre menni. Talán mert biztosan magyarok nyerik?! Na igen! Tóth Dani vloggerünk, ezúttal a Bács-Kiskun megyei csapattal csapatta, Pécsett. Végigkísérte a srácok küzdelmeit a győriekkel szemben, egészen a taktikától, a ráhangolódás különös ízével és a mulatós zenével átitatott öltözőn át, a pályán történtekig, mementót állítva a mérkőzés legfontosabb pillanatainak. A csapatok ezúttal az összecsapás végére tartogatták a legnagyobb izgalmakat, de mi köze mindennek a waterlooi csatához? Ez is kiderül!

A Bács-Kiskun megyei válogatottban kalocsai és géderlaki játékosokért is szoríthatott a focirajongó nagyérdemű, hiszen a Kohány testvérek mellett Nasz Balázs és Dosticza Dani is megmutathatta tudását a győri csapattal szemben. A mieinket Vanó Sándor navigálta, akit, csak S-BÁnak hívnak a srácok. Öltöző, taktikai megbeszélés és irány a pálya…!

Az első félidő kevés fordulatot tartogatott, viszont egy nem várt csattanóval ért véget - ez is kiderül az új Patronból. Meg az is, hogy a két csapat miért nem bírt igazán egymással, így inkább oda-vissza passzolgatták a lehetőségeket. Az első etap fáradalmait az öltözőben lihegték ki, a mulatós zene ezúttal elmaradt, csak a kemény taktika és a feszült figyelem lengte be a félhomályos helyiséget. Minden erejüket, lelkesedésüket beleadva vonultak ki a második félidőre.

A soron következő etap nem a mieinknek kedvezett! A győriek értékesítve egy tizenegyest, átvették a vezetést, 0-1 oda. Sem S-Bá sem a srácok nem adták fel, pedig ekkor mindösszesen már csak 20 perc volt hátra a mérkőzésből. Jött a fordulat, a fránya kamera pont ekkor vette ki a szokásos kávészünetét, így erről felvétel nem készült, de jegyzőkönyv legalább igen. Ez is fontos, na meg az is, hogy az igazi tűzijáték ismét a végére maradt.

Ekkor már az edzők és a szurkolók is együtt lélegeztek a csapatokkal, igyekeztek is segíteni őket, hiszen honnan máshonnan lehetne igazán átlátni az igazi jó helyzeteket, mint a pálya széléről.

Tibi menj már fejelni, Tibi, őőőhhh… Dávid menj fejelni! Akkor most mi van?! Ki, hova, mit? Ember legyen a talpán, aki ezen kiigazodik!

Elő a szotyival és a hideg üdítővel, irány a jó öreg karosszék! Beszéljen inkább a Patron 7. része:

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 06., 19:52
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK