2023. 11. 30. csütörtök
András, Andor
: 380 Ft   : 347 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Szekszárdon a Verrasztó testvérek – Mobiltelefonnal és előfizetéssel támogatja felkészülésüket a TARR Kft.

Borbély-Juhász Ágnes  |  2017. 05. 31., 14:24

Alig néhány hét és kezdődik a 2017-es esztendő világviszonylatban is egyik legrangosabb és várhatóan legnézettebb sporteseménye, a 17. FINA Világbajnokság. A budapesti VB-n induló hazai versenyzők nyugodt, kiegyensúlyozott felkészülése elengedhetetlen záloga eredményes szereplésüknek, ahhoz pedig kulcsfontosságú úgy a sportolók, mint a Magyar Úszó Szövetség támogatása. A magyar úszók felkészülését támogatók bevonásával segíti a Húsz17 Úszó Hősökért Projekt is, amely például egy-egy Audi személygépkocsit biztosított részükre a világbajnokság végéig, segítve őket a minél rugalmasabb és könnyedebb felkészülésben. A kétszeres Európa-bajnok úszó, Verrasztó Evelyn és testvére, a világbajnoki ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok Verrasztó Dávid is ilyen autókkal érkezett Szekszárdra a Bodri Pincészethez, ahol a tulajdonos Bodri István szívélyes fogadtatása mellett a TARR Kft. munkatársa, Szalai Anett várta a fiatalokat, hogy átadja számukra a telekommunikációs cég felajánlásait.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A TARR Kft. mindig is szívügyének tekintette a sportegyesületek és sportolók támogatását, így nem volt számukra kérdés, hogy a nyári vizes világbajnokságon indulók egy részének felkészülését is segítsék. 

– Az Úszóhősök Klubjába olyan fiatal úszók tartoznak, akik már hosszú évek óta dolgoznak azon, hogy világversenyen tudják magukat megmérettetni, így rájuk esett a választásunk. Az év elejétől elérhető mobilszolgáltatásunk, a TARR MOBIL indulása számunkra olyan nagy kihívás volt, mint egy sportoló számára egy világverseny. Jó pár éve dolgoztunk azon, hogy mobiltelefon-szolgáltatóvá váljunk, és kínálatunk ezzel teljesedjen ki. Ahogy úszóink a medencében, úgy magyar szolgáltatóként mi is bizonyítani szeretnénk versenyképességünket a piacon. Bízunk benne, hogy a TARR név és a TARR vezetékes szolgáltatások minősége jó alapot szolgáltatnak ahhoz, hogy előfizetőink bizalommal válasszák mobil szolgáltatásainkat is – mondta Szalai Anett, mikor a Varrasztó testvérek érkezésére várakozva arról beszélgettünk, miért gondolja úgy cégük, hogy a hazai sport tehetségeinek támogatásába megéri befektetni.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Ha már az új szolgáltatásnál tartottunk, megkértük a cég képviselőjét, hogy részleteiben is mutassa be azt.

– Jelenleg ötféle mobiltelefon előfizetési lehetőséget kínálunk, amelyek önállóan és KOMBI csomagban is választhatóak. Ezek között van olyan, amit kifejezetten az idősebb korosztálynak és gyerekeknek szántunk, és már havi 1 Ft-ért elérhető, de több olyan csomagunk is van, amelyeket az eltérő beszélgetési, illetve internetezési igények figyelembevételével alakítottunk ki. Sokféle készüléket is értékesítünk, amelyeket ügyfélszolgálatainkon, így Kalocsán a Szent István király úton, a Városháza alatti irodánkban is megtekinthetnek, kézbe vehetnek az érdeklődők – ismertette az aktuális kínálatot a marketing szakember, miközben Evelyn és Dávid begördült a felmatricázott, mások mellett a TARR Kft. és a Bodri Pincészet emblémáival is ellátott Audikkal.

Az eléjük táruló, gyönyörű birtok és pincészet látványa őket is magával ragadta, miközben rutinosan állták a fotó- és videófelvételek készítésével kísért érdeklődést. 

A TARR Kft. egy-egy csúcskategóriás mobiltelefonnal és mellé korlátlan beszélgetési időt lehetővé tevő előfizetési csomaggal járult hozzá a sportolók rengeteg utazással is járó felékszüléséhez. Az ajándékokat Szalai Anett nyújtotta át Evelynnek és Dávidnak, akiket ezután természetesen a hazai közönség előtt zajló világbajnokság felé támasztott elvárásaikról is kérdeztünk, ám e témában igen visszafogottan mertek csak állást foglalni.

Az úszók vb-kerete éppen e hétvégén válik véglegessé, de a két klasszis magyar válogatott kerettagnak minden bizonnyal több számban is szurkolhatunk majd a július 14-30-ig megrendezésre kerülő budapesti világbajnokságon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-30 15:30:52
Ismét közeleg december 6-a, Szent Miklós napja, ami egyben a Magyar Pálinka Napja, ünnepe is. Ebből az alkalomból a Magyar Pálinka Lovagrend immáron tizenhetedik alkalommal szervez ünnepséget, amelynek idén Kalocsa város ad helyet. Az eseményen Font Sándor országgyűlési képviselő, a Pálinka Nemzeti Tanács elnöke is részt vesz.
2023-11-24 10:01:49
Érkezik a Mikulás, puttonya pedig ajándékcsomagot rejt minden résztvevő gyermek számára! Sőt, pattanjatok fel ti is a Mikulás szánjára!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 11. 29., 09:20
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
2023. 11. 28., 15:15
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
2023. 11. 27., 12:03
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>
2023. 11. 24., 12:30
A mák és a sajt meglepően jól passzol egymáshoz, így nem csoda, ha tortában köt ki mindkét alapanyag. A meggyes réteg pedig már szinte elengedhetetlen, ha mákos süti készül. Még >>>
2023. 11. 22., 12:15
A vendégek fogadása miatt egy nagytakarítás beütemezése például mindenképpen hasznos, de ha nem akarod túlterhelni magad, az a biztos, ha elosztod több hétre a teendőidet. Így ha december elején nekilátsz a rendrakásnak, szentestére már biztosan minden szép lesz. Még >>>
2023. 11. 22., 10:58
Bár a kivágott ruhák már jó ideje uralják a divatot, a csípő- és deréktájon stratégikusan elhelyezett lyuk, ami néha még a fenék tetejét is éppen hogy megmutathatja, a saját műfajává nőtte ki magát. Olyannyira, hogy 2023-ban sorra tűntek fel a sztárok csípővillantós ruhában, illetve nadrágban. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK