2022. 09. 27. kedd
Adalbert
: 407 Ft   : 420 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Török Luca a Hang Vagy harmadik biztos továbbjutója

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 05. 27., 19:34

Péntek este az Il Primo étterem előtti sétálóutca-szakaszon tartották a Hang Vagy tehetségkutató verseny harmadik, egyben utolsó válogatóját, amelyen 12, a felnőtt kategóriába sorolt versenyző adta elő választott dalát. Ketten saját számmal indultak, megint volt musical előadás, de hallhattunk rockot és pop dalokat is. Ezzel immár a teljes mezőny bemutatkozott a közönség és a zsűri előtt, utóbbi még ezután hozza meg döntését a továbbjutók kilétét illetően. A közönség viszont egy versenyzőt tegnap is beszavazhatott az elődöntőbe: Török Luca előadása tetszett a legtöbbeknek.

A fellépőknek fel kellett kötni a gatyájukat, ismerve az első és a második válogató indulóinak produkcióit, ráadásul – mint a helyszíni nyilatkozatokban sorra elhangzott –, annyi ember láttán, mint amennyien tegnap összegyűltek az Il Primo étterem székekkel és asztalokkal jócskán megtoldott teraszán, a lámpaláz érzését is valamennyiüknek le kellett küzdenie.

A fellépőket ezúttal is Madainé Szilágyi Anita konferálta, és a zsűriben is ugyanazok értékeltek, mint múlt héten, azaz Kerekesné Geri Zsuzsanna, Csapai Szabolcs, Szűcs Beáta és Papp Róbert véleményezte a hallottakat és látottakat.

Az estét a mostani válogató legfiatalabb fellépője a 16 éves jelenleg Baján tanuló, de hajósi származású Kohl Viktória a Játékkészítő c. musicalből választott előadása nyitotta, majd a 26 esztendős, korábban már a Dunakanyar Hangja és a Ceglédi Gigasztár versenyeken is indult Schultz Alexandra Bajáról robbantott egy a hangjához remek választásnak bizonyult Cserháti Zsuzsa számmal.

Képgaléria megtekintése (61 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A 21 éves mosolygós Varga Vivien Kecelről érkezett a válogatóra, egyik kedvencétől a Margaret Islandtól választva magának számot. Saját szerzeményt adott elő Ricsli Dávid, aki Dunaújvárosból utazott a versenyre, és a mezőny legidősebb 72 éves indulója, Kecskeméti Péter is, akit feleségével az első válogatón már láthattunk a színpadon.

Révész Dóra 23 esztendős foktői versenyző, kipróbálta már magát több karaoke versenyen és az X-faktorban is, elmondása szerint egyelőre mégsem tudja maga mögött hagyni a „színpadi parát”. Ezen a megmérettetésen a House of the Rising Sun című népdal a The Animals együttestől származó feldolgozását énekelte.

Képgaléria megtekintése (61 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Saját dalt is írt már, és a Hungary’s Got Talentben is elindult korábban Jonácsik Máté. A 25 éves kalocsai fiatal nagy átéléssel adta elő a Padlás c. musicalből ismert Fényév távoltág című dalt. Őt Kovács Bettina követte a színpadon, akinek civil foglalkozása logopédus, énekelni eddig még nem tanult, a válogatóra a Vanília égbolt c. filmből is ismert Joan Osborne számot, a One Of Us-t hozta.

Amy Winehause You Know I'm No Good című számának kiváló előadása hozta meg a továbbjutással járó közönségsikert Török Lucának, aki fiatal kora ellenére már saját dalt is írt, zongorázni, gitározni és dobolni is tud. Beszéljen helyettünk produkciója:

Továbbjutásának sora a zsűri kezében van, de kétségtelenül a mezőny egyik legmuzikálisabb fellépője a 18 éves Kiss Eszter, aki mondhatni az anyatejjel szívta magába a zene, különösen az éneklés szeretetét. Zongorázni és gitározni is tud, zenében „mindenevő”. Elmondása szerint imád szerepelni, ehhez szerencsére tehetsége is van bőven:

A 19 éves Dankó Edina Anett énekelni még nem tanult, zenei tapasztalatot zongora tanulmányaival szerzett. A HoneyBeast A Legnagyobb Hős című száma már az előző válogatón is elhangzott, meglátjuk Edinának meghozza-e a remélt továbbjutást.

A tegnap esti sort a valószínűleg többeknek, például a Szelidi-tó Fesztiválról is ismerős Kavalkád Rock Band együttes énekese Rigó Rita zárta egy őrületes Guns N' Roses számmal, a Sweet Child O' Mine-nal.

Képgaléria megtekintése (61 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Az összes dal elhangzása után, amíg a szervezők összesítették a közönségszavazatokat a Hang Vagy dala csendült fel Benedek Viktória az első, és Frankhauzer Lili a második válogató győztese, valamint Csapai Szabolcs előadásában. Majd néhány feszült pillanatot követően eredményt hirdettek: ezen az estén összesen

429 szavazatot adtak le az érdeklődők, legnagyobb arányban Török Lucára.

Képgaléria megtekintése (61 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Így tehát három versenyzőnek már biztos helye van a jövő heti elődöntőben. Rajtuk kívül még 12 főt választ ki a zsűri, hogy mindannyian egy-egy újabb zeneszám előadásával bizonyíthassák énektudásukat. Hogy kik lesznek a három lány mellett, akik a zsűritől esélyt kapnak és felléphetnek a Platán rendezvényközpontban tartandó következő eseményen, arról a zsűri vasárnap dönt, az eredményt hétfőn 9 órától a Korona Rádió reggeli műsorában hirdetik ki.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.
2022-09-23 09:23:00
Budapesti és pécsi állásbörzéken vesz részt a következő hetekben a Paks II. Zrt. – Karrierportálunkon minden fontos információt közzéteszünk, de az ilyen rendezvények a személyes találkozás lehetőségét teremtik meg, ami meghatározó lehet egy életpályára vonatkozó döntés során – fogalmazott Mittler István kommunikációs igazgató. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>
2022. 09. 25., 17:49
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség hétfőtől szombatig a vasúti biztonság érdekében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján. Még >>>
2022. 09. 25., 15:33
Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel. Még >>>
2022. 09. 25., 09:27
Egy 56 éves férfi vesztette életét a balesetben. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés