2022. 08. 10. szerda
Lőrinc
: 401 Ft   : 393 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Kellemes és kellemetlen meglepetések április legbolondabb hetében

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 04. 23., 16:03

Tavaszi jellegét elvesztő áprilisi hét volt a mostani. Persze a váratlanul jött havazás csak egy-két napig borzolta fel a kedélyeket, adott más is bőven témát újságíróinknak. Írtunk születésnapi meglepetésekről, húsvéti hidegzuhanyról, esküvői ruhapróbáról, aztán jött a feketeleves, avagy a politika. Ez a KALOhírek heti összefoglalója.

A mostani húsvéti hosszúhétvége Leányfalusi Vilmos karnagynak egészen biztosan emlékezetes marad. A húsvétvasárnapra eső 80. születésnapjánBábel érsek és a Főszékesegyházi Énekkar is köszöntötte őt, utóbbi Zsebics Ilona vezényletével váratlan szerenádot is adott neki a Hunyadi utcában a plébánia előtt.

Ettől jóval kellemetlenebb meglepetésben volt része húsvét hétfőn Eszter kolléganőnknek, aki akkora vödör hideg vizet kapott a nyakába, hogy először azt hittük, a rövid munkahét, neki hosszú betegszabira nyúlik. Szerencsére nem olyan fából faragták, így a héten szebbnél szebb fotókat és hasznos tanácsokat hozott olvasóinknak az esküvői ruha- és cipőválasztás útvesztőiben való eligazodáshoz egyenesen Bajáról, a Rózsa Szalonból.


Forrás: KALOhírek

Szerdán mi sem mehettünk el szó nélkül az óriási pelyhekben hulló hó mellett, illetve arra is kíváncsiak voltunk, mit szólnak az április fagyokhoz a mezőgazdaságban érintettek.

A múltba tekintettünk vissza Török Gusztáv Andor volt polgármester pályájának felívelő szakaszát felelevenítő véleménycikkünkben, míg a paksi beruházás és az új Duna-híd építésével foglalkozó anyagaink térségünk jövőjét illetően váltak fontossá.

Nagy port kavart a héten a Méhecskék SE TAO pályázati forrásból megépíteni kívánt műfüves pályája körüli mizéria, aminek egyelőre első felvonását, azaz a legutóbbi testületi ülésen történteket közöltük.

A hét legélénkebb érdeklődéssel kísért helyi politikai híre mégis Molnár Gyula, az MSZP pénteken megtartott utcafórumán tett bejelentése nyomán íródott: a pártelnök alig félreérthető utalással dr. Angeli Gabriellát az MSZP jövő évi parlamenti képviselőjelöltjeként említette.

Még három hír a hétről:

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 09., 07:48
Szombaton már kora reggel megkezdődött a falunap rendezvénysora a sokéves hagyományokkal rendelkező horgászversennyel, majd sportprogrammal folytatódott a műsor. Délután három órakor a falunap ünnepélyes megnyitóján beszédet mondott Katona György polgármester. A napot retro buli zárta, a hajnali kifulladásig.
2022. 08. 07., 08:20
Már 850 ezer hektárt érint az aszálykár az országban, az előrejelzések szerint az idén az őszi búza termésátlaga nem éri hektáronként a négy tonnát, de a korábbi éveknél alacsonyabb lesz az őszi árpa, a rozs, vagy a tritikálé termésátlaga is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 10., 17:28
Balotaszállásnál állították meg a fiatal szerb férfit, aki 10 határsértőt szállított egy személyautóban. Még >>>
2022. 08. 10., 13:03
A pályázat megvalósítására 3,347 milliárd forint vissza nem térítendő, 100% intenzitású támogatást biztosítanak. Még >>>
2022. 08. 09., 17:41
A vádlott a sértett egy fa szerszámnyéllel kitartóan, testszerte ütlegelte, aminek következtében a férfi a helyszínen életét vesztette. Még >>>
2022. 08. 09., 10:01
A Készenléti Rendőrség toborzói a jánoshalmi térségben élőknek tartottak tájékoztatót. Még >>>
2022. 08. 08., 17:46
Nagy területen lángra kapott a száraz fű Kecskemét külterületén. Még >>>
2022. 08. 08., 16:35
A célok között szerepel az ittas vezetők kiszűrése. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés