2022. 06. 28. kedd
Irén, Levente
: 404 Ft   : 381 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Zárt ajtó – Eredménytelen a Vagyonhasznosítási Kft. ügyvezetői pályázata

Illés György Cinó  |  2017. 01. 27., 16:49

Tegnap délután értékelte az önkormányzati testület a Vagyonhasznosítási Kft. – Loibl László távozása miatt megüresedett – ügyvezetői pozíciójának betöltését célzó pályázatra érkezett beadványokat. Úgy tudjuk, a három benyújtott pályázat közül egy érvénytelen volt, kettő érvényes. Nem tudtak közülük választani.

A kalocsai önkormányzati testület a tegnapi testületi ülés elején, zárt ajtók mögött hozott döntésével

nem fogadta el a Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Kft. ügyvezetői posztjának betöltésére kiírt érvényes pályázatok egyikét sem, így az első körben meghirdetett pályáztatás eredménytelenül zárult.

A pozíció betöltésére új pályázatot fognak kiírni. Annak elbírálásáig az ügyvezetői feladatokat – jelenleg is érvényes megbízási szerződése alapján – a megbízott ügyvezető, Pécsi Tiborné látja el.

Annak alapján, hogy a zárt ülésre a folyosóról két személyt szólítottak a terembe, akiknek egyike épp a jelenlegi megbízott ügyvezető volt, arra lehet következtetni, hogy ő lehetett az egyik jelölt. A másik föltételezhető jelentkező az egykori KalocsaKOM ügyfélszolgálatának volt a munkatársa korábban.

A mostani dodonai döntéssel tehát az a sajátos helyzet állt elő, hogy

a társaságot továbbra is irányító megbízott ügyvezetőt a jelek szerint a képviselő-testület többsége nem tartja alkalmasnak a pozíció betöltésére.

Folyosói háttérbeszélgetések alapján úgy tudjuk, hogy egy harmadik személy is beadta pályázatát, azonban ezt formai hiányosság miatt elutasították. Ha a híresztelés nem téves, akkor a harmadik pályázó is kalocsai kötődésű, vállaltvezetői tapasztalatokkal is rendelkező személy.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.
2022-06-22 11:02:07
Különleges programokkal és meghosszabbított nyitvatartással várják a látogatókat a Viski Károly Múzeumban, a Nicolas Schöffer Gyűjteményben és a Kalocsai Képtárban.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 27., 14:31
57 fokig forrósodik az autó utastere a budapesti rendőrök figyelemfelhívó videóján. Ez egy otthagyott kisgyermek életébe is kerülhet. Egy percre se hagyja ott gyermekét! Még >>>
2022. 06. 26., 21:10
A független jelöltként induló Vargyas Lászlót választották Dunaszentbenedek polgármesterévé a vasárnap tartott időközi voksoláson – derül ki a Nemzeti Választási Iroda honlapján közölt adatokból. Még >>>
2022. 06. 26., 20:32
Eldőlt, ki fogja Dunaszentbenedek érdekeit szolgálni az elkövetkezendő két évben. Még >>>
2022. 06. 26., 14:42
Szombat este kilenctől a II. Food Truck Show színvonalát emelve a Tattoos együttes, Kalocsa egyik legrégebbi zenekara állt színpadra, akik saját számaik mellett a nyolcvanas évek rock slágereit játszották. Még >>>
2022. 06. 25., 10:08
A nyugatira, északnyugatira forduló szelet többfelé élénk, főleg zivatarok idején erős, viharos lökések kísérhetik Még >>>
2022. 06. 24., 16:13
Látogass ki az Érsekkertbe, ahol végigkóstolhatod a kiguruló kocsik kínálatát, és szavazz a szerinted legjobbra! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK