2024. 07. 20. szombat
Illés
: 391 Ft   : 360 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Változások és újdonságok április utolsó hetében

Bényi Eszter  |  2017. 04. 29., 10:31

A változás gyönyörködtet! De ennyire? Gyakran emlegetjük az előbbi mondatot, ha valami, akkor ez igazán elmondható a bolondos április utolsó néhány napjáról e heti mérlegünkben. A múltkori havazás után hol szeles, hol napsütötte, hol esős időjárás köszöntött be, eközben elmaradt programokról, forgalmi rendváltozásról, balesetekről és érdekes fórumokról is írtunk. Azért volt újdonság is bőven, bemutattuk a bíróság új vezetőjét, valamint a hölgyeknek és uraknak is hoztunk érdekes szemezgetni valót. Következzen a KALOhírek heti összefoglalója!

Vegyes érzelmekkel indult a hét, hiszen hírt adtunk az óvodai beiratkozás időpontjáról, amelyben kiderült az is, hogy egyre több gyerek határainkon kívül kerül majd óvodába. Emellett sajnos elindult a balesetek sora is térségünkben, motoros, autós és kerékpáros szerencsétlenségek történéseiről számoltunk be.

Sportolóinkat illetően gólzáporokról hallhattunk a kispályás focival kapcsolatban, de a KFC is kitűnően szerepelt a bajai focicsapat ellen, kézieseink azonban a szezon első döntetlenjét vívták, még a női röplabdás csajok megszerezték az ötödik helyet legutóbbi győzelmükkel.

Két, várva várt program is elmaradt mindeközben, hétfőn a Szent Kereszt Kórház péntekre tervezett, jótékonysági koncertjének elmaradásáról olvashattunk szomorúan, majd később a szombati Vad és Vízivilág Park megnyitóját fújták le járványvédelmi törvényre hivatkozva.

Azonban történtek érdekes dolgok, pontosabban fórumok a sárga mezű Méhecskéink háza táján, de jelen voltunk Molnár Gyula sétálóutcai fórumán is, ahol jóval inkább piros kabátokban gyülekeztek a helyi szimpatizánsok az igazságtételre felszólító elnök körül.

Kissé könnyedebb olvasnivalót nyújtott a Babor Szépségszalon legmodernebb esztétikai kezeléseinek bemutatása, míg ezt a hölgyek fogadták kitörő lelkesedéssel, néhány nappal később férfi olvasóinknak mutattuk be a legújabb ráncfelvarrt Yaris szériát a kecskeméti Linartech Autóház nyílt hétvégéje kapcsán.

Az újdonságok itt bizony közel sem értek véget, hiszen örömmel írtunk arról, hogy megválasztották a Kalocsai Járásbíróság új elnökét, dr. Kálóczi Norbertet, valamint elismerő cikket közöltünk az Emika Kft. az „Év beszállítója” díjáról is.

 

Még három hír a hétről:

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK