2024. 03. 05. kedd
Adorján, Adrián
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Török Luca a Hang Vagy harmadik biztos továbbjutója

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 05. 27., 19:34

Péntek este az Il Primo étterem előtti sétálóutca-szakaszon tartották a Hang Vagy tehetségkutató verseny harmadik, egyben utolsó válogatóját, amelyen 12, a felnőtt kategóriába sorolt versenyző adta elő választott dalát. Ketten saját számmal indultak, megint volt musical előadás, de hallhattunk rockot és pop dalokat is. Ezzel immár a teljes mezőny bemutatkozott a közönség és a zsűri előtt, utóbbi még ezután hozza meg döntését a továbbjutók kilétét illetően. A közönség viszont egy versenyzőt tegnap is beszavazhatott az elődöntőbe: Török Luca előadása tetszett a legtöbbeknek.

A fellépőknek fel kellett kötni a gatyájukat, ismerve az első és a második válogató indulóinak produkcióit, ráadásul – mint a helyszíni nyilatkozatokban sorra elhangzott –, annyi ember láttán, mint amennyien tegnap összegyűltek az Il Primo étterem székekkel és asztalokkal jócskán megtoldott teraszán, a lámpaláz érzését is valamennyiüknek le kellett küzdenie.

A fellépőket ezúttal is Madainé Szilágyi Anita konferálta, és a zsűriben is ugyanazok értékeltek, mint múlt héten, azaz Kerekesné Geri Zsuzsanna, Csapai Szabolcs, Szűcs Beáta és Papp Róbert véleményezte a hallottakat és látottakat.

Az estét a mostani válogató legfiatalabb fellépője a 16 éves jelenleg Baján tanuló, de hajósi származású Kohl Viktória a Játékkészítő c. musicalből választott előadása nyitotta, majd a 26 esztendős, korábban már a Dunakanyar Hangja és a Ceglédi Gigasztár versenyeken is indult Schultz Alexandra Bajáról robbantott egy a hangjához remek választásnak bizonyult Cserháti Zsuzsa számmal.

Képgaléria megtekintése (61 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A 21 éves mosolygós Varga Vivien Kecelről érkezett a válogatóra, egyik kedvencétől a Margaret Islandtól választva magának számot. Saját szerzeményt adott elő Ricsli Dávid, aki Dunaújvárosból utazott a versenyre, és a mezőny legidősebb 72 éves indulója, Kecskeméti Péter is, akit feleségével az első válogatón már láthattunk a színpadon.

Révész Dóra 23 esztendős foktői versenyző, kipróbálta már magát több karaoke versenyen és az X-faktorban is, elmondása szerint egyelőre mégsem tudja maga mögött hagyni a „színpadi parát”. Ezen a megmérettetésen a House of the Rising Sun című népdal a The Animals együttestől származó feldolgozását énekelte.

Képgaléria megtekintése (61 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Saját dalt is írt már, és a Hungary’s Got Talentben is elindult korábban Jonácsik Máté. A 25 éves kalocsai fiatal nagy átéléssel adta elő a Padlás c. musicalből ismert Fényév távoltág című dalt. Őt Kovács Bettina követte a színpadon, akinek civil foglalkozása logopédus, énekelni eddig még nem tanult, a válogatóra a Vanília égbolt c. filmből is ismert Joan Osborne számot, a One Of Us-t hozta.

Amy Winehause You Know I'm No Good című számának kiváló előadása hozta meg a továbbjutással járó közönségsikert Török Lucának, aki fiatal kora ellenére már saját dalt is írt, zongorázni, gitározni és dobolni is tud. Beszéljen helyettünk produkciója:

Továbbjutásának sora a zsűri kezében van, de kétségtelenül a mezőny egyik legmuzikálisabb fellépője a 18 éves Kiss Eszter, aki mondhatni az anyatejjel szívta magába a zene, különösen az éneklés szeretetét. Zongorázni és gitározni is tud, zenében „mindenevő”. Elmondása szerint imád szerepelni, ehhez szerencsére tehetsége is van bőven:

A 19 éves Dankó Edina Anett énekelni még nem tanult, zenei tapasztalatot zongora tanulmányaival szerzett. A HoneyBeast A Legnagyobb Hős című száma már az előző válogatón is elhangzott, meglátjuk Edinának meghozza-e a remélt továbbjutást.

A tegnap esti sort a valószínűleg többeknek, például a Szelidi-tó Fesztiválról is ismerős Kavalkád Rock Band együttes énekese Rigó Rita zárta egy őrületes Guns N' Roses számmal, a Sweet Child O' Mine-nal.

Képgaléria megtekintése (61 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Az összes dal elhangzása után, amíg a szervezők összesítették a közönségszavazatokat a Hang Vagy dala csendült fel Benedek Viktória az első, és Frankhauzer Lili a második válogató győztese, valamint Csapai Szabolcs előadásában. Majd néhány feszült pillanatot követően eredményt hirdettek: ezen az estén összesen

429 szavazatot adtak le az érdeklődők, legnagyobb arányban Török Lucára.

Képgaléria megtekintése (61 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Így tehát három versenyzőnek már biztos helye van a jövő heti elődöntőben. Rajtuk kívül még 12 főt választ ki a zsűri, hogy mindannyian egy-egy újabb zeneszám előadásával bizonyíthassák énektudásukat. Hogy kik lesznek a három lány mellett, akik a zsűritől esélyt kapnak és felléphetnek a Platán rendezvényközpontban tartandó következő eseményen, arról a zsűri vasárnap dönt, az eredményt hétfőn 9 órától a Korona Rádió reggeli műsorában hirdetik ki.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 13:21
Magyarország elkötelezett a zöld energia mellett, ezért a megújulók mellett a nukleáris energia használatra épít. Az országnak nagy szüksége van az új atomerőműre. Minderről Lantos Csaba energiaügyi miniszter beszélt Pakson miután a Paksi Atomerőműben járt, ahol a 4-es blokk karbantartása folyik éppen, majd az új blokkok építési területét tekintette meg, ahol Jákli Gergely elnök-vezérigazgató tájékoztatta a projekt aktualitásairól. (x)
2024-02-28 08:54:51
A szavalóverseny létszáma korlátozott, de még lehet jelentkezni – tudtuk meg Bolvári Ferdinándtól a kedd délelőtti sajtótájékoztatón, míg Bolváriné Gärtner Anikó az esemény kapcsán egyesületük tevékenységéről szólt, az ezt kiegészítő Király Róbert egyebek mellett a 6300.hu internetes oldalt népszerűsítette.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 03. 02., 15:19
Lássuk milyen fontos ünnepek, szünetek várnak ránk idén tavasszal. Még >>>
2024. 03. 01., 07:30
Egyre több európai reptéren törlik el a kézipoggyászokban való folyadék szállítás tilalmát. Még >>>
2024. 02. 29., 12:05
A díjak ez esetben sem lehetnek magasabbak, mint a normál átutalások díjai. Még >>>
2024. 02. 29., 11:14
A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt törekvése a hátrányos helyzetű járások, így a Jánoshalmai, a Bácsalmási, a Kunszentmiklósi, a Kiskunmajsai, a Tiszakécskei járás, valamint a Kalocsai, a Kiskunfélegyházi, a Kiskunhalasi, a Kiskőrösi és a Bajai járás vállalkozásainak fejlesztése. Még >>>
2024. 02. 28., 13:59
25 ezer liter szeszes folyadék került elő földalatti tartályokból és különböző helyekről, amelyek értéke 150 millió forint volt. Még >>>
2024. 02. 28., 13:35
Március elsején ismét megnyitja kapuit a kalocsai uszoda, és előreláthatólag egész évben várja majd a látogatókat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK