2024. 05. 24. péntek
Eliza, Eszter
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

A legjobbat, kevesebbért! – Korszerű nyílászárók, 36%-os kedvezmény, 30 éves tapasztalat a Weigand Ablaknál

Tóth Barna  |  2018. 04. 09., 12:25

Számos energetikai beruházás közül választhat, ha szeretné a fűtés, vagy hűtésszámláját karcsúsítani. Ezek közül az egyik leggyorsabban megtérülő befektetés a nyílászárók cseréje. Azonban számos buktatóval találhatja magát szemben az ember, ha kellő információ híján, vagy nem megfelelő „szakember” segítségével vág bele a munkába! A Weigand Ablaknál 30 év tapasztalata, földhöz ragadt árak, és profi csapat segíti mindazokat, akik korszerűsítenének.

Lötyög, lóg, nem csukódik rendesen, és a hideg is süvít be rajta! Ha főként így lehet jellemezni otthona nyílászáróit, akkor érdemes megfontolnia cseréjüket. Jelentős megtakarításra számíthat ugyanis, ha az elavult, szebb napokat is látott ajtókat, ablakokat modern, esztétikus és jó hőszigetelő tulajdonságokkal ellátott darabokra váltja! Ha eldöntötte, hogy belevág, akkor jön csak a neheze! Hol, hogyan, mikor és mennyiért? Ezekben a kérdésekben igyekszünk segítségére lenni.

Az első és legfontosabb lépés, hogy pontosan méresse fel nyílászáróit hozzáértő szakemberrel.

A méretekkel ugyanis könnyen elcsúszik az ember. A gyártási és beépítési méretek között például jelentős különbség van, a pontatlanság tehát komoly gondokat okozhat. A kalocsai üzlettel is rendelkező Weigand Ablak boltjában profi szakemberek segítségét kérheti.

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A cég, több mint harminc éve foglalkozik nyílászárók, garázskapuk és árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával, valamint azok teljeskörű, szakszerű beépítésével.

Némi egyeztetés, és például a minőségre, színre, szigetelőképességre, kivitelre vonatkozó igények feltérképezése, majd a helyszíni ingyenes felmérés után, tételes árajánlatot kapnak ügyfeleik.

A döntésnél fontos kérdés az is, hogy melyik gyártó termékét választja. A Weigand Ablaknál „A” kategóriás, kiváló minőségű, REHAU nyílászárókat forgalmaznak, egy szerényebb tudású, „B” kategóriás termék áráért.

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

És ha már az áraknál tartunk, nem mehetünk el szó nélkül a vállalkozás folyamatos 36%-os akciója mellett sem, amelynek köszönhetően kedvező áron juthat jó minőségű ablakokhoz, ajtókhoz.

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Szintén lényeges szempont a vásárlásnál, hogy kettő- vagy háromrétegű, hideg-, vagy melegperemes üvegezéssel kérjük a nyílászáróinkat. Fogalma sincs, mit jelentenek ezek a szakkifejezések? Semmi baj: a szaküzlet képzett munkatársai pontos felvilágosítást adnak!

Döntenünk kell a nyílászáró színéről is: a gazdag kínálatban színes nyílászárókat is talál, bátran válassza, amennyiben a fehér darabok helyett az illene jobban otthonába.

Weigand Antal, a Kft. ügyvezetője portálunknak több, mint három évtizedes tapasztalatairól, boltjaikról beszélt, valamint fontos szakmai dolgokra is felhívta Olvasóink figyelmét:

A szakembertől azt is megtudtuk, hogy a műanyag nyílászárók, árnyékolástechnika és a garázskapuk forgalmazása mellett, belső ajtókat is árulnak, az egyszerűbb Dusa típustól a modern CPL-ig! 

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Ha eldöntöttük a paramétereket, kiválasztottuk a nyílászárókat, megegyeztünk az árában, még mindig van egy sarkalatos pont: a beépítés. Nem ritka, hogy a megrendelő azért csalódik az új ablakokban, mert beépítésük hagy némi kívánnivalót maga után. Előfordul, hogy a mesterek kispórolnak ezt-azt, jellemzően a tokrögzítő csavar marad ki, és a purhabból sem mindig használnak eleget.

A Weigand Ablaknál profi szakembergárdával vállalják a nyílászárók komplett, szakszerű cseréjét, és munkájukra garanciát is vállalnak.

Ez azt jelenti, hogy a beépítésen túl, igény szerint a teljes helyreállítást is elvégzik, a munkákhoz pedig a legjobb minőségű segédanyagokat használják. 

Az alábbi videóban a Weigand Ablak nyílászáró beépítését vettük filmre. Egy „kicsit” gyorsítottunk is rajta, a valóságban azért tovább tart!

Ha a megrendelő kéri, akkor nem csak az ablakokat, könyöklőket és redőnyöket építik be, hanem az ablak körüli területeket, úgynevezett kávákat is szépen eldolgozzák. Utána már csak egy ügyes kezű festőt kell fogadni, és máris élvezhetjük a tökéletesen szigetelő, új nyílászáróinkat!

A korszerűsítés ráadásul jelentős megtakarítást eredményez, úgy a téli fűtést, mint a nyári hűtést figyelembe véve. A megfelelő nyílászárókkal akár 30 százalékot, vagyis a teljes éves költségek közel egyharmadát is megspórolhatjuk.

A Weigand Ablak egyik boltját Kalocsán az Obermayer téren, míg másik üzletét Kiskőrösön a József Attila utcában találjuk.

A kiskőrösi üzlet:

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Úgy a kalocsai, mint a kiskőrösi boltban számos típusú bemutató darabbal igyekeznek segíteni a vásárlókat, legyen szó bejárati ajtókról, ablakokról, vagy redőnyökről - akár motoros kivitelben is.

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

A harmadik boltjuk április 9-től segíti a bajai és környékbeli vásárlókat a megfelelő nyílászáró választásban és azok beépítésében.

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

Weigand Ablak, „A legjobb, kevesebbért”!

Kalocsa, Obermayer Tér 7. (Sparral szemben) Tel.: +36 20 944 3567
Kiskőrös, József Attila utca 33. Tel.: +36 20 226 4387
Baja, Dózsa György 137 Tel.: +36 20 944 3567

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 22., 14:27
A rendezvényen a Békés Kalocsáért Egyesület és a Kalo Lokálpatrióta Egyesület polgármester- és képviselőjelöltjeit láttuk Bolvári Ferdinánd és dr. Bagó Zoltán vezetésével, de a szónok az ő politikai ambícióikat direkt módon egyetlen szóval nem támogatta, még csak meg sem említette.
2024. 05. 22., 10:42
Az új atomerőművi blokkok alatti talaj megerősítése érdekében 17 hektáron összességében 75 ezer furat, vagyis egymással átfedésben lévő cementált talajoszlop készül, melyek összessége alkotja a vízzáró lemezt és annak oldalfalait. (x)
2024. 05. 21., 10:49
A nukleáris iparra jellemző biztonságtudatosság az építést ugyanúgy jellemzi, mint a működtetést, ennek szellemében épül Pakson a két új blokk is. A reaktortartály például a teljes gyártási folyamat során hozzávetőleg hétszáz minőségellenőrzésen esik át. (x)
2024-05-20 12:57:00
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2024. május 23-án, csütörtökön 18:30 óráról a Kalocsai Színházban lakossági fórumot tart. Az est házigazdája dr. Filvig Géza polgármester és Font Sándor országgyűlési képviselő lesz. Kapunyitás 17:30 órától, helyfoglalás a szabad helyek függvényében.
2024-05-20 08:52:00
Május 12-én, vasárnap a már bajnok Decs otthonában ültek asztalhoz a Kalocsai Sakk Klub versenyzői a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó fordulójában, ahol 10-2-es vereséget szenvedtek az Asztalos csoport NB II-es csapatbajnoki találkozóján. A dr. Czibulka Zoltán vezette mieink ezzel csoportjuk 9. helyén végeztek, ám minden bizonnyal prolongálják NBII-es tagságukat a tízcsapatos csoportban a jövőben is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 23., 13:15
A Reels műfaj sajátossága miatt dr. Filvig Gézának másfél percbe kellett sűríteni az elmúlt évek eredményeit. Még >>>
2024. 05. 22., 14:09
A díjköteles útszakaszokat - 91 fuvar során - a kamerás ellenőrző rendszer kijátszásával vette igénybe. Még >>>
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK