2021. 12. 03. péntek
Ferenc, Olívia
: 362 Ft   : 320 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Bufurc bácsi meséi 13. - Házibuli a Szőlőkben

2018. 07. 15., 09:17
Kapcsolódó
téma cikkei (29)

Bufurc bácsi, alias András Róbert mai meséjében mellékszálon fölbukkan a Mackó is, de a sztori vezérmotívuma megint a csajozás… Mert szegény Bufurcot midig bajba sodorták a nők. Is.

András Róbert, alias Bufurc bácsi már elmesélte nekünk korábban egyik történetében, hogy miként hullott térdig trágyába szerelme ölelő karjai helyett.

Mai meséjében megint a nők miatt kerül bajba szegény.

 

Ezúttal a Szőlők Közébe, hivatalosan egy szűk körű házibuliba, ahol már megint nem úgy alakulnak a dolgok…

Érdekességképpen ebben a történetben fölbukkan egy másik műintézmény is, a szebb napokat látott Kettes Kocsma után, amely ma már nem létező szórakozóhely volt (italbolt) a Heller-saroknál. Most a Mackóba mennek a fiúk „alapozni”. 

Ebből már megint mi lesz?!

Házibuliban, a Szőlőkben

18 évesek voltunk. Két barátomat és engem meghívtak egy házibuliba, a Szőlőkbe, egy családi házhoz.
Nagy volt a készülődés, pár nap múlva Karácsony közeledett. Az ünnepi alkalomra való tekintettel kirittyentettem: halszálkás öltöny, mellény, világos ing, fekete horgolt nyakkendő…

Alkohollal rendesen felszerelkezve elindultunk barátaimmal. „Célirányos” volt kicsit a történet, mert három lány várt bennünket. Mi odafele menet, a Mackó Büfében pár féldeci gátlásoldó Triple sec-et bevettünk, hogy jobban menjen a barátkozás.

Mire odaértünk a lányok is túl voltak már az „alapozáson”, vidámak, és nagyon csinosak voltak. Össze is sutyorogtunk a fiúkkal, hogy jó estének nézünk elébe!

A buli elején elmondta a házigazda, hogy három szoba van, de az egyik tabu, oda nem szabad bemenni, így engedték meg a szülők a házibulit.
Szólt a zene, táncoltunk a konyhában, a félhomályban. A megivott, elég nagy mennyiségű alkohol már mindenkinél kezdte megtenni jótékony hatását. Ment a lassúzás, csókolózás. Én ezt azzal űbereltem, hogy a kádban úszkáló 3 kilós pikkelyest is lesmároltam. Ezzel népszerűségi indexem erősen megnövekedett. Nagyon röhögtek a többiek.

Annyira belefeledkeztem a lassúzásba, hogy mire észbe kaptam, már csak ketten voltunk a konyhában. Megindultam a szobák felé, óvatosan húztam a „páromat” is. Félhomály volt mindenhol, de mind a két használható szoba foglalt volt már, azonnal kihajtottak minket.
Mondtam:

Menjünk a „tiltott szobába”, nem tudja meg senki!”A félhomályban kivettem a heverő körvonalait. Igen gyorsan levetkőzve, meztelen seggel rázuhantam az ágyra. Akkor ért a nem épp kellemes meglepetés: „rics- recs, csitt -csatt” törés hangok, és iszonyat szúró fájdalom az egész fenekemben, ugyanis az előkészített karácsonyi díszekbe (gömbök, üveg mikulás, gólya…) ültem bele. Erre villanykapcsolás után jöttünk rá. Felálltam. Fájdalom, röhögés… Addigra a zajra odajöttek a többiek is, azok is nagyon nevettek.

A házigazda lány kicsit kevésbé, mert aggódott a díszek, én meg a fenekembe maradt szilánkok miatt, amit később újdonsült barátnőm szedegetett ki belőlem. Összeszedtük az összetört díszeket, és eligazgattuk a többit, hogy ne tűnjön fel a hiány.
Hazafele barátaimmal jókat röhögtünk a történteken, és szerveztük az elkövetkező szilveszteri bulit, amely aztán mindenen túltett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 02., 10:46
Megérkeztek Drágszélre a Magyar Falu program keretein belül megvásárolt új kommunális eszközök. Még >>>
2021. 12. 02., 10:41
A tegnapi óriási érdeklődés után: íme a második feladvány, játékra fel! ♥ Még >>>
2021. 12. 02., 10:12
Bezárások várhatóak a vendéglátásban, miután a nagyobb céges rendezvényeket is sorban mondják le, ami még bevételt jelenthetne az éttermeknek. Még >>>
2021. 12. 01., 16:17
Hatodik alkalommal rendezik meg Kalocsán a Mikulásfutás és sétát, ami idén, ezen a héten vasárnap, 2021. december 5-én a Kubikus parkban lesz! Még >>>
2021. 12. 01., 11:50
Ma megnyílt az Információs Pont Kalocsán, a Szent István út 35. szám alatt! Még >>>
2021. 12. 01., 11:14
A jelenlegi trend elemzése szerint 460-465 forintos literenkénti benzinár, valamint 465-470 forintos gázolajár is lehet a kutakon. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés