2024. 06. 13. csütörtök
Anett, Antal
: 395 Ft   : 366 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Polgármesteri közlemény Simon és Filvig sajtótájékoztatójáról

2015. 11. 04., 22:55

Dr. Bálint József ma szerkesztőségünkhöz is eljutatta azt a közleményét, amellyel Simon Zoltán és dr. Filvig Géza önkormányzati képviselők múlt pénteki sajtótájékoztatóján elhangzottakra kíván reagálni. A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül tesszük közzé.

„Simon Zoltán és dr. Filvig Géza önkormányzati képviselők 2015.10.30-án sajtótájékoztatót tartottak „amiről a siker propaganda nem szól” címmel.

Tájékoztató tartalmából megállapítható hogy a helyi Fidesz – KDNP szervezet a mai napig nem tudta feldolgozni azt a tényt, hogy elvesztették a helyi választásokat és úgy gondolják, hogy még kampányidőszak van.

Többször felhívtam a képviselőtestület figyelmét, hogy nincs kampány időszak és esküjükhöz híven a város fejlődése érdekében dolgozzanak.

A két képviselő nem ezt teszi, hanem személyi kérdésekkel és ehhez kapcsolódó szerződésekről beszélnek, és különféle összeesküvés elméleteket gyártanak és kommunikálnak a város polgárai felé.

Kijelentem, hogy az általuk kifogásolt szerződések jogszerűek és törvényesek.

Megvizsgáltam azokat a szerződéseket, amelyeket az előző önkormányzati vezetés kötött, sok érdekes dolgot fedeztem fel, ami szintén megérne egy misét.

A város fejlődése érdekében nem foglalkozom ezekkel a kérdésekkel sem most sem a jövőben.

Ezúton is felkérem a Fidesz – KDNP-t képviselő önkormányzati képviselőket, hogy konstruktív módon működjünk együtt „Kalocsa Város jövője érdekében” és pártjaikhoz méltatlan sajtó tájékozatóktól a jövőben tartózkodjanak.

Dr. Bálint József Miklós
Kalocsa Város Polgármestere”

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 12 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (12 db)
Joco
2015-11-05 19:47:55
Nagyon jo meghallgattam "monoton" Gabriella korona fm nyilatkozatát, ami egyrészt azert erdekes mert magát a hírt szintén nem hozzta le a rádió de cáfolatot igen. De megakadtam egy érdekességen és ez a KARAKTERGYILKOSSÁG ,ezt hangsúlyozza a képviselő asszony.,Azt gondoltam én nem vagyok kellőképen intelligens és rosszul tudom ennek a fogalomnak a jelentését. Tévedtem én jol gondoltam. Sikerült egy bal oldali tanulmányból a legjobb meghatározást találni erre. Akkor most leirom: " a karaktergyilkosság a jellemre vonatkozó megsemmisítő célzatú általánosítás". Összefoglalva a képviselő asszony nyilatkozata szerint Filvig úr és Simon úr karaktergyilkosságot követnek el ellene. NEM!!!!! EGYSZERŰEN ELMONDJÁK HOGY BÚJTATOTT ÖNKORMÁNYZATI ALKALMAZÁSBAN VAN HAVI 360 EZERÉRT EGY GYURCSÁNY DK -s cégnél és egyedüliként állandó irodája van a hivatalban. Ez először is szabálytalan másodszor diszkriminatív a többi képviselővel szemben. Ezeket a TÉNYEKET közölték a képviselők a sajtótájékoztatón. Ez nagyon nem az amiben a nyilatkozatában hivatkozik. Egyszerűen felhívják a figyelmet erre a szabálytalanságra. Arról nem is beszélve hogy egyre többen panaszkodnak arra hogy mind a hivatalban mind a pályázati helyszíneken beleokoskodik a szakemberek munkájába átvéve a polgármester szerepét sőt ...... De folytatom persze a polgármester megvizsgálja a szerződéseket és azok szabályosak..... na itt dobtam megint egy hátast. Hát persze megvizsgálva egyenként mi lenne a baj velük????? De itt az Összhatás a lényeg ugyan irodát kap a hivatalban ingyen és ingyen kommunikál ellenben egy pesti cégen keresztül az önkormányzati cégtől megbízást kap kommunikációra.... de ott mit kommunikál ennyiért? Hogy nem lesz lomtalanítás csak lombtalanítás.... jaj ez már egy másik cég.... kezdek értetlenül állni a dolgok előtt. De akkor miért szól bele a napi munkába a hivatalban amit a jegyző vezet és irányít....Ez kusza és gyomrforgató és etikátlan és szabálytalan. Mindegy majd a DK elintézi.
Joco
2015-11-05 18:58:54
Nekem valamiért az jön le hogy nem a polgármester irányít. Valamivel fogjak es markolják neki,ezért van az hogy a városban az Angeli és a Loibl irányít a Guszti meg a háttérből. A tanácsokat meg a DK - s kis indiota osztogatja. A többiek meg gombokért nyomogatják a szavazást. Azt gondoljak hogy királyok. De nem látnak átna háttér triumvirátus mozgolodásán.
Ágika
2015-11-05 16:50:18
Hogy mondhat olyat egy funkcióban lévő polgármester, hogy nem érdeklik az előző önkormányzat által sok érdekességet tartalmazó szerződései? Ha van közöttük olyan ami törvénysértő, akkor tegye meg a feljelentést, ehhez megvan a végzettsége is! Ha csak érdekes, akkor meg mit keres itt egy olyan ügyben, ahhol egyértelmű szabálytalanságról beszélnek? Még jó, hogy azt mondta nem lesz már többett visszamutogatás.
Amennyiben valóban megvizsgálta "ezeket" az ellenzéki képviselők által kifogásolt szerződéseket is és azokat jogszerűnek és törvényesnek ítélte meg, akkor remélem, hogy amennyiben kiderül róluk, hogy mégsem törvényesek és jogszerűek - ennek jogát azért hagyjuk meg a független hatóságoknak, - akkor remélem vállalja azt is, hogy megszabadul végre a felelősöktől, és bocsánatot kér a két képviselőtől, akik feltárták ezt a jogilag kifogásolható helyzetet. Vagyis végezték a képviselői munkájukat!
Joco
2015-11-05 09:53:33
Védik egymast de ez akkor is törvénytelen. Az meg gáz hogy a sajtótájékoztatórol csak félig vagy sehogy sem számolnak be de azert a reakciót mindkét media lehozza. Nem gondoltam volna legfőképpen egy magán rádiórol hogy ennyire részrehajló. Az azert szégyen hogy lassan Kalocsa a DK fellegvára lesz sumáksagok tömkelegével. Hazudnak reggel délben meg este.... ahogy a nagyvezéruk Gyurcsány "migranstámado" Ferkó
m.drienn
2015-11-05 10:05:03
Ezt a DK vonalat nem is értem minek erőltetik. Nincsenek tisztában vele, merre halad Magyarország, merre halad Európa?
Maximus
2015-11-05 14:39:30
A kalocsaiakat megvezették tavaly a Tiszta Kéz, álfüggetlen süketeléssel!
Kalotroll
2015-11-05 09:12:30
Azért van abban valami báj, hogy a tv és a rádió beszámol a reakcióról. De azt, hogy mire reagált a Jóska, azt csak a Kalohírek olvasói tudják. Kár volt a középenállásról beszélnie tv főszerkesztő úrnak, mikor az első "éles" helyzetben elhallgatják a híreket, illetve a rádió kivág az anyagból kényes információkat. Lakájok.
m.drienn
2015-11-05 09:34:06
Nekem is pont ugyanez jutott eszembe, amikor láttam fb-on a nyilatkozatot. A következetesség sosem volt erényük, vagy csak szimplán azt gondolják, hogy a kalohírek úgyis elér mindenkit.
Maximus
2015-11-05 09:05:43
Ha jól tudom a fideszen belül pont azért támadják az elnököt, mert túl ritkán áll bele ehhez hasonló tájékoztatókba...

Egyébként az ellenzék kritizálja csak meg az ilyen ostoba, gyanús ügyeket. Aki kormányon van, az meg tűrje el, vagy változtasson rajta! A város fejlődését és gyarapodását érintő ügyekben pedig legyenek konstruktívak!
Joco
2015-11-05 07:00:33
Hát ez?? Majd ő megmondja ki mit nyilatkozat? Hol él ez az ember a kommunizmusban ahol a pártitkár mindent megmond? Azért az meg visszatetsző hogy ez a véleménye a tiszta kézzel polgármesternek,hogy az Angelit saját férje egy pesti DK - s cégen keresztül vissza alkalmazza. Arról meg nem is beszélek hogy a Guszti százezreket kap a semmiért. Jo mondjuk azt sem értem hogy mit kommunikál az Angeli? Ezek az emberek rengeteg kárt okoznak okoztak már a városnak zavarják már el őket végleg. A bácsmegye.hu oldalon az Oltyan kimondja jol az igazat a kommentjében ezeknek az embereknek.
Ágika
2015-11-05 16:33:15
Nem a férje, párja! Ezt mondjuk nem értem, mit jelent az, hogy párja? Járnak? Együtt alsznak, vagy csak moziba viszi Laci?
Bálint polgármesternek vannak konkrét, saját tapasztalatai a régi un. átkos időbeli pártagságról, tehát valószínűleg innen ez a reflex! Holnap azt is megmondja mikor süthet a nap!
Maximus
2015-11-05 14:41:23
Itt mindig is a tanácsi rendszer logikája dívott. Ma sincs ez másképp!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 13., 15:53
Az ösztöndíjat a KIMBA Birkózó Akadémia, a Birkózószövetség és a Testnevelési Egyetem által alapított ösztöndíj évente egy személynek ítélhető oda. Még >>>
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>
2024. 06. 07., 09:32
Egy polgárőr kiszúrta, a rendőrök felderítették: a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie egy 36 éves kalocsai és 28 éves bátyai lakosnak – közli a Police.hu. Még >>>
2024. 06. 05., 16:22
„Hogy nem tudtak volna közéjük dobni egy bombát!!!!” – Hogy kik közé? Ugye, nem ezen fog múlni az ilyen hozzászólás megítélése?! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK