2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Nagykorú lett a kalocsai kötődésű Salvus együttes – Születésnapi videointerjú a XXX. Paprikafesztiválon

Illés György Cinó  |  2019. 09. 15., 21:44

Talán egyedülálló az idén 18 éves Salvus együttes abban, 2002 óta minden évben játszott Kalocsán. A szegedi egyetemistákból alakult csapatnak több tagcsere után ma már egyetlen őstagja kalocsai. A harmincadik Kalocsai Paprikafesztivál nyitónapján a nagyszínpadon adtak koncertet. A zenekart föllépésük után a színfalak mögött kaptuk el egy rövid interjúra. Az elhangzottak a kalocsai Country Road együttesre is kompromittáló lehetnek... No meg a riporterre is, aki ezúttal egy balfácán bakival járult hozzá a nézettséghez.

A zenekar a pénteki nap fő műsorszáma, az Anna and te Barbies igen szuggesztív koncertje előtt állt színpadra, és mozgatta meg a népes és nagyon lelkes kalocsai rajongótáborát. A zúzós, kemény rock zenét játszó zenekar immár sokadszor játszanak városunkban – aki ennek ellenére még nem halotta őket, az nézze meg ezt a videót!

A zenekar kalocsai kötődéseire tekintettel megkerestük a zenészeket egy rövid backstage interjúra.

Ebből megtudtuk többek közt, hogy a csapat szegedi egyetemi zenekarként indult, ennek már tizennyolc éve. Az együtt zenélés öröme egy darabig az egyetem elvégzése után is egyben tartotta a formációt. Ma már ki-ki űzi polgári foglalkozását, és a mellett koncerteznek a Salvussal, amelynek azonban több tagcsere után jelenleg csak egyetlen eredeti tagja van, és ő éppen kalocsai. Az ő kiterjedt itteni ismeretségi köre révén keveredtek egyszer egy elgörbült éjszaka kalandjaiba városunkban, amely máig a zenekar egyik legemlékezetesebb – vagy inkább legemlékezet-vesztésesebb – bulija volt.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Forrás: Illés György Cinó

Itt jön képbe a Country Road…

Utóbbiak egyébként több más kalocsai formációhoz hasonlóan szintén játszottak a fesztiválon, mégpedig a szombati főnapon, a nagyszínpadon, a Budapest Bár koncertje előtt.

A Salvus videointerjúhoz előzetesnek még annyit:

NE HAGYJÁK MAGUKAT MEGTÉVESZTENI!
A PAPRIKAFESZTIVÁL NYITÓNAPJÁT IDÉN HARMINCADSZOR TARTOTTÁK MÁR MEG.
RÖGTÖN A VIDEÓ ELEJÉN TALÁN A HARMADIK IKSZRE GONDOLHATTAM…

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés