2024. 07. 20. szombat
Illés
: 391 Ft   : 360 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Dr. Bagó Zoltán

Itt találod az összes cikket a „dr. Bagó Zoltán” témában!

Bagó Zoltán: Akár két hétig is eltarthat, amíg pont kerül a polgármester-választás végére

Bagó Zoltán: Akár két hétig is eltarthat, amíg pont kerül a polgármester-választás végére

A leghosszabb forgatókönyv szerint Kalocsának augusztus 3-án lehet jogerős határozattal megállapított polgármestere.
2024. 07. 04., 11:38
„Fideszes ismeretségek” – A Fidesz vezető politikusai elhatárolódnak Bagó Zoltántól, aki Kubatov Gábor szerint egy szélhámos

A Tomori-híd átadásával és a Paks 2 projekt felfutásával új lehetőségek nyílhatnak városunk előtt. Az ezek kiaknázására való alkalmasság szempontjából a kalocsai közéletben fölértékelődött a kormányzati körök, kormányzó pártok irányában meglévő lobbierő, a Kormánnyal való együttműködési képesség. Erre a Kalo Lokálpatrióták polgármesterjelöltje is utalt, kijelentve, hogy megvannak a megfelelő kapcsolatai a Fidesszel. Ám ezt a párt rangos politikusai videós közleményeikben cáfolták, csatolva a véleményüket is az egykori párttársról.

2024. 07. 03., 15:42
Font Sándor: Érdemes végiggondolni, valójában mi a választás tétje! – Polgármester-választás előtti nagyinterjú az országgyűlési képviselővel

Bagó Zoltán esetében olyan személyről beszélünk, akit az üzleti és egyéni magatartási formái miatt távol kellett tartani a Fidesztől, és jelenleg nincs olyan Fidesz felsővezető politikus, nincs olyan kormánytag, aki bármilyen kérdésben szóba állna vele. Ha pedig így van, rajta keresztül roppant nehéz lesz Kalocsának a normál pénzeszközökön túl egyedi forrásokat szereznie.

2024. 07. 03., 08:30
Ki méltó, ki méltatlan a mandátumára? – Bagó Zoltán támadására Schmidt Rajmund videóban válaszolt

Komoly csata alakult ki a Kalo Lokálpatrióta Egyesület polgármesterjelöltje, és Schmidt Rajmund, a Fidesz-KDNP épp a megismételt polgármester-választás körzetében magabiztosan mandátumot szerzett önkormányzati képviselője közt. Bagó Zoltán olyanokat állított a közösségi médiában, amivel válaszlépésre sarkallta a „csatatérkörzet” képviselőjét, aki szerint Bagó Zoltánnak a Kúria választás megismétlését előíró döntését megalapozó beadványa is hazugságokra épül.

2023. 09. 22., 10:43
„Csíplek Kalocsa” – Politikai dzsembori a Paprikafesztiválon

Választási kampány közeleg – jövőre önkormányzati és EP választásokat tartanak hazánkban. A pártok, politikai szervezetek igyekeztek kihasználni a Paprikafesztiválban rejlő marketingértéket. Több helyi közéleti személyiséget és országos pártpolitikust is kérdeztünk a jövő évi terveikről.

2021. 06. 10., 14:59
Háromnapos „sárkányinvázió” a Vajason, tizedszer – Taroltak a kertvárosi diákok a jubileumi versenyen

A középiskolások csütörtökön, az általános iskolások pénteken álltak rajthoz, a felnőttek a szombati napon versengtek a dicsőségért és a vele járó trófeákért. Az önkormányzat hajójában ezerrel húztak – tudniillik a puttonyukban a város írott történetének ezer évével –, ezúttal félretéve a politikai, közéleti nézetkülönbségeket. Íme, az eredmények!

2020. 10. 12., 09:47
„Miénk itt a tér”- heves, elhúzódó politikai vita az egyidejű területfoglalásról – Bolvári-Bagó egyre jobban egymásra találnak?

Hogy a sétálóutcába kerékpárral való behajtás kérdése, vagy a közterületi árusítás újraszabályozásának ügye hogyan osztotta meg a testületet, és váltott ki parázs vitát a legutóbbi testületi ülésen? Hogyan ruházták föl a polgármestert egy olyan egyszemélyes döntési jogkörrel, amelyet ő a háta közepére púpnak se kívánt? Hogy mindez érdemi vita, vagy képviselői magamutogatás az elő közvetítés miatt? Cikkünkből kiderül!

2019. 06. 21., 14:10
Heti Körkép VIDEÓVAL! – Szívből Kalocsa, szívtájékon Sükösd és Fajsz, megújult csillagda és leromlott óvoda

Összefoglaltuk az elmúlt napok legfontosabb híreit. Cikkünkhöz kapcsolódó videónkban az izgalmasabb témákról – felújított és elöregedett tetőszerkezetekről, egy új, kalocsai jelöltállító szervezetről és a múlt héten nagy port fölvert késelési ügy fiatalkorú gyanúsítottjáról – portálunk munkatársai beszélgetnek. Ráadásnak vaskos programajánló a jövő hétre!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>
2024. 07. 17., 14:55
Visszajártak lopni, a kamera, a szerencse és a tulajdonos szemfülessége buktatta le a két dabasi és két soltvadkerti fiatalt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK