2021. 12. 01. szerda
Elza
: 367 Ft   : 323 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Kuponakciónkkal Toyota teszthétvégét nyerhet!

2017. 09. 09., 14:31

Jövő hét végén lesz városunk nagy ünnepe, a Paprikafesztivál. Ehhez kapcsolódóan pénteken és szombaton az Érsekkertbe várja az érdeklődőket a kecskeméti Linartech Autó Kft., hogy bemutasson négy Toyota modellt. Ebből kettő korszerű dízelmotoros kocsi, kettő pedig hibrid, és mondhatjuk, hogy e technológia hívei jó helyen járnak itt, hiszen a Toyota a hibrid autók piacán az eladott autók számát illetően jelenleg világverő, és ennek bizonyára jó oka van! A két hibrid modell egyikéről, az új Yarisról korábban már készített nekünk egy jó kis filmet Tóth Dani. A másik hibridet egy szerencsés olvasónk ki is próbálhatja, méghozzá nemcsak egy próbakörre, hanem egy egész hétvégére az övé lehet! Ehhez szükség lesz onlájn kuponunkra. Hogyan lehet megszerezni? Egyszerű:

KATTINTS!

A Linartech Autó Kft. csapata négy Toyota modellt hoz városunkba a jövő hét végére, és az a tény, hogy ebből kettő hibrid meghajtású, jól példázza, hogy a Toyota a világ első számú hibridautó gyártó vállalata, hiszen ők gyártják és értékesítik világszerte a legtöbb ilyen járművet.

A Paprikafesztivál idején megtekinthető modellek közül a két vegyes hajtású járgány a Toyota C-HR Hybrid Executive, illetve a Toyota Yaris Hybrid nevű modell. Utóbbit szerkesztőségünk is kipróbálhatta egy alkalommal, és bevált!
Arról a tesztről Tóth Dani készítet is nekünk egy rövidfilmet.

Kaptunk egy új, hybrid Toyota Yarist egy napra, kipróbálásra. Azt mondták, azt csinálhatunk vele, amit akarunk, csak ne törjük össze. Beleültettük Tóth Danit, ő odaültetett az anyósülésre, később a volánhoz is néhány ismert arcot, köztük sportszerkesztőnket, aki már tíz éve Yarist vezet, és hajts!
bővebben ...

A másikat most egy teljes hétvégére egy szerencsés olvasónk rendelkezésére bocsátják, kipróbálás céljára. A teszthétvégét sorshúzásos játékukon lehet elnyerni.

A jövő hétvégére ezek mellett két hagyományosnak csak a hajtásmódját tekintve nevezhető modell érkezik Kalocsára, a maga kategóriájában ugyanis a legmodernebbek közé tartozik a bemutatásra kerülő két dízelmotoros masina is, úgy a Toyota RAV4 Selection 2.0 Diesel, mint a Toyota Hilux Active 2.4 Diesel névre keresztelt modell.

De visszatérve a játékra:

TÖLTS!

A játékban való részvételnek a jogosítvány megléte nem feltétele, játszhat bárki, de az autót csak B kategóriás, érvényes jogsival rendelkező személy veheti át, aki lehet a nyertes, vagy annak megbízásából más személy is.

Aki szerencsét akar próbálni, nincs más dolga, mint, hogy egyetlen kattintással letöltse okostelefonjára, tabletjére az alábbi onlájn kuponunkat, majd bemutassa azt a kecskeméti Linartech Autó Kft. érsekkerti standjánál!

Kattints a képre a kuponért!

A cég munkatársai gondoskodnak róla, hogy jól föl legyen töltve a kocsi, amit egy egész hétvégére hazavihet a szerencsés nyertes.

Ráadásul a „csekk” biankó lesz, azt ugyanis, hogy melyik hétvégéjét szeretné eltölteni a kocsi tesztelésével, a nyertes választhatja meg.

Nyerni úgy lehet, hogy a letöltött kupont a helyszínen bemutatjuk, majd kitöltünk egy űrlapot a nevünkkel, telefonszámunkkal, aminek nyomán mind egy kalapba kerülünk. Onnan húzzák majd ki a nyertest a fesztivált követően.

Összeállt a fesztivál teljes kínálata, időközben még „programon kívüli programokkal” is bővült!
bővebben ...

VEZESS!

A NYERTES TOYOTA C-HR HYBRID EXECUTIVE TÍPUSÚ AUTÓT TESZTELHET EGY HÉTVÉGÉN, PÉNTEK DÉLUTÁNTÓL HÉTFŐ REGGELIG, ÖSSZESEN 300 KILOMÉTERES TÁVON, TETSZŐLEGES IDŐBEOSZTÁSSAL ÉS ÚTVONALON.

De, vigyázat!
A szerencsés sofőrt tapasztalatairól ki fogjuk faggatni!

A Linartech Autó Kft. telephelyén, Kecskeméten, a Mindszenti körút 43. címen a Toyota márka további személyautó, illetve haszongépjármű kínálata mellett használt autó beszámítással, különböző biztosításokkal és finanszírozásokkal, hitelügyintézéssel is foglalkozik az Autóház többéves szakmai tapasztalattal rendelkező kereskedői és szervizes munkatársakkal együtt dolgozó, fiatalos és lendületes csapata.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Toyota tesztvezetés kupon
Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!
2021-11-26 08:05:04
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 30., 20:27
Dulakodás közben még az áruvédelmi-kaput is kidöntötték, amivel több százezer forint kárt okoztak az üzletnek. Még >>>
2021. 11. 30., 15:26
Úgy tudjuk, a motoros sérülései súlyosak, őt a tűzoltók szabadították ki a munkagép alól. Még >>>
2021. 11. 30., 13:37
A Mikulás természetesen idén is ellátogat Kalocsára. Még >>>
2021. 11. 30., 11:12
Iszonyú látványos és elképesztően izgalmas lett a League of Legends videójátékból készült sorozat Még >>>
2021. 11. 30., 11:04
A datolyaszilva ízletes és egzotikus gyümölcs, nemcsak édes és finom, hanem számos egészséges hatása is van, a szem egészségének védelmétől az anyagcsere javításáig. Különböző kultúrákban már évezredek óta ismerik és fogyasztják, és többek között az istenek gyümölcsének is nevezik. Még >>>
2021. 11. 30., 11:01
Advent második vasárnapján, december 5-én Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter Kövek a zsebben című, nagysikerű darabot nézhetik meg az érdeklődők! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés