2024. 06. 22. szombat
Paulina
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

S-Bá és a Bács-megyei best of – Dani ezúttal Pécsett csapatta megyei válogatottunkkal

Tóth Barna  |  2017. 12. 13., 21:46

Végre egy újabb gyöngyszem a terítéken! A Patron hetedik részéből többi közt kiderül, miért is jó megyei válogatott meccsre menni. Talán mert biztosan magyarok nyerik?! Na igen! Tóth Dani vloggerünk, ezúttal a Bács-Kiskun megyei csapattal csapatta, Pécsett. Végigkísérte a srácok küzdelmeit a győriekkel szemben, egészen a taktikától, a ráhangolódás különös ízével és a mulatós zenével átitatott öltözőn át, a pályán történtekig, mementót állítva a mérkőzés legfontosabb pillanatainak. A csapatok ezúttal az összecsapás végére tartogatták a legnagyobb izgalmakat, de mi köze mindennek a waterlooi csatához? Ez is kiderül!

A Bács-Kiskun megyei válogatottban kalocsai és géderlaki játékosokért is szoríthatott a focirajongó nagyérdemű, hiszen a Kohány testvérek mellett Nasz Balázs és Dosticza Dani is megmutathatta tudását a győri csapattal szemben. A mieinket Vanó Sándor navigálta, akit, csak S-BÁnak hívnak a srácok. Öltöző, taktikai megbeszélés és irány a pálya…!

Az első félidő kevés fordulatot tartogatott, viszont egy nem várt csattanóval ért véget - ez is kiderül az új Patronból. Meg az is, hogy a két csapat miért nem bírt igazán egymással, így inkább oda-vissza passzolgatták a lehetőségeket. Az első etap fáradalmait az öltözőben lihegték ki, a mulatós zene ezúttal elmaradt, csak a kemény taktika és a feszült figyelem lengte be a félhomályos helyiséget. Minden erejüket, lelkesedésüket beleadva vonultak ki a második félidőre.

A soron következő etap nem a mieinknek kedvezett! A győriek értékesítve egy tizenegyest, átvették a vezetést, 0-1 oda. Sem S-Bá sem a srácok nem adták fel, pedig ekkor mindösszesen már csak 20 perc volt hátra a mérkőzésből. Jött a fordulat, a fránya kamera pont ekkor vette ki a szokásos kávészünetét, így erről felvétel nem készült, de jegyzőkönyv legalább igen. Ez is fontos, na meg az is, hogy az igazi tűzijáték ismét a végére maradt.

Ekkor már az edzők és a szurkolók is együtt lélegeztek a csapatokkal, igyekeztek is segíteni őket, hiszen honnan máshonnan lehetne igazán átlátni az igazi jó helyzeteket, mint a pálya széléről.

Tibi menj már fejelni, Tibi, őőőhhh… Dávid menj fejelni! Akkor most mi van?! Ki, hova, mit? Ember legyen a talpán, aki ezen kiigazodik!

Elő a szotyival és a hideg üdítővel, irány a jó öreg karosszék! Beszéljen inkább a Patron 7. része:

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 21., 18:00
Az ügyészség a nőt többrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja Még >>>
2024. 06. 21., 16:51
Bock József életműve példa arra, hogy szívós, kitartó munkával milyen eredményeket lehet elérni. Még >>>
2024. 06. 20., 09:01
Három év alatt 12 magyar és 4 cseh gazdasági társaságot vontak be az adóelkerülő tevékenységbe. Még >>>
2024. 06. 19., 14:34
Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. Még >>>
2024. 06. 19., 10:56
Az asszonnyal szemben több körözés volt érvényben. Még >>>
2024. 06. 18., 08:45
Bejelentés érkezett arról, hogy Akasztón valaki ittasan furikázik egy kék autóval délután. A rendőrök hamar az autó nyomára bukkantak, ami az egyik kereszteződésben, az út mellett egy virágosládán egyensúlyozott. A jármű vezetője ugyanis kanyarodás közben túlkormányozta a kocsit és felhajtott a betonból kiöntött elemre. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK