2023. 02. 08. szerda
Aranka
: 393 Ft   : 367 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

Kuponakciónkkal Toyota teszthétvégét nyerhet!

2017. 09. 09., 14:31

Jövő hét végén lesz városunk nagy ünnepe, a Paprikafesztivál. Ehhez kapcsolódóan pénteken és szombaton az Érsekkertbe várja az érdeklődőket a kecskeméti Linartech Autó Kft., hogy bemutasson négy Toyota modellt. Ebből kettő korszerű dízelmotoros kocsi, kettő pedig hibrid, és mondhatjuk, hogy e technológia hívei jó helyen járnak itt, hiszen a Toyota a hibrid autók piacán az eladott autók számát illetően jelenleg világverő, és ennek bizonyára jó oka van! A két hibrid modell egyikéről, az új Yarisról korábban már készített nekünk egy jó kis filmet Tóth Dani. A másik hibridet egy szerencsés olvasónk ki is próbálhatja, méghozzá nemcsak egy próbakörre, hanem egy egész hétvégére az övé lehet! Ehhez szükség lesz onlájn kuponunkra. Hogyan lehet megszerezni? Egyszerű:

KATTINTS!

A Linartech Autó Kft. csapata négy Toyota modellt hoz városunkba a jövő hét végére, és az a tény, hogy ebből kettő hibrid meghajtású, jól példázza, hogy a Toyota a világ első számú hibridautó gyártó vállalata, hiszen ők gyártják és értékesítik világszerte a legtöbb ilyen járművet.

A Paprikafesztivál idején megtekinthető modellek közül a két vegyes hajtású járgány a Toyota C-HR Hybrid Executive, illetve a Toyota Yaris Hybrid nevű modell. Utóbbit szerkesztőségünk is kipróbálhatta egy alkalommal, és bevált!
Arról a tesztről Tóth Dani készítet is nekünk egy rövidfilmet.

Kaptunk egy új, hybrid Toyota Yarist egy napra, kipróbálásra. Azt mondták, azt csinálhatunk vele, amit akarunk, csak ne törjük össze. Beleültettük Tóth Danit, ő odaültetett az anyósülésre, később a volánhoz is néhány ismert arcot, köztük sportszerkesztőnket, aki már tíz éve Yarist vezet, és hajts!
bővebben ...

A másikat most egy teljes hétvégére egy szerencsés olvasónk rendelkezésére bocsátják, kipróbálás céljára. A teszthétvégét sorshúzásos játékukon lehet elnyerni.

A jövő hétvégére ezek mellett két hagyományosnak csak a hajtásmódját tekintve nevezhető modell érkezik Kalocsára, a maga kategóriájában ugyanis a legmodernebbek közé tartozik a bemutatásra kerülő két dízelmotoros masina is, úgy a Toyota RAV4 Selection 2.0 Diesel, mint a Toyota Hilux Active 2.4 Diesel névre keresztelt modell.

De visszatérve a játékra:

TÖLTS!

A játékban való részvételnek a jogosítvány megléte nem feltétele, játszhat bárki, de az autót csak B kategóriás, érvényes jogsival rendelkező személy veheti át, aki lehet a nyertes, vagy annak megbízásából más személy is.

Aki szerencsét akar próbálni, nincs más dolga, mint, hogy egyetlen kattintással letöltse okostelefonjára, tabletjére az alábbi onlájn kuponunkat, majd bemutassa azt a kecskeméti Linartech Autó Kft. érsekkerti standjánál!

Kattints a képre a kuponért!

A cég munkatársai gondoskodnak róla, hogy jól föl legyen töltve a kocsi, amit egy egész hétvégére hazavihet a szerencsés nyertes.

Ráadásul a „csekk” biankó lesz, azt ugyanis, hogy melyik hétvégéjét szeretné eltölteni a kocsi tesztelésével, a nyertes választhatja meg.

Nyerni úgy lehet, hogy a letöltött kupont a helyszínen bemutatjuk, majd kitöltünk egy űrlapot a nevünkkel, telefonszámunkkal, aminek nyomán mind egy kalapba kerülünk. Onnan húzzák majd ki a nyertest a fesztivált követően.

Összeállt a fesztivál teljes kínálata, időközben még „programon kívüli programokkal” is bővült!
bővebben ...

VEZESS!

A NYERTES TOYOTA C-HR HYBRID EXECUTIVE TÍPUSÚ AUTÓT TESZTELHET EGY HÉTVÉGÉN, PÉNTEK DÉLUTÁNTÓL HÉTFŐ REGGELIG, ÖSSZESEN 300 KILOMÉTERES TÁVON, TETSZŐLEGES IDŐBEOSZTÁSSAL ÉS ÚTVONALON.

De, vigyázat!
A szerencsés sofőrt tapasztalatairól ki fogjuk faggatni!

A Linartech Autó Kft. telephelyén, Kecskeméten, a Mindszenti körút 43. címen a Toyota márka további személyautó, illetve haszongépjármű kínálata mellett használt autó beszámítással, különböző biztosításokkal és finanszírozásokkal, hitelügyintézéssel is foglalkozik az Autóház többéves szakmai tapasztalattal rendelkező kereskedői és szervizes munkatársakkal együtt dolgozó, fiatalos és lendületes csapata.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Toyota tesztvezetés kupon
Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 02. 05., 09:01
Közel 110 ezer gazdálkodónak kell megújítania az egységes kérelem beadásához szükséges meghatalmazást. Minden évben az egységes kérelmek mintegy 70 százalékát, megközelítőleg 108 ezer kérelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászainak közreműködésével nyújtják be a gazdálkodók – hangzott el egyebek mellett Kalocsán a NAK és a MAGOSZ szervezésében, Jakab István, az országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke részvételével Kalocsán megtartott, a Közös Agrárpolitikáról (KAP) szóló agrárfórumon.
2023. 02. 03., 12:49
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által közel 245 millió forint értékű beruházást valósít meg az RBDZS Bölcsőde Nonprofit Kft. kalocsai telephelyén.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 02. 07., 17:29
Igényelje a Gondosórát, hogy biztonságban tudhassa idősebb szeretteit a nap 24 órájában! Még >>>
2023. 02. 06., 16:59
Rövid időn belül két kocsit is nyitva talált Jánoshalmán egy 26 éves helybéli, aki nem volt rest ellopni az autókban fellelt értékeket. A nyomozók azonnal felismerték a kamerafelvételeken. Még >>>
2023. 02. 06., 09:58
A farsang egyik jellegzetes édessége a szalagos fánk. Finom, könnyű a tésztája, nagyon jó fánk recept, készítsd el te is! Még >>>
2023. 02. 06., 09:39
A húsos pástétom maradékmentő receptnek is tökéletes, de friss húst is használhatsz hozzá. Még >>>
2023. 02. 06., 08:59
A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyét dr. Finta József plébános képviselte. Még >>>
2023. 02. 06., 08:58
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható egész héten, a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK