2024. 02. 28. szerda
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Dr. Bagó Zoltán a Szívből Kalocsa polgármester-jelöltje – A választókörzeti és listás helyekért induló képviselő-jelöltek is megvannak

Zsiga Ferenc  |  2019. 06. 17., 09:31
Kapcsolódó
téma cikkei (61)

Dr. Bagó Zoltán volt kalocsai önkormányzati képviselő vasárnap délelőtt Facebook bejegyzésben tette közzé, hogy a 2019 őszén tartandó önkormányzati választáson a Szívből Kalocsa támogatásával, pártokon kívüli lokál patriótaként indul polgármester-jelöltként. Ezzel a bejelentéssel nyilvánvalóvá vált az a városban hónapok óta tartó találgatás, miszerint dr. Bagó Zoltánnak polgármester-jelölti ambíciói vannak. Annak a Szívből Kalocsa Facebook csoportnak, április 1-jétől bejegyzett egyesületnek a támogatását élvezi, amelyet Gyarmati-Simigh Dóra a Szentháromság tér rekonstrukciójának mielőbbi befejezése érdekébe hívott életre. Dr. Bagó Zoltán bejegyzésével egy időben Gyarmati-Simigh Dóra és további kilenc, a városban ismert személy tett közzé hasonló tartalmú, azonos formai jegyeket tartalmazó bejegyzést a saját Facebook oldalán. Ők az egyéni választókörzetekben, illetve a két listás helyért indulnak.

Dr. Bagó Zoltán polgármester-jelöltként, Simigh Dóra, Kollár János, Molnár Krisztián, Turi Tibor, dr. Pap Gizella, Farkas Sándor, dr. Zsigmond Katalin, Kovács Margit egyéni választókörzeti képviselő-jelöltként, míg Németh Dávid és dr.Tóth Roland a két listás képviselői helyért indul az őszi helyhatósági választáson.

Ahogy azt dr. Bagó Zoltán bejegyzésében írja: „Egyrészt támogatóimmal együtt úgy gondoljuk, hogy szeretett városunk végre megérdemel egy szakértő, tapasztalt, megbízható, szavahihető, tisztességes és becsületes városvezetést. Másrészt elegünk van a pártoskodásból, a nyílt vagy titkolt pártkatonákból, az álcivilekből, és az egymásra mutogatásból. Mi akarunk most valódi összefogásból példát mutatni a megfáradt városi közéletnek.”

Nincs teljes egység az ellenzéki összefogást sürgető – Kalocsán a város jelenlegi vezetéséhez köthető – politikai erők háza táján. Bár a legtöbb országos tevékenységű formáció kiállt Bolvári Ferdinánd polgármester-jelöltsége mellett, ám a Jobbik támogatói körében szakadár csoport látszik formálódni, a helyi MSZP pedig fájdalmas lépéseket is vállalva különutas politika folytatása mellett döntött, és közben új egyesület is alakult Kalocsán.
bővebben ...
 

Végzettségei és kvalitásai felsorolása után dr. Bagó Zoltán azzal folytatja: „…Jó kalocsai lokálpatriótaként tudom, hogy nem a pártkapcsolatok vagy a pártszimpátia, hanem a munkahelyteremtés, az utak, járdák állapota és az egészségügy az, ami számít szeretett városunkban. A főtér körüli anomáliákat pedig úgy látom, csak mi tudjuk Önöknek megoldani.”

A Szívből Kalocsa logójával, „Vegyük vissza a várost!” felirattal ellátott fotó dr. Bagó Zoltán mellett valamennyi képviselő-jelölt Facebook oldalán, a bemutatkozásával együtt megtalálható.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 07:56
A Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és az Atomix Kft. Tűzoltási és Kárelhárítási Szakágazatának tűzoltói számára negyedévente szerveznek területbejárást az új atomerőmű építési területén annak érdekében, hogy a dinamikusan változó munkaterületen megfelelő helyismeretre tegyenek szert. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 02. 27., 15:57
A Kalocsai Szent Kereszt Kórházba járóbeteg szakellátásra érkező betegeknek minden esetben regisztrációra van szükségük a főbejáratnál található betegfelvételi pultnál. Itt történik az előjegyzések kiadása is! Még >>>
2024. 02. 27., 10:28
Mindenkit maga mögé utasított a Renault. Még >>>
2024. 02. 26., 10:38
Az osztrák hatóságok körözték az autót, amelyet a tompai határátkelőnél foglaltak le. Még >>>
2024. 02. 26., 09:24
Ezek a húsmentes ételek tuti a legjobb barátaitok lesznek a következő hetekben. Legyetek nyitottak, próbáljatok ki új ízeket és főzzetek sokat! Még >>>
2024. 02. 26., 09:16
Akár 100 dollárt is lefaraghatnak az árcédulájából, cserébe viszont hiányozhat belőle valami. Még >>>
2024. 02. 26., 09:09
A kórusban az orvosokon, ápolókon, szakdolgozókon, irodai dolgozókon kívül egykori munkatársak és gyógyult betegek is vannak. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK