2022. 08. 13. szombat
Ipoly
: 393 Ft   : 381 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Óriási augusztusi akció a Schiszler Nike szaküzletben – Zsebeld be -20; -30; -50; sőt akár -70 százalék kedvezménnyel a legmenőbb cuccokat

Tóth Barna  |  2018. 07. 30., 10:40

Trendi cipők, ruhák, táskák, sportszerek, szemrevaló kedvezménnyekkel? Igeeen! A Schiszler Nike Szaküzletében már évek óta hagyomány, hogy augusztusban az összes termékre kiemelt akciót hirdetnek a készlet erejéig. Ezért nem árt sietni, nehogy elkapkodják előlünk a legjobb darabokat.

A nyári kánikula nagy hatással van a kalocsai Schiszler Nike szaküzlet kínálatára. A hőségben a ruhák, cipők méretei ugyan nem változtak, de az árcédulák jelentősen „összementek”.

Ezért július 30-tól egészen augusztus 31-ig, -20, -30, -50, sőt -70 százalékkal karcsúbb árakat találunk itt, az év ezen időszakára hirdetett rendszeres akciójuk keretében.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A sportcipőkön túl, a gyermek és felnőtt ruházaton át megannyi márkás termékből szemezgethetünk itt, ezért érdemes tüzetesen körbe nézni a Schiszlerben. A kereskedést Kalocsán a Szent István király út 29 szám alatt találjuk.

A fölbe döngölt árakon túl, a hozzáértő és kedves kiszolgálás mellett sem mehetünk el szó nélkül. A Schiszlerben, annak üzletvezetője Farkasné Vén Marianna és kolléganője Kriszta segíti a vásárlókat nap mint nap, már évtizedek óta. A szakértelmük garancia arra, hogy jó termékeket vásároljunk, ráadásul nagyszerű árakon!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Vegyük kényelmesre a figurát…

Szabadidős tevékenységhez ugyanúgy találunk itt kényelmes ruházatot, mint sportoláshoz, kiránduláshoz, vagy akár nyaraláshoz. A legkülönbözőbb stílusú szabadidőnadrágok, pólók, pulcsik közül szemezgethetünk. Az örök érvényű darabok mellett, - amelyekben az ember szinte bárhol bármikor megjelenhet - egyedi és vagány darabokat egyaránt találunk.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Gondoljunk az óvoda és iskolakezdésre gyermekeink kapcsán…

A gyerekek ruhatárát, a cipőket is beleértve ilyenkor érdemes tüzetesebben átnézni. Az óvoda és iskolakezdéshez bizony sok mindent be kell majd szereznünk, amit ezúttal a Schiszlerben augusztusban pénztárca kímélő módon megtehetünk.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Kiemelten fontos, hogy jó minőségű és strapabíró cipőben engedjük majd „útjukra” a gyerekeket. A gyors és egészséges fejlődésükhöz ez is nagyban hozzátartozik, hiszen egy ergonómiailag rosszul kialakított, vagy alig-alig szellőző cipővel sokat árthatunk is az egészségüknek, fejlődésüknek. Ha a Schiszlerben vásárolunk, nem járhatunk így, hiszen csak ellenőrzött helyről származó, kiváló minőségű termékekkel töltik fel a boltot. A gyerekek ruhatárát is könnyedén „felfrissíthetjük” innen.

Tetőtől talpig márkásban

A Schiszler Nike szaküzletben mindössze a bőség zavara nehezíti majd a választást, arról nem is beszélve, hogy egy helyen a család minden tagja tetőtől talpig felöltözhet. Nem kell üzletről üzletre bolyongani. A giga akció pedig mindannyiunk számára nagy segítség, így érdemes a nagybevásárlást itt kipipálni.

Sportcsuka alig 10 ezerért. Komplett sportruházat, naci, póló pulcsi 20-30-50 sőt akár 70 százalék kedvezménnyel?! Soha jobbkor…!

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Garanciát vállalnak a minőségre…

A Schiszlerben mindenre fél év garanciát vállalnak, így lehetőség van cserét kérni, illetve ha nincs a kellő méretben a kiszemelt termék, a partnerüzletekkel karöltve Mariannék gyorsan megtalálják a megoldást.

Ajándékutalványokat is beszerezhetünk a Schiszler Nike szaküzletében, amivel könnyű lesz örömet szerezni egy születésnap, vagy névnap alkalmából.

Speciális, sport, vagy épp divatos gyerek és felnőtt szabadidő ruházatot, valamint az augusztusi kedvezményeket a Schiszler Nike szaküzletében, Kalocsán a Szent István Király út 29 szám alatt találjuk.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 09., 07:48
Szombaton már kora reggel megkezdődött a falunap rendezvénysora a sokéves hagyományokkal rendelkező horgászversennyel, majd sportprogrammal folytatódott a műsor. Délután három órakor a falunap ünnepélyes megnyitóján beszédet mondott Katona György polgármester. A napot retro buli zárta, a hajnali kifulladásig.
2022-08-07 08:20:00
Már 850 ezer hektárt érint az aszálykár az országban, az előrejelzések szerint az idén az őszi búza termésátlaga nem éri hektáronként a négy tonnát, de a korábbi éveknél alacsonyabb lesz az őszi árpa, a rozs, vagy a tritikálé termésátlaga is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 13., 08:47
Augusztus második felében már érdemes megkezdeni a gyermek felkészítését az iskolára. Nem feltétlenül az olvasókönyvet vagy az írásfüzetet kell elővenni, hanem inkább játékos feladatokkal érdemes ráhangolni őket - javasolta a szakember. Még >>>
2022. 08. 12., 17:02
A képen látható birkapörköltet a solti Benda István, a városban jól ismert főzőmester készítette. Még >>>
2022. 08. 12., 16:06
A Földtől mintegye 395 fényévre található az az exobolygó, ami körül egy gyűrű is kering. Még >>>
2022. 08. 12., 12:28
Hatrészes nyílt kerekasztal-beszélgetés sorozat veszi kezdetét ma délután. Az első alkalom témája: a lokálpatriotizmus. A programsorozat jövő héten folytatódik és szeptember közepén zárul. A szervezők minden érdeklődőt várnak! Még >>>
2022. 08. 11., 18:01
Erőszakkal elvette két fiú telefonját és egyikük biciklijét egy 14 éves és 18 éves fiatal. A támadókat hamar beazonosították és őrizetbe vették a bajai rendőrök. Még >>>
2022. 08. 11., 11:00
A legszebb dinnyetorta és a legötletesebb dinnyeétel gazdáját is elismerték. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés