2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Bufurc bácsi meséi 13. - Házibuli a Szőlőkben

2018. 07. 15., 09:17
Kapcsolódó
téma cikkei (29)

Bufurc bácsi, alias András Róbert mai meséjében mellékszálon fölbukkan a Mackó is, de a sztori vezérmotívuma megint a csajozás… Mert szegény Bufurcot midig bajba sodorták a nők. Is.

András Róbert, alias Bufurc bácsi már elmesélte nekünk korábban egyik történetében, hogy miként hullott térdig trágyába szerelme ölelő karjai helyett.

Mai meséjében megint a nők miatt kerül bajba szegény.

 

Ezúttal a Szőlők Közébe, hivatalosan egy szűk körű házibuliba, ahol már megint nem úgy alakulnak a dolgok…

Érdekességképpen ebben a történetben fölbukkan egy másik műintézmény is, a szebb napokat látott Kettes Kocsma után, amely ma már nem létező szórakozóhely volt (italbolt) a Heller-saroknál. Most a Mackóba mennek a fiúk „alapozni”. 

Ebből már megint mi lesz?!

Házibuliban, a Szőlőkben

18 évesek voltunk. Két barátomat és engem meghívtak egy házibuliba, a Szőlőkbe, egy családi házhoz.
Nagy volt a készülődés, pár nap múlva Karácsony közeledett. Az ünnepi alkalomra való tekintettel kirittyentettem: halszálkás öltöny, mellény, világos ing, fekete horgolt nyakkendő…

Alkohollal rendesen felszerelkezve elindultunk barátaimmal. „Célirányos” volt kicsit a történet, mert három lány várt bennünket. Mi odafele menet, a Mackó Büfében pár féldeci gátlásoldó Triple sec-et bevettünk, hogy jobban menjen a barátkozás.

Mire odaértünk a lányok is túl voltak már az „alapozáson”, vidámak, és nagyon csinosak voltak. Össze is sutyorogtunk a fiúkkal, hogy jó estének nézünk elébe!

A buli elején elmondta a házigazda, hogy három szoba van, de az egyik tabu, oda nem szabad bemenni, így engedték meg a szülők a házibulit.
Szólt a zene, táncoltunk a konyhában, a félhomályban. A megivott, elég nagy mennyiségű alkohol már mindenkinél kezdte megtenni jótékony hatását. Ment a lassúzás, csókolózás. Én ezt azzal űbereltem, hogy a kádban úszkáló 3 kilós pikkelyest is lesmároltam. Ezzel népszerűségi indexem erősen megnövekedett. Nagyon röhögtek a többiek.

Annyira belefeledkeztem a lassúzásba, hogy mire észbe kaptam, már csak ketten voltunk a konyhában. Megindultam a szobák felé, óvatosan húztam a „páromat” is. Félhomály volt mindenhol, de mind a két használható szoba foglalt volt már, azonnal kihajtottak minket.
Mondtam:

Menjünk a „tiltott szobába”, nem tudja meg senki!”A félhomályban kivettem a heverő körvonalait. Igen gyorsan levetkőzve, meztelen seggel rázuhantam az ágyra. Akkor ért a nem épp kellemes meglepetés: „rics- recs, csitt -csatt” törés hangok, és iszonyat szúró fájdalom az egész fenekemben, ugyanis az előkészített karácsonyi díszekbe (gömbök, üveg mikulás, gólya…) ültem bele. Erre villanykapcsolás után jöttünk rá. Felálltam. Fájdalom, röhögés… Addigra a zajra odajöttek a többiek is, azok is nagyon nevettek.

A házigazda lány kicsit kevésbé, mert aggódott a díszek, én meg a fenekembe maradt szilánkok miatt, amit később újdonsült barátnőm szedegetett ki belőlem. Összeszedtük az összetört díszeket, és eligazgattuk a többit, hogy ne tűnjön fel a hiány.
Hazafele barátaimmal jókat röhögtünk a történteken, és szerveztük az elkövetkező szilveszteri bulit, amely aztán mindenen túltett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 06., 19:52
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK