2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Dr. Bagó Zoltán a Szívből Kalocsa polgármester-jelöltje – A választókörzeti és listás helyekért induló képviselő-jelöltek is megvannak

Zsiga Ferenc  |  2019. 06. 17., 09:31
Kapcsolódó
téma cikkei (61)

Dr. Bagó Zoltán volt kalocsai önkormányzati képviselő vasárnap délelőtt Facebook bejegyzésben tette közzé, hogy a 2019 őszén tartandó önkormányzati választáson a Szívből Kalocsa támogatásával, pártokon kívüli lokál patriótaként indul polgármester-jelöltként. Ezzel a bejelentéssel nyilvánvalóvá vált az a városban hónapok óta tartó találgatás, miszerint dr. Bagó Zoltánnak polgármester-jelölti ambíciói vannak. Annak a Szívből Kalocsa Facebook csoportnak, április 1-jétől bejegyzett egyesületnek a támogatását élvezi, amelyet Gyarmati-Simigh Dóra a Szentháromság tér rekonstrukciójának mielőbbi befejezése érdekébe hívott életre. Dr. Bagó Zoltán bejegyzésével egy időben Gyarmati-Simigh Dóra és további kilenc, a városban ismert személy tett közzé hasonló tartalmú, azonos formai jegyeket tartalmazó bejegyzést a saját Facebook oldalán. Ők az egyéni választókörzetekben, illetve a két listás helyért indulnak.

Dr. Bagó Zoltán polgármester-jelöltként, Simigh Dóra, Kollár János, Molnár Krisztián, Turi Tibor, dr. Pap Gizella, Farkas Sándor, dr. Zsigmond Katalin, Kovács Margit egyéni választókörzeti képviselő-jelöltként, míg Németh Dávid és dr.Tóth Roland a két listás képviselői helyért indul az őszi helyhatósági választáson.

Ahogy azt dr. Bagó Zoltán bejegyzésében írja: „Egyrészt támogatóimmal együtt úgy gondoljuk, hogy szeretett városunk végre megérdemel egy szakértő, tapasztalt, megbízható, szavahihető, tisztességes és becsületes városvezetést. Másrészt elegünk van a pártoskodásból, a nyílt vagy titkolt pártkatonákból, az álcivilekből, és az egymásra mutogatásból. Mi akarunk most valódi összefogásból példát mutatni a megfáradt városi közéletnek.”

Nincs teljes egység az ellenzéki összefogást sürgető – Kalocsán a város jelenlegi vezetéséhez köthető – politikai erők háza táján. Bár a legtöbb országos tevékenységű formáció kiállt Bolvári Ferdinánd polgármester-jelöltsége mellett, ám a Jobbik támogatói körében szakadár csoport látszik formálódni, a helyi MSZP pedig fájdalmas lépéseket is vállalva különutas politika folytatása mellett döntött, és közben új egyesület is alakult Kalocsán.
bővebben ...
 

Végzettségei és kvalitásai felsorolása után dr. Bagó Zoltán azzal folytatja: „…Jó kalocsai lokálpatriótaként tudom, hogy nem a pártkapcsolatok vagy a pártszimpátia, hanem a munkahelyteremtés, az utak, járdák állapota és az egészségügy az, ami számít szeretett városunkban. A főtér körüli anomáliákat pedig úgy látom, csak mi tudjuk Önöknek megoldani.”

A Szívből Kalocsa logójával, „Vegyük vissza a várost!” felirattal ellátott fotó dr. Bagó Zoltán mellett valamennyi képviselő-jelölt Facebook oldalán, a bemutatkozásával együtt megtalálható.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-21 13:01:32
A Kalocsai Városi Balesetmegelőzési Bizottság első alkalommal rendezi meg a Szelidi-tó kerülő túrát, melyre nevezni a Holdfény Campingben lehet reggel 9 órától. Az utolsó túrázók 12 órakor indulnak útnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 25., 11:49
Magánszemély belföldön csak nemzeti dohányboltban szerezhet be dohánygyártmányt, azaz "snüsszt" is. Még >>>
2023. 03. 25., 08:37
Szombaton rendezik meg az idei Föld órája akciót: 20 óra 30 perctől a bolygó számos nevezetessége elsötétül egy órára. Még >>>
2023. 03. 24., 11:24
Elektromos hálózatépítési munkálatok miatt huzamosabb időre hol részlegesen, hol teljes egészében lezárnak több járdaszakaszt. Az Az időszakos korlátozások egy parkolót is érintenek. MVM Démász tájékoztatása! Még >>>
2023. 03. 24., 09:06
A két vádlottat jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett pénzmosás bűntettével, társaikat bűnpártolás és lopás bűntettével, valamint sikkasztás vétségével vádolják. Még >>>
2023. 03. 24., 08:29
Csapadékosabbra fordul az időjárás a hétvégére és lehűlés kezdődik. Még >>>
2023. 03. 23., 17:46
Tavaly kifejezetten súlyos aszály pusztított az ország mezőgazdasági területeinek 80 százalékán, melyből 1,45 millió hektárra jelentettek be aszálykárt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK