2021. 12. 03. péntek
Ferenc, Olívia
: 362 Ft   : 320 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Kellemes és kellemetlen meglepetések április legbolondabb hetében

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 04. 23., 16:03

Tavaszi jellegét elvesztő áprilisi hét volt a mostani. Persze a váratlanul jött havazás csak egy-két napig borzolta fel a kedélyeket, adott más is bőven témát újságíróinknak. Írtunk születésnapi meglepetésekről, húsvéti hidegzuhanyról, esküvői ruhapróbáról, aztán jött a feketeleves, avagy a politika. Ez a KALOhírek heti összefoglalója.

A mostani húsvéti hosszúhétvége Leányfalusi Vilmos karnagynak egészen biztosan emlékezetes marad. A húsvétvasárnapra eső 80. születésnapjánBábel érsek és a Főszékesegyházi Énekkar is köszöntötte őt, utóbbi Zsebics Ilona vezényletével váratlan szerenádot is adott neki a Hunyadi utcában a plébánia előtt.

Ettől jóval kellemetlenebb meglepetésben volt része húsvét hétfőn Eszter kolléganőnknek, aki akkora vödör hideg vizet kapott a nyakába, hogy először azt hittük, a rövid munkahét, neki hosszú betegszabira nyúlik. Szerencsére nem olyan fából faragták, így a héten szebbnél szebb fotókat és hasznos tanácsokat hozott olvasóinknak az esküvői ruha- és cipőválasztás útvesztőiben való eligazodáshoz egyenesen Bajáról, a Rózsa Szalonból.


Forrás: KALOhírek

Szerdán mi sem mehettünk el szó nélkül az óriási pelyhekben hulló hó mellett, illetve arra is kíváncsiak voltunk, mit szólnak az április fagyokhoz a mezőgazdaságban érintettek.

A múltba tekintettünk vissza Török Gusztáv Andor volt polgármester pályájának felívelő szakaszát felelevenítő véleménycikkünkben, míg a paksi beruházás és az új Duna-híd építésével foglalkozó anyagaink térségünk jövőjét illetően váltak fontossá.

Nagy port kavart a héten a Méhecskék SE TAO pályázati forrásból megépíteni kívánt műfüves pályája körüli mizéria, aminek egyelőre első felvonását, azaz a legutóbbi testületi ülésen történteket közöltük.

A hét legélénkebb érdeklődéssel kísért helyi politikai híre mégis Molnár Gyula, az MSZP pénteken megtartott utcafórumán tett bejelentése nyomán íródott: a pártelnök alig félreérthető utalással dr. Angeli Gabriellát az MSZP jövő évi parlamenti képviselőjelöltjeként említette.

Még három hír a hétről:

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 02., 10:46
Megérkeztek Drágszélre a Magyar Falu program keretein belül megvásárolt új kommunális eszközök. Még >>>
2021. 12. 02., 10:41
A tegnapi óriási érdeklődés után: íme a második feladvány, játékra fel! ♥ Még >>>
2021. 12. 02., 10:12
Bezárások várhatóak a vendéglátásban, miután a nagyobb céges rendezvényeket is sorban mondják le, ami még bevételt jelenthetne az éttermeknek. Még >>>
2021. 12. 01., 16:17
Hatodik alkalommal rendezik meg Kalocsán a Mikulásfutás és sétát, ami idén, ezen a héten vasárnap, 2021. december 5-én a Kubikus parkban lesz! Még >>>
2021. 12. 01., 11:50
Ma megnyílt az Információs Pont Kalocsán, a Szent István út 35. szám alatt! Még >>>
2021. 12. 01., 11:14
A jelenlegi trend elemzése szerint 460-465 forintos literenkénti benzinár, valamint 465-470 forintos gázolajár is lehet a kutakon. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés