2024. 04. 25. csütörtök
Márk
: 394 Ft   : 368 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Kuponakciónkkal Toyota teszthétvégét nyerhet!

2017. 09. 09., 14:31

Jövő hét végén lesz városunk nagy ünnepe, a Paprikafesztivál. Ehhez kapcsolódóan pénteken és szombaton az Érsekkertbe várja az érdeklődőket a kecskeméti Linartech Autó Kft., hogy bemutasson négy Toyota modellt. Ebből kettő korszerű dízelmotoros kocsi, kettő pedig hibrid, és mondhatjuk, hogy e technológia hívei jó helyen járnak itt, hiszen a Toyota a hibrid autók piacán az eladott autók számát illetően jelenleg világverő, és ennek bizonyára jó oka van! A két hibrid modell egyikéről, az új Yarisról korábban már készített nekünk egy jó kis filmet Tóth Dani. A másik hibridet egy szerencsés olvasónk ki is próbálhatja, méghozzá nemcsak egy próbakörre, hanem egy egész hétvégére az övé lehet! Ehhez szükség lesz onlájn kuponunkra. Hogyan lehet megszerezni? Egyszerű:

KATTINTS!

A Linartech Autó Kft. csapata négy Toyota modellt hoz városunkba a jövő hét végére, és az a tény, hogy ebből kettő hibrid meghajtású, jól példázza, hogy a Toyota a világ első számú hibridautó gyártó vállalata, hiszen ők gyártják és értékesítik világszerte a legtöbb ilyen járművet.

A Paprikafesztivál idején megtekinthető modellek közül a két vegyes hajtású járgány a Toyota C-HR Hybrid Executive, illetve a Toyota Yaris Hybrid nevű modell. Utóbbit szerkesztőségünk is kipróbálhatta egy alkalommal, és bevált!
Arról a tesztről Tóth Dani készítet is nekünk egy rövidfilmet.

Kaptunk egy új, hybrid Toyota Yarist egy napra, kipróbálásra. Azt mondták, azt csinálhatunk vele, amit akarunk, csak ne törjük össze. Beleültettük Tóth Danit, ő odaültetett az anyósülésre, később a volánhoz is néhány ismert arcot, köztük sportszerkesztőnket, aki már tíz éve Yarist vezet, és hajts!
bővebben ...

A másikat most egy teljes hétvégére egy szerencsés olvasónk rendelkezésére bocsátják, kipróbálás céljára. A teszthétvégét sorshúzásos játékukon lehet elnyerni.

A jövő hétvégére ezek mellett két hagyományosnak csak a hajtásmódját tekintve nevezhető modell érkezik Kalocsára, a maga kategóriájában ugyanis a legmodernebbek közé tartozik a bemutatásra kerülő két dízelmotoros masina is, úgy a Toyota RAV4 Selection 2.0 Diesel, mint a Toyota Hilux Active 2.4 Diesel névre keresztelt modell.

De visszatérve a játékra:

TÖLTS!

A játékban való részvételnek a jogosítvány megléte nem feltétele, játszhat bárki, de az autót csak B kategóriás, érvényes jogsival rendelkező személy veheti át, aki lehet a nyertes, vagy annak megbízásából más személy is.

Aki szerencsét akar próbálni, nincs más dolga, mint, hogy egyetlen kattintással letöltse okostelefonjára, tabletjére az alábbi onlájn kuponunkat, majd bemutassa azt a kecskeméti Linartech Autó Kft. érsekkerti standjánál!

Kattints a képre a kuponért!

A cég munkatársai gondoskodnak róla, hogy jól föl legyen töltve a kocsi, amit egy egész hétvégére hazavihet a szerencsés nyertes.

Ráadásul a „csekk” biankó lesz, azt ugyanis, hogy melyik hétvégéjét szeretné eltölteni a kocsi tesztelésével, a nyertes választhatja meg.

Nyerni úgy lehet, hogy a letöltött kupont a helyszínen bemutatjuk, majd kitöltünk egy űrlapot a nevünkkel, telefonszámunkkal, aminek nyomán mind egy kalapba kerülünk. Onnan húzzák majd ki a nyertest a fesztivált követően.

Összeállt a fesztivál teljes kínálata, időközben még „programon kívüli programokkal” is bővült!
bővebben ...

VEZESS!

A NYERTES TOYOTA C-HR HYBRID EXECUTIVE TÍPUSÚ AUTÓT TESZTELHET EGY HÉTVÉGÉN, PÉNTEK DÉLUTÁNTÓL HÉTFŐ REGGELIG, ÖSSZESEN 300 KILOMÉTERES TÁVON, TETSZŐLEGES IDŐBEOSZTÁSSAL ÉS ÚTVONALON.

De, vigyázat!
A szerencsés sofőrt tapasztalatairól ki fogjuk faggatni!

A Linartech Autó Kft. telephelyén, Kecskeméten, a Mindszenti körút 43. címen a Toyota márka további személyautó, illetve haszongépjármű kínálata mellett használt autó beszámítással, különböző biztosításokkal és finanszírozásokkal, hitelügyintézéssel is foglalkozik az Autóház többéves szakmai tapasztalattal rendelkező kereskedői és szervizes munkatársakkal együtt dolgozó, fiatalos és lendületes csapata.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Toyota tesztvezetés kupon
Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 19., 14:23
Kalocsai vállalkozás nyerte a kivitelezésre kiírt közbeszerzést, és az alvállalkozók, beszállítók nagy része is kalocsai, vagy környékbeli vállalkozás. A „Lurkópalota” második ütemének beruházásáról a kivitelező cég ügyvezetője és Kalocsa város polgármestere közös sajtótájékoztatón közölt részleteket.
2024. 04. 19., 14:27
Ellátásbiztonságról, megfizethető energiáról és fenntarthatóságról szólt a Business Talks ’24 kerekasztal beszélgetése, amelyen a Paks II. projektet Jákli Gergely elnök-vezérigazgató képviselte. A Magyar Zene Házában megrendezett eseményen kiemelte, ha a prognosztizált extrém időjárási viszonyok között kell majd villamos energiát előállítani, akkor a stabil nukleáris energia megkerülhetetlen. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 24., 09:57
Itt van a tökéletes lávasüti receptje. Egészen megúszós lett, de közben nem hiányzik belőle a rengeteg csokoládé sem. Minden csokirajongónak kötelező megcsinálni! Egyáltalán nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik. Még >>>
2024. 04. 23., 13:49
E hét pénteken és további négy hétvégén is szuper programokkal várnak mindenkit az Érsekkertben! Még >>>
2024. 04. 22., 09:49
A Duna Aszfalt által kivitelezett projekt felkerült egy londoni központú szakmai magazin címlapjára. Még >>>
2024. 04. 22., 08:52
Április 22-én, a Föld napján indul az ország legnagobb hulladékszedési programja, melyhez városunk az idei évben is csatlakozik. Még >>>
2024. 04. 20., 22:00
A drogéria biztonsági kamerájának a felvételén jól látszik, hogy a luxustermékekre utazó nő összehangoltan tüsténkedett csemetéivel. Még >>>
2024. 04. 20., 05:55
A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatértek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK